gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.129.52 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
562 berichten.
DUO5 heeft geschreven op 15 april 2023 om 17:57
Afgelopen dinsdag mocht DUO 5 thuis aantreden tegen het al gedregradeerde ATTC met Gerrit en Kaya.
Maaike begon en was kaya in drie flitsende games knap de baas: 1-0
Daarna Ary tegen Gerrit, uit was het een vrij makkelijke overwinning voor Ary geworden,dit keer ging de overwinning in vijven naar Gerrit:1-1.
De dubbel, hele seizoen al problematisch, ging dit keer in vijven WEL naar TOV met een sterke laatste game ( 11-3).
Vervolgens moest Maaike tegen Gerrit, weet niet of Gerrit een red bulletje gedronken had, vleugels had hij in ieder geval wel, en won hij in 4 games van Maaike: 2-2.
laatste enkel ging dus Ary en Kaya, werd een heerlijke felle partij, en wist Ary in vieren over de streep te trekken: 3-2!
Wat hebben we een raar seizoen gedraaid: begonnen met vijf nederlagen op rij en eindigen met vijf overwinningen op rij!
Blijkt maar weer, DUO 5 is een dieseltje wat moeilijk op gang komt maar als het eenmaal rijdt........
TOV 7 - gevoel klopte niet heeft geschreven op 12 april 2023 om 08:32
Meldde ik in mijn vorig bericht nog dat wij (Okker en ik) onze laatste wedstrijd tegen ATTC (Frank en Paul) wel gingen winnen bleek gisterenavond dat er van dat gevoel niet veel klopte. De start was geweldig. Okker wist de eerste partij tegen Frank, na een spannende 5-setter met winst af te sluiten. Dat was dus 1-0 voor ons. Maar ja, toen kwam het hรจ? Ik mocht aantreden tegen Paul. Hij had al aangegeven dat hij er wel een beetje tegenop zag omdat vorige keer de ballen hem om de oren vlogen als gevolg van mijn smashes. Ik won de eerste set met een mooie 11-7 dus dat zag er goed uit. Zoals zo vaak gaan die tegenstanders van ons ineens heel raar doen. Zo ook Paul. Hij won gewoon even de volgende 3 sets zodat ik dus met 1-3 het onderspit moest delven.
Maar goed met een stand van 1-1 lag alles nog open dus begonnen wij vol goede moed aan de dubbel partij. Heel kort.... verloren met 1-3. Dus weer een 4-setter. Na een korte pauze, de heren van ATTC moesten even op adem komen , begon Okker aan zijn tweede single partij. Nu tegen Paul. Die partij duurde en duurde en duurde. Dat is het gevolg van een partij met 2 verdedigers. Uiteindelijk wist Okker de partij niet binnen te halen en verloor met 1-3 (ja ja, weer een 4-setter).
De beurt was weer aan mij, nu tegen Frank (ook zo'n schuiver). Bij hem kreeg ik geen kans om mijn, oh zo dodelijke, smashes af te vuren. Hij had mij goed door en wist vrij eenvoudig te winnen met 6-11, 6-11 en jawel 2-11. Einduitslag.. 1-4. Daarmee bleven wij stevig onderaan staan. Ook best knap. ATTC is door deze overwinning poulewinnaar. Ik ben blij dat wij hun daaraan hebben kunnen helpen.


Ik wil bij deze Okker nog bedanken voor het invallen en Dick voor het leuke seizoen dat wij hebben gehad. Ik kijk uit naar de volgende reeks.
TOV duo 3 heeft geschreven op 9 april 2023 om 14:07
Voor een verslag van onze wedstrijd tegen reuzendoder S'70 heeft uw scribent gewacht tot Reflex ook zijn wedstrijd gespeeld had. Nix pen verloren of andere flauwe grappen. S'70 reuzendoder? Ja, zij zijn de enigen die van Reflex hebben gewonnen. een bijzonder spelletje dat tafeltennis. Immers, Peter en ik wonnen met 4-1 van ze, en afgelopen dinsdag met 5-0. Het zat niet tegen, getuige mijn 9e winst op rij tegen Cor met een keurige netbal in de 5e game. Sorry Cor.

Peter had zijn rust gepakt met een fietsritje in de polder en zijn Zen-methode meegenomen naar TOV, en had deze keer alles onder controle, al bleef hij ontevreden over zijn spel.

