gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.222.251.91 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
545 berichten.
tov 1 trio heeft geschreven op 27 november 2021 om 17:13
afgelopen dinsdag moest team 1 trio aantreden voor de laatste wedstrijd dit seizoen tegen DOCOS leiden.Chantal moest verstek laten gaan door een verkoudheidje ( GEEN CORONA bleek na test ) dus bestond het team dit keer uit Maaike, Rob en Ary.
Ary trapte af en verloor helaas in vieren van de hoogst genoteerde speler in onze poule.
Daarna Rob en won zowaar op zijn algemeen bekende stoicijnse manier in vijven.
Maaike volgde niet Rob maar Ary zijn voorbeeld en verloor ook in vieren.
Daarna gingen de dubbel en Ary en Maaike hun tweede partij ook naar DOCOS maar kon Rob gelukkig op zijn algemeen bekende stoicijnse manier wel een punt pakken : 5-2.
We konden dus nog steeds gelijk spelen, gebeurde niet, alleen Ary wist zijn laatste enkel te winnen: 7-3.
Al met al heeft team 1 best een goed seizoen gedraaid met een fraaie middenmoot plaats.
Gisterenavond gehoord dat we weer beperkt worden in het sporten,
heel vervelend maar belangrijker : BLIJF GEZOND !!
TOV duo 3 heeft geschreven op 19 november 2021 om 21:21
Afgelopen dinsdag speelden Jan en ik tegen onze concurrenten voor de laatste plaats in klasse 3H, Bas en Roan van Doing. De avond werd gekleurd door het tegelijkertijd gespeelde titanengevecht tussen Nederland en Noorwegen in de Kuip en het verwoede streven van het naast ons spelende team 4 om de wedstrijd tegen kampioen Rijnsoever zo snel mogelijk af te ronden om thuis lekker op de bank te genieten van een boeiende voetbalwedstrijd met een liefst alcoholische versnapering.

Rijnsoever vond het nodig de bezoekersregel te omzeilen door drie jeugdige supporters aan te merken als coaches. De corona hopman van TOV trapte daar natuurlijk niet in en stuurde hen weg.

En dan nu het sportieve gedeelte. Na 15 games stond het 3-0 voor Doing. Dat had anders gekund en gemoeten, maar het leek alsof Doing het thuisvoordeel had met talloze rand- en netballen. Je kunt ook zeggen dat zij er scherper op zaten dan Jan en Chris. Jan won nog van Roan en Chris dolf voor het eerst in jaren kansloos het onderspit tegen Bas.

Het grootste deel van de tweede helft konden we tenslotte nog bekijken, ons afvragend of er nog een BOA langs zou komen. Die kwam niet, net zo min als die leuke wedstrijd. En dan ook nog eens geen biertje om de avond af te ronden. Jammer!

PS De Noorse coach had natuurlijk gelijk met zijn strijdplan. Toen ze er in de laatste 10 minuten eindelijk voor gingen, werden ze geslacht.
TOV duo 3 heeft geschreven op 13 november 2021 om 15:38
Chris en invaller Ruud mochten aantreden tegen Smash uit Schoonhoven. Zij zagen ons kennelijk als een zeer serieus te nemen tegenstander en hadden uit de binnenlanden achter S. John meegenomen. Hij is in het bezit is van bijzonder wapentuig, super defence en lange noppen - die kennelijk niet zo lang meer zijn als vroeger. Qua uitstraling had hij goed gepast tussen degenen die in Deliverance Burt Reynolds en consorten lastigvallen. Voor Ruud en mij een kansloze exercitie dus. Gelukkig had Hidde zijn dag niet, 2 keer verlies. Het dubbel werd beslist op materiaal en techniek dus niet in ons voordeel. Met een 2-3 uitslag toch weer twee punten in de tas.

En ja Dick, prikken werkt, en in combinatie met de QR code is het ook nog eens veilig. Je ziet het bij Peter, krachtdadig spinnen is gevaarlijk en kan leiden tot een afgescheurde biceps!
TOV 1 (trio) heeft geschreven op 13 november 2021 om 15:13
Vrijdagavond op weg naar TOV, zie ik tot mijn verbazing dat de hindernisbaan bij de kerk er niet meer is... mogelijk vanwege concurrentie bootcamp...?

Hierdoor ruim op tijd in de kantine, waar zowel het uit team als mijn teamleden al aanwezig waren.
Corona app checken, koffie (even wachten op de jeugd), inspelen, en dan 20:30 beginnen met de eerste wedstrijd.

