gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.129.52 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
562 berichten.
Maaike heeft geschreven op 11 maart 2023 om 13:06
Vandaag weer alles gepoetst en schoongemaakt. Tafels, kantine en kleedkamers zijn weer lekker fris. Chris gaat nog de zaal stofzuigen en het vuil afvoeren.
Ja dat vuil is wel een 'dingetje'. Kennelijk weet nog niet iedereen dat we bij TOV het afval scheiden. Maar zo moeilijk is het toch niet zou je denken. Op alle afval bakken staat immers duidelijk wat er in moet!
Dus graag voortaan bij TOV het afval goed scheiden, ook al vindt jezelf dit misschien onzin en doe je het thuis niet.
Nieuwe ronde, nieuwe kansen: de afvalbakken zijn nu leeg en klaar om het aangegeven afval te ontvangen.
In ieder geval hebben Nellie, Heleen, Jan en ondergetekende weer lekker gepoetst. Dank daarvoor!!
met opgeruimde groeten, Maaike
TOV duo 3 heeft geschreven op 25 februari 2023 om 17:15
Ook dit seizoen mochten we tegen Cor en Simon van S '70 in Woubrugge. Gezellige gasten om in de Batstee nog een biertje te drinken. Vorig seizoen deed Cor een rondedansje na winst op Peter. Daar zag het eerst weer naar uit in de 5e wedstrijd. Gelukkig was Peter op tijd weer bij de les. Wiens les is nog de vraag, want de lesjes van Kento leiden bij Peter tot kortsluiting. Hij moet zoveel nadenken om de nieuwe skills toe te passen dat hij regelmatig de weg kwijt raakt. Dan maar intuรฏtief meppen denk ik soms, en hij ook. Tegen Simon ging dat in de 5e game na diverse matchpoints toch nog mis met 16 - 14.

Chris heeft tegen deze jongens weinig te vrezen; hij heeft een vreselijk spel waar zij niets mee kunnen: alles onder controle en twee keer 3 - 0. Het dubbel ging ook vlotjes in 3en. 4 - 1 winst en toch weer een punt achterop. 10 maart laatste kans in Lisse om weer wat dichterbij te komen..
TOV 7 - Net niet heeft geschreven op 23 februari 2023 om 14:18
Afgelopen maandag (20-2) ben ik met Okker vertrokken naar Voorschoten voor onze partij tegen de koploper in onze poule Reflex-Voorschoten. Ik ben als eerste gestart tegen de nog ongeslagen tegenstander Max. Deze partij ging makkelijk naar hem. Alleen in de 2e set kon ik hem nog lastig maken. Die won hij uiteindelijk met 12-10. Na dit verlies speelde Okker tegen Alex. Dit bleek niet zo lastig te zijn want Okker won hem met 3-0 (7-11, 7-11 en 6-11). Eerste punt dus binnen. Op naar de dubbelpartij. Die wisten wij gelukkig te winnen. We hadden er echter wel 5 sets voor nodig. De laaste twee partijen hebben we ook verloren. Allebei in 5-setters. We verloren de wedstrijd dus jammer genoeg met 3-2. Het had net zo goed andersom kunnen zijn want we waren allemaal goed aan elkaar gewaard. Een erg leuke wedstrijd tegen leuke tegenstanders. Na afloop kregen Okker en ik nog een compliment. Zij hadden deze competitie nog niet tegen zulke goede tegenstanders gespeeld. Altijd leuk om te horen.
Volgende week speel ik weer met mijn vaste maatje, Dick. We strijden dan tegen de nummer twee in onze poule. Ik ben benieuwd.
TOV duo 3 heeft geschreven op 18 februari 2023 om 19:43
Tegen ATTC 3 werd met 4-1 verloren. Het is nu zaterdag dus het chagrijn is wel gezakt. Kaarten op woensdagmiddag met de (bijna) pensionado's helpt daar dan een beetje bij. Marc en Nabil waren uiteindelijk net iets beter en profiteerden van de betere omstandigheden in de TOV zaal. Beiden zat het op cruciale momenten mee met een grote hoeveelheid sorry ballen. En ja, als je 6 games verliest met 10-12, dan doe je iets niet goed. Kampioenschap uit zicht. Handhaving moet te doen zijn! ๐Ÿ˜ฉ
TOV7 heeft geschreven op 15 februari 2023 om 12:17
Op Valentijnsdag mochten Dick en ik weer aantreden voor een nieuwe wedstrijd. Dit keer tegen Inge en Fred van De Treffers. Dick trapte af tegen Fred en werd redelijk makkelijk verslagen met 3-0. Daarna mocht ik aantreden tegen Inge. Nu had ik haar al eens eerder verslagen dus had voor mezelf wat te bewijzen. De eerste set won ik nipt met 11-9 maar wat gebeurde er? Ik verloor de 2e set met 7-11. Niet best dus. Gelukkig ben ik heel koelbloedig en wist de twee sets daarna met 11-8 en 11-2 binnen te slepen. Stand 1-1. Op naar de dubbelpartij. Deze wisten we ook te winnen. We hadden daar wel 5 sets voor nodig. Stand 2-1. Dit zag er dus best goed uit. De partij Dick-Inge werd na een bloedstollende strijd uiteindelijk gewonnen door Inge. Nu werd het dus echt spannend en kwam het op mij neer. Nu bleken Fred en ik goed tegen elkaar opgewassen te zijn maar deze keer was hij toch te sterk voor mij. Eindresultaat 2-3. We hebben goed gespeeld en zien de revanche op 30 maart met goed gevoel tegemoet.
Na afloop hebben we nog gezellig met elkaar wat gedronken en gekletst. Op naar onze partij tegen Reflex Voorschoten.
TOV duo 3 heeft geschreven op 11 februari 2023 om 19:58
Onze tweede partij was tegen Job en Willem van Rijnsoever. Job is een druistige jonge hond waar Peter wel raad mee wist. Willem beet in het stof tegen Chris net als vorig seizoen toen ik mocht invallen bij Chantal en Rob. Het dubbel was een eitje. Dus 3-0 bij de 'rust'.