Simon had zijn dag niet en ging er 2 keer kansloos af in 3en. We staan nu stevig op de 2e plaats met ATTC 3 5 punten achter ons en Reflex 7 punten voor. As dinsdag een gevecht om de eer dus.
TOV DUO 5 heeft geschreven op 8 april 2023 om 14:19
Wie Duo 5 een beetje volgt en ik weet, dat zijn er velen, wist dat we afgelopen week een druk programma hadden en vandaar twee verslagen voor de prijs van 1.
Allereerst de wedstrijd dinsdag thuis tegen REFLEX, oude bekenden van ons , maar nu met invaller pancho en met de vriendelijke reus Erwin.
Ik wil niet erg lang van stof zijn, twee verslagen is nl niet niks, maar na drie enkels en de dubbel stond het 2-2 dus viel de beslissing bij Maaike versus Erwin.
Wist niet dat Maaike een reuzendoder in zich had maar Maaike wist zowaar te winnen en was een belangrijke overwinning een feit:3-2
Vrijdag mochten we aantreden tegen Scylla uit Leiden,dit was de avond waarbij beide teams het degredatiespook achter zich wilde laten.
Weer kort : Ary en Maaike wisten allebei hun partijen te winnen alleen de dubbel ging naar Leiden: 1-4
Hoewel het een paar weken geleden het er helemaal niet naar uitzag dat we ons konden handhaven , lijkt het nu , na drie opeenvolgende winstpartijen, dat dat dus WEL gebeurt.....
TOV 7 - dramatisch maar toch leuk heeft geschreven op 8 april 2023 om 11:54
Zo, hier maar weer eens een berichtje van de teamcaptain. Waar zal ik nu eens beginnen.....
Op 14 maart begon het verval met een 0-5 nederlaag tegen Reflex Lisse.
Tot die tijd stonden wij nog derde in de ranglijst wat mij er tevreden stelde. Maar toen.....
23 maart verlies tegen Rijnsoever (uit) 4-1
30 maart verlies tegen De Treffers (uit) 5-0
4 april verlies tegen Reflex Voorschoten 0-5

Jullie zullen wel begrijpen dat de tranen mij afgelopen dinsdag in de ogen schoten en dat was niet van het lachen. Gelachen hebben we overigens wel want onze tegenstanders van 4 april (Max en Alex) zijn wel twee hele toffe gasten. Hoewel de einduitslagen dramatisch zijn geven deze niet een goed beeld van de wedstrijden. Vanaf 13 maart hebben onze tegenstanders drie 5-setters, vijf 4-setters en zeven 3-setters nodig gehad om ons te verslaan. Even over 4 april, onze voorlaatste wedstrijd. Deze mannen staan op de tweede plaats dus wij wisten al dat het lastig zou worden. Dick verloor zijn eerste partij met 0-3. Niet zo'n best begin dus. Daarna mocht ik. Mijn partij verloor ik uiteindelijk met 2-3 waarbij aangetekend dat ik van een 0-2 achterstand terug kwam naar 2-2 (de 4e set won ik met 17-15) retespannend dus. Helaas verloor ik de laatste set. Toen de dubbelpartij. We hadden werkelijk geen schijn van kans. Resultaat 1-3 en 3-0 voor onze tegenstanders die de wedstrijd dus al hadden gewonnen. Maar strijdvaardig als wij zijn gingen we vol in de aanval in onze vervolg partijtjes. Eerst Dick.. Hij heeft werkelijk zijn laatste wedstrijd super gespeeld en ook hij wist van een 0-2 achterstand terug te komen naar een 2-2. Het is jammer dat hij mij kopieerde in de laatste set. Dus ook hij verloor zijn partij met 2-3.. Overigens was dit zijn laatste wedstrijd voor nu, hij moet zo nodig met zijn liefje naar Frankrijk (ik begrijp er werkelijk niets van), maar het was ook wel zijn beste partij tot nu toe. Dat belooft dus wat voor het volgende seizoen. In mijn laatste partij tegen Max ben ik, laat ik het voorzichtig zeggen, volledig ingemaakt (5-11 en 2x 6-11).

Wat ons nu nog rest is de laatste partij tegen de koploper ATTC. Deze mag ik aanstaande dinsdag samen met Okker spelen. Ik weet zeker dat wij die partij gaan winnen.....

Jullie horen weer van mij. Fijn weekend.
TOV DUO 5 heeft geschreven op 1 april 2023 om 18:54
Afgelopen vrijdag mocht DUO 5 het opnemen tegen PECOS.
Aangezien Maaike andere verplichtingen had bestond DUO5 dit keer uit Ary en onze weledele penningmeester Okker.
Nadat we door de stromende regen aangekomen waren en een tijdje ingespeeld hadden mocht Okker zijn eerste wedstrijd in de 5e klasse spelen.
Zonder schroom schudde hii zijn tegenstander Storm van zich af en won vrij makkelijk in drie games.
Daarna ondergetekende tegen de oekrainer Dennis, werd een spannende partij , kwartje viel net weer de verkeerde kant op, en verloor ik in vijven.
De dubbel ging vervolgens weer vrij gemakkelijk in drieen naar TOV.
Ondergetekende moest daarna zijn tweede enkelpartij spelen tegen Storm, nou stormen ging het niet, Ary won de partij in vieren.
Helaas kwam Okker net iets tekort tegen Dennis en zo werd de eindstand dus 2-3 in het voordeel van TOV.
Met nog drie wedstrijden ( in 10 dagen) te gaan is de spanning behoorlijk terug, we gaan het zien en beleven .......
TOV duo 3 heeft geschreven op 29 maart 2023 om 21:52
Het laatste bericht van uw verslaglegger dateert van 25 februari. Is er een reden voor de stilte van de afgelopen tijd? Heeft de vertrouwenspersoon na een melding het bestuur geรฏnformeerd over een misstap van deze coryfee, waarna deze zich tijdelijk heeft teruggetrokken? Gelukkig niet. Het is meer dat de weken voorbij vliegen, nog meer dan toen ik in werkende staat was. Hoog tijd voor wat overpeinzingen dus.