6 games laten stond het al 2-0 voor TOV! Dit is erg uitzonderlijk want TOV1 speelt normaal graag 5 games wedstrijden. Gelukkig kwam Arie onze fanatieke fan (wanneer hij zelf niet hoeft te spelen) ons supporten. Hierdoor wist Maaike gelijk weer wat haar te doen stond. Ze won haar 1ste wedstrijd gewoon netjes in 5 games.

De dubbel en daarop volgende wedstrijd, gingen gek genoeg weer beide in 3 games naar TOV. Chantal had Arie waarschijnlijk nog niet gezien... een andere reden kan ik niet bedenken.
Rob deed in zijn 2de wedstrijd wel wat hij moest doen en won in 5 games. Hierdoor stond het zo waar alweer 6-0 voor TOV!
Maaike begon aan haar 2e partij, waarin Arie(Ja, de fanatieke fan) halverwege vertrok... helaas had Maaike dit niet gezien en speelde ze haar wedstrijd toch in 5 games, waarin ze de laatste game helaas nipt verloor.

Van de laatste 3 wedstrijden gingen er 2 naar TOV (1 in 4 games en 1 in 3 games) en 1 punt ging nog naar Sassem (in 4 games), waardoor Sassem3 toch nog met 2 punten op zak weer terug huiswaarts konden.

Hun kampioensambities waren eind van de avond helaas wel wat waziger geworden.
Dick Verbeek heeft geschreven op 11 november 2021 om 11:42
Jeetje, het werkt!

Afgelopen dinsdag mocht ik met Arnold Sr. aantreden voor een thuiswedstrijd tegen De Treffers. Dus spoedde ik mij die avond โ€˜tegen achtenโ€™ opgetogen naar ons clubhuis, alwaar ik buiten reeds aangenaam werd verrast door het feit dat het aanpalende godshuis weer veranderd was van een tentenkamp in een stenen tempel. Het laveren tussen steigerdelen en doeken was eindelijk verleden tijd! Er bekroop mij zelfs een euforisch gevoel van vrijheid, dat helaas maar enkele seconden zou duren.โ€ฆ
Zelfverzekerd als ik (wellicht ten onrechte) ben wat betreft mijn sportieve resultaten die ik die avond weer van plan was echt een keer waar te maken, zwaaide ik enthousiast de deur van de kantine open, alwaar mijn voorzitter mij met een brede grijns begroette. Alhoewel dat al enigszins ongemakkelijk voelde had ik nog niet door waar de kneep zat. Totdat hij op een Duitse bevelende wijze en op zeer luide toon vroeg naar mijn QR-code. En ik had echt geen idee wat ik verkeerd zou hebben gedaan, laat staan dat ik wist wat een QR-code inhield. Hij riep mij nog toe dat hij mij wilde โ€˜scannenโ€™ en even kwam toen weer die traumatische ervaring boven van enkele jaren geleden in het LUMC, met dit verschil dat die lieve ogen van die mooie verpleegster mij direct weer op mijn gemak stelden. Ik denk nog veel aan haar.

โ€˜Smartphone!โ€™ klonk het luid door de nog lege kantine en pas toen drong het tot mij door dat hij wilde weten of ik een โ€˜Wappieโ€™ was of een โ€˜Spuiten en Slikkenโ€™ type.
Vervolgens zocht zijn smartphone contactloos contact (ja, รจcht waar: dat bestaat!) met mijn smartphone.
Geen idee waar dat goed voor was maar nadat hij mij had uitgemaakt voor โ€˜groene vinkโ€™, mocht ik mij naar de arena met de groene tafels begeven. Misschien was het scheldwoord โ€˜groene vinkโ€™ een knipoog naar het feit dat ik achter de groene tafel regelmatig het lawaai produceer als van een vink die zijn territorium beschermt. Mocht dat zo zijn, dan ontgaat mij ten ene male de humor daarvan.

Enigszins bekomen van deze ophef is het nog vermeldenswaard dat Arnold en ik - met uitzondering van het dubbel - alles gewonnen hebben.
Wellicht nog interessant kan zijn dat ik in mijn tweede single de eerste twee games nogal dik verloor. Maar dankzij de coaching van zowel Nestor Arnold als Major Tom (ja die!) wist ik door af en toe ook mee te gaan prikken (wat voor mij voelt als een taakstraf bij de plantsoenendienst) de resterende drie games te winnen.
Wat ik daaruit geleerd heb is dat ik mijn - tot ver in het district geroemde - fenomenale strakke spel met die flitsende returns en haast supersonische smashes meer moet larderen met โ€˜geprikโ€™.
Kortom: Jeetje, het werkt!

