gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.148.127 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
565 berichten.
TOV 7 Eerste overwinning schreef op 8 februari 2023 om 19:32
Yes!!!! Gisteren (7-2-2023) mochten wij thuis aantreden tegen Rijnsoever. Onze tegenstanders waren vader en zoon. Ik mocht als eerste strijden tegen de zoon. De eerste set beloofde niet veel goeds, ik verloor hem met 6-11. Vervolgens wist ik de 2e en 3e set redelijk makkelijk (11-7 en 11-4) op mijn naam te schrijven. De 4e set werd echter weer gewonnen door Daniel waardoor het aankwam op de laatste 5e set. Koelbloedig wist ik deze met 11-9 te winnen waardoor het eerste winpunt binnen was. Goed begin dus...
Vervolgens was Dick aan de beurt. Hij mocht aantreden tegen vader Jan-Pieter. Ook dit werd een spannende partij die uiteindelijk werd gewonnen door Dick. Het verloop was bijna gelijk aan de mijne. Zijn eerste set verloor hij met 3-11. Vervolgens won hij met redelijk gemak set 2 en 3, verloor set 4 en haalde de winst binnen in de 5e set.
Vol goede moed begonnen wij aan de dubbelpartij. Helaas werd deze gewonnen door Rijnsoever. Daar hadden zij overigens wel 4 sets voor nodig.
Na de dubbel was het mijn beurt tegen JP te spelen. In 3 sets wist ik de winst weer binnen te halen. Hiermee hadden we de wedstrijd eigenlijk al gewonnen maar Dick moest nog even zijn laatste partij spelen. Helaas verloor hij deze, wederom waren er 5 sets nodig voor deze spannende wedstrijd.
Tevreden hebben wij na afloop de overwinning gevierd met een biertje. Dit smaakt naar meer. Op Valentijnsdag treffen wij de Treffers :-). Wij zullen proberen de wedstrijd op een lieve manier te gaan winnen.
TOV duo 3 schreef op 6 februari 2023 om 11:07
Onze eerste competitiewedstrijd was tegen ATTC. Met Raymond en Vincent troffen we twee onbekende gepromoveerde tegenstanders die volgens de rating verschillen geen probleem op mochten leveren. De 5-0 uitslag in ons voordeel past daarbij.

Hoe anders was het tijdens de wedstrijd. Het bleek een heel geworstel. Wat we op donderdagavonden van Kento geleerd hadden, botste met met meer dan 30 jaar oude routines en reflexen, lekker ballen met bekende maten op maandagavond is toch echt anders dan spelen tegen onbekende tegenstanders. En dan zijn er nog de omstandigheden en de wedstrijdspanning. Na de brand bij ATTC is het roet vast ook van de verlichting verwijderd, maar dat gaf niet meer lichtopbrengst dan in de oude situatie van deze gymzaal aan het Marsdiep,

Maar goed, deze twee oude rotten lieten zich niet uit het veld slaan ondanks wat tegenslagen, en ook ons zat het bij vlagen wat mee, nietwaar Peter?

Gezien de uitslagen van afgelopen week en met de kennis van onze tegenstanders gaan we voor het titanengevecht tegen Reflex Lisse met Sjaak en Leen.
Thea schreef op 9 januari 2023 om 22:11
Ik vond het snert-toernooi erg gezellig. Weer een dikke 10 voor de evenementencommissie.
Thea schreef op 17 december 2022 om 11:06
Pubquiz was superleuk.
Pluim voor de evenementencommissie.
Maaike schreef op 8 december 2022 om 14:22
Vanochtend met 5 harde werkers het competitie vuil en zweet weer netjes weggewerkt uit ons clubhuis. Alles is weer lekker schoon voor pubquiz en andere festiviteiten die ons de komende weken te wachten staan.
Nellie, Heleen, Chris en Peter hartelijk dank voor jullie hulp.
TOV duo 3 schreef op 20 november 2022 om 16:29
Morgen nog het laatste potje tegen de kampioen. Afgelopen dinsdag mochten we onze krachten meten met de gedoodverfde degradant DOCOS. Matthijs en Eline deden hun uiterste best, en wisten het dubbel na een 2-0 achterstand nog binnen te slepen.

De vier enkels waren voor TOV, al maakte Eline het Peter behoorlijk lastig. Na de 4e game dachten we even dat Peter zichzelf weer de das zou omdoen als voorbereiding op het later deze week verwachte winterweer. Maar de bikkel kon zonder, vond een klein beetje zelfbeheersing en won. Chris haalde zijn revanche tegen Matthijs, Het was spannend. Na 10-12 verlies in de eerste game, werd het drie keer 11-9. De ervaring won het van de druistige jeugd, de lullige service op de rechtshandige forehand van de effectvolle service op mijn linkshandige forehand.

We weten waar we het hebben laten liggen, maar daar is nu niets meer aan te doen. Reflex gefeliciteerd!
Chris schreef op 20 november 2022 om 16:14
Grote clubactie: Er zijn tot nu toe 208 loten gekocht. Dat zijn er 13 meer dan vorig jaar. Vandaag is de laatste dag dat je een lot kunt kopen. Heb je tot nu toe verzaakt, dan kun je het nu nog goed maken.
Volg deze link:
https://lot.clubactie.nl/lot/ttv-tot-ons-vermaak/404902
DUO 4 schreef op 20 november 2022 om 11:52
Het is nog geen kerst of pasen maar dit wonder is alvast geschied, TOV 4 heeft zijn eerste winstpartij behaald in de 4e klasse en wel tegen DOCOS.
De eerste twee enkels en zelfs de dubbel( !!) gingen naar TOV.
weliswaar twee partijen in vijven maar in tegenstelling tot het hele seizoen viel het nu wel de goede kant op : 3-0.
Daarna verloor ondergetekende zijn tweede enkel in vieren in tegenstelling tot Maaike die de partij in vieren won : 4-1.
Degradatie is helaas een feit maar zoals ze in Volendam altijd zeggen: volgend seizoen gaan we weer voor het kampioenschap!
TOV duo 3 schreef op 13 november 2022 om 13:24
S'70 2 - TOV 3: 2 -3. Het verslag was kennelijk niet herkenbaar als zodanig, maar staat hieronder.
TOV duo 3 schreef op 8 november 2022 om 23:13
Op maandagavond langs donkere dreven de polder in naar Woubrugge. We passeerden Leimuiden waar Chris enige weken geleden zijn Waterloo vond. Dit keer liet onze eigen kleine Napoleon onderweg op de N207 ergens voorbij de Leimuiderbrug zijn steek vallen.

Simon en Cor waren niet echt een partij voor Chris. Ze hadden lekker gespeeld zeiden ze, maar beten gecontroleerd in het zand. Simon en Peter speelden een spannende partij, maar Peter had zich onvoldoende ingegraven voor de forehand van Simon - het is ook zijn spel niet dat ingraven - en verloor na een 2-1 voorsprong. Cor had met Peter nog een appeltje te schillen na de thuiswedstrijd en ontmantelde deskundig Peter's spinbommen. Cor werd nog even zenuwachtig bij een 2-0 en 10-6 voorsprong - zou de geschiedenis zich herhalen? Maar verder dan 10-9 kwam Peter niet. Ook zijn reserve steek viel. Cor deed een rondedansje de zaal door. Gelukkig was het dubbel voor ons een eitje en na een lekker speciaal biertje togen we met 3-2 winst naar Sint Marry en Sint Ingrid.