Onze uitwedstrijd tegen 'concurrent' Reflex leverde 1 winstpartij op, een leuk persoonlijk resultaat voor Chris, maar het hielp natuurlijk verder niets. Ondanks beter spel door nieuwe rubbers en misschien een beetje Kento vier verliespartijen in de eerste helft en een teruglopende rating. Dat moest beter. Dat lukte inderdaad tegen ATTC 6, tegen Rijnsoever 5 waar pijnpunt Job deze keer wel werd opgeknapt, en gisteren tegen ATTC 3 met twee winstpartijen tegen Nabil en Marc die deze keer beide wel in het stof moesten bijten. Nu nog S'70 en Reflex thuis.

En dan Peter. Het houdt niet over. Het is voor hem en voor mijzelf als zijn teammaat behoorlijk frustrerend dat iemand die technisch zoveel vaardiger is, niet beter presteert. Hij heeft er veel aan gedaan, een nieuw batje, Kento's adviezen opvolgen en proberen zijn natuurlijke druistigheid te bedwingen. Is het dan toch de afgescheurde biceps die hem parten speelt, waardoor zijn spiergeheugen hem in de steek laat. Wat eerder als vanzelf goed ging, gaat nu regelmatig mis, vooral tegen wat hij porrelaars noemt. En ja, in de 4e klas heb je er veel daarvan. Wie het weet, mag het zeggen.

Winst met 5-0 en twee keer 4-1 heeft ons in de returnronde weer de tweede plaats bezorgd. Reflex blijft jammer genoeg uit zicht. Volgend seizoen beter.
TOV 7 - Stoom eraf ๐Ÿ™ heeft geschreven op 24 maart 2023 om 09:48
Gisteren hebben wij uit gespeeld tegen Rijnsoever. Thuis hebben wij met 3-2 gewonnen dus er was goede hoop. De hoop werd echter al snel de grond ingeboord doordat zowel Dick als ikzelf onze eerste enkel partij verloren. Dick ging er in 3 sets af en ik uiteindelijk in een 5-setter waarvan de laatste set in 12-10. Jammer dus. Toen de dubbelpartij. Die was best spannend maar toch verloren met 12-14, 11-5, 12-10 en 11-6. Rijnsoever had de wedstrijd dus al binnen. Mijn tweede enkelpartij wist ik met redelijk gemak binnen te harken met een winst in de laatste set van 11-0. Dit is ook het enige winstpunt dat wij gisteren hebben behaald. Dick verloor helaas zijn laatste partij in 4 sets. Het verlies van deze partij resulteert, met nog 3 wedstrijden te gaan, in een laatste plaats in de pool terwijl wij 3 weken geleden nog 3e waren. Volgende week spelen we uit tegen de Treffers. Eens even kijken of we nog een beetje terug kunnen krabbelen.
TOV DUO 5 heeft geschreven op 18 maart 2023 om 20:32
Afgelopen maandag mocht DUO 5 het opnemen tegen ATTC in Alphen,
Wij,de rode lantaarn dragers dus tegen het team wat net boven ons stond.
Ary mocht starten tegen Kaya, werd een hele spannende pot , gelukkig viel het kwartje dit keer de goede kant op na 5 games: 0-1
Maaike deed vervolgens hetzelfde tegen Gerrit maar dan in vieren: 0-2.
Vervolgens ging de dubbel ook in vieren naar TOV, en was de eerste overwinning van dit seizoen een feit!
Maaike verloor helaas haar laatste enkel tegen Kaya in drieen en Ary won zijn laatste enkel in vieren tegen Gerrit zodat de eindstand 1-4 werd, precies omgedraaide cijfers van de vorige clashes.
In ieder geval hebben we de rode lantaarn over gedragen en kijken of we nog in het linker rijtje kunnen komen ...
TOV7 - Op stoom heeft geschreven op 13 maart 2023 om 09:40
10-3 Gingen Dick en ik op weg naar Alphen voor onze wedstrijd tegen de nummer 2 in onze poule. Onze tegenstanders waren Paul en Frank waarvan de laatste duidelijk de sterkte was. Ondanks dat Frank zijn twee enkel partijen wist te winnen hebben wij wel de wedstrijd binnen gehaald. Wij waren te sterk in de dubbel en in onze partijen tegen Paul. Paul had geen antwoord op de services van Dick en mij en werd gek van mijn harde returns (die overigens steeds beter lopen). Met een stand van 3-2 in ons voordeel gingen wij dus tevreden naar huis. In de poule staan wij derde met een achterstand van 7 punten op de nummer twee. Wij gaan eens even kijken of we daar nog iets aan kunnen doen. Dinsdag hebben we een uitdaging want dan spelen we tegen Reflex Lisse. Onze eerste partij tegen hun hebben wij met 4-1 verloren. We hebben dus wat goed te maken.