Vertrouwenscontactpersoon

Hoi ik Martin Smits, sinds 24 oktober 2022 vertrouwenscontactpersoon bij T.O.V.  Bij mij kun je terecht met vragen over en meldingen van alle vormen van ongewenst gedrag binnen onze vereniging waardoor jij je, of iemand in jouw omgeving zich, onveilig voelt. Dit gaat om gedrag zoals seksuele intimidatie, discriminatie en pesten. Ieder gesprek met mij is en blijft vertrouwelijk. Ik kan jou in zo’n gesprek waarschijnlijk vooruit helpen met een oplossing voor het ongewenste gedrag waar jij of jouw kind mee te maken hebt.

Wie ben ik?
Ik ben Martin Smits, 64 jaar en ik woon sinds 8 jaar in Noordwijk met mijn vrouw Astrid en plusdochter Lauren. Verder heb ik een dochter, Nadia, en een zoon, Jordy, uit een eerder huwelijk. In het dagelijks leven werk ik als testanalist bij P-Direkt, een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarnaast ben ik spinninginstructeur en masseur. Omdat ik veiligheid binnen een sportomgeving erg belangrijk vind heb ik mij aangemeld als Vertrouwenscontactpersoon. 

Mocht je te maken krijgen met ongewenst gedrag zoals seksuele intimidatie, neem dan contact  met mij op  via 0651761681 of email mij : 2martinsmits@gmail.com