Daarna was het mis. Peter was het helemaal kwijt en verloor van Willem. Chris en Job maakten het mooi en spannend - publiek op de banken door het spektakel - maar uiteindelijk won Job met 11-9 in de 5e en duwde de rating van Chris onder de 1000.

De vraag voor Chris is dus eigenlijk win je liever lelijk of geef je de voorkeur aan mooi verliezen. Dat laatste leidt bij mij toch tot het nodige chagrijn. Gelukkig was er nog een gezellig drankje.

Dick's psychiater blijkt langdurig op vakantie dus we zullen het zelf moeten opknappen. Reflex won andermaal met 5-0 dus voor promotie staat ons een flinke klus te wachten.
TOV DUO 5 heeft geschreven op 11 februari 2023 om 16:41
Afgelopen dinsdag mocht duo 5 aantreden tegen de dames van SCYLLA uit Leiden.
Na vorige week welgeteld 1 karig puntje gehaald te hebben moest het deze avond toch beter gaan.
Maaike mocht starten tegen Dorine en won zowaar in vijven.
Daarna ondergetekende tegen Milou en bewees zijn vormcrisis ( zeg maar het AJAX onder schreuder) en verloor in vieren.
Gelukkig begint de dubbel te draaien en wonnen we die in vieren.
Jammer genoeg gingen de laatste twee enkels in vieren verloren en hielden we dus twee punten over aan deze avond.
Als we nu de eerste wedstrijd 1 punt , de tweede twee punten halen en we zetten net als AJAX de stijgende lijn voort moet het volgende week tegen Pecos goed komen....
TOV 7 Eerste overwinning heeft geschreven op 8 februari 2023 om 19:32
Yes!!!! Gisteren (7-2-2023) mochten wij thuis aantreden tegen Rijnsoever. Onze tegenstanders waren vader en zoon. Ik mocht als eerste strijden tegen de zoon. De eerste set beloofde niet veel goeds, ik verloor hem met 6-11. Vervolgens wist ik de 2e en 3e set redelijk makkelijk (11-7 en 11-4) op mijn naam te schrijven. De 4e set werd echter weer gewonnen door Daniel waardoor het aankwam op de laatste 5e set. Koelbloedig wist ik deze met 11-9 te winnen waardoor het eerste winpunt binnen was. Goed begin dus...
Vervolgens was Dick aan de beurt. Hij mocht aantreden tegen vader Jan-Pieter. Ook dit werd een spannende partij die uiteindelijk werd gewonnen door Dick. Het verloop was bijna gelijk aan de mijne. Zijn eerste set verloor hij met 3-11. Vervolgens won hij met redelijk gemak set 2 en 3, verloor set 4 en haalde de winst binnen in de 5e set.
Vol goede moed begonnen wij aan de dubbelpartij. Helaas werd deze gewonnen door Rijnsoever. Daar hadden zij overigens wel 4 sets voor nodig.
Na de dubbel was het mijn beurt tegen JP te spelen. In 3 sets wist ik de winst weer binnen te halen. Hiermee hadden we de wedstrijd eigenlijk al gewonnen maar Dick moest nog even zijn laatste partij spelen. Helaas verloor hij deze, wederom waren er 5 sets nodig voor deze spannende wedstrijd.
Tevreden hebben wij na afloop de overwinning gevierd met een biertje. Dit smaakt naar meer. Op Valentijnsdag treffen wij de Treffers :-). Wij zullen proberen de wedstrijd op een lieve manier te gaan winnen.
TOV duo 3 heeft geschreven op 6 februari 2023 om 11:07
Onze eerste competitiewedstrijd was tegen ATTC. Met Raymond en Vincent troffen we twee onbekende gepromoveerde tegenstanders die volgens de rating verschillen geen probleem op mochten leveren. De 5-0 uitslag in ons voordeel past daarbij.

Hoe anders was het tijdens de wedstrijd. Het bleek een heel geworstel. Wat we op donderdagavonden van Kento geleerd hadden, botste met met meer dan 30 jaar oude routines en reflexen, lekker ballen met bekende maten op maandagavond is toch echt anders dan spelen tegen onbekende tegenstanders. En dan zijn er nog de omstandigheden en de wedstrijdspanning. Na de brand bij ATTC is het roet vast ook van de verlichting verwijderd, maar dat gaf niet meer lichtopbrengst dan in de oude situatie van deze gymzaal aan het Marsdiep,

Maar goed, deze twee oude rotten lieten zich niet uit het veld slaan ondanks wat tegenslagen, en ook ons zat het bij vlagen wat mee, nietwaar Peter?

Gezien de uitslagen van afgelopen week en met de kennis van onze tegenstanders gaan we voor het titanengevecht tegen Reflex Lisse met Sjaak en Leen.
Thea heeft geschreven op 9 januari 2023 om 22:11
Ik vond het snert-toernooi erg gezellig. Weer een dikke 10 voor de evenementencommissie.