Dick Verbeek
TOV duo 3 heeft geschreven op 5 november 2021 om 19:51
Ook donderdagavond weer een tochtje in de polder, naar Kwiek in Waddinxveen. Met Niels had ik nog een appeltje te schillen. Eรฉn partij gewonnen, en wel tegen mij. Anita had last van haar knie dus had voor een invaller gezorgd, Corine, een jeugdspeler die een paar jaar gestopt was. Bij mij mocht Jan voor de punten zorgen. Het was een heel geworstel maar het resultaat mag er zijn, 4-1 winst. Corine dwong mij tot een 5 setter en legde Jan haar wil op met zeer scherp en effectvol geschuif. Jan's wedstrijd tegen Niels was er een van zeer wisselende kansen, maar Jan greep hem in 5en. Ik kreeg mijn wraak tegen Niels. Gewoon niets doen zei Jan. Meestal is dat mijn sterke kant maar tegen Niels kon ik het slaan soms niet laten. Het leverde helaas alleen verliespunten op. Gelukkig kon ik mij in de 5e game beheersen, en bij 8-2 moest Niels zijn irritatie botvieren op een plotseling niezende scheidsrechter. Gelukkig won hij het overgespeelde punt en niet de partij! Door dit resultaat hebben we de laatste plaats verlaten,
Grote Clubactie heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 19:18
De stand: 193 loten. Dat zijn er 15 minder dan vorig jaar. Kortom beste lezers, graag nog een eindsprint!
TOV 1 DUO heeft geschreven op 20 oktober 2021 om 11:11
Gisteren avond was onze inhaalwedstrijd tegen Sett in DenHaag.
Wat zal ik ervan zeggen. Het was een rare avond. Niet alleen op tafeltennis gebied. Michiel had nogal een schokkend bericht gekregen die middag en was, om maar zo te zeggen, 'redelijk van pad'.
Eenmaal aangekomen bij het sportcomplex en de kleedkamers gevonden te hebben kwam Ingrid er achter dat ze een nat shirt had meegenomen. Die had ze van de waslijn gehaald in de veronderstelling dat ie wel droog was. Dan maar d'r sportvest spelen, want een nat shirt helpt haar niet van d'r verkoudheid af.
De tegenstanders moesten een invaller regelen, dat geeft mij altijd een soort hoop. Bleek deze man ook gewoon 2e klas te spelen....
De vaste speler van het team had aan 1 kant noppen en draaide de gehele wedstrijd met zn batje, dusja je wist nooit of hij met de rode of zwarte kant de bal terug zou spelen. 1 groot drama dus voor ons allebei. Klugt wist gelukkig wel van de invaller te winnen in 5 games. En ons dubbel was weer fantastisch! Ons sterkste wapen tot nu toe.
3-2 verlies dus.
As vrijdag zullen we afreizen naar Leimuiden voor nog een inhaalwedstrijd. Hopelijk ben ik dan van mijn spierpijnen af en kan ik weer praten, want ik ben mijn stem al een aantal dagen kwijt.
We gaan het zien, nieuwe ronde nieuwe kansen!
Grote Clubactie heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 13:28
Na de verzonden herinnering van vorige week staan we nu op 178 loten. Bovendien is er 1 keer een gift gedaan in plaats van loten. Toch heeft nog niet ieder lid zijn of haar bijdrage geleverd. Je kunt je eigen goede doel nog steunen, tot 23 november. Doe het!
ary heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 14:44
TOV 1 regulier moest afgelopen maandag naar sassem om aan te treden tegen sassem. Rob was ditmaal de chauffeur en Maaike en ondergetekende de medepassagiers.
Wist trouwens niet dat er naast een gerard nijboer en een bouke mollema ook nog een max verstappen verscholen zat in die Rob want we stonden in no time voor de deur bij sassem.
Maar zo kort rob deed over dat ritje, zo lang deed ie over het eerste enkelspel, helaas ging de vijfde game naar sassem.
Daarna trok maaike het gelukkig in drieen recht maar verloor Ary helaas weer in drieen : 2-1
Dubbel met Rob en maaike aan het roer werd helaas in vijven verloren, geflateerd, want de vierde en de vijfde game werden verloren met 12-10 stand.
Rob won en Ary en maaike verloren daarna hun tweede enkel wat neer kwam op een 5-2 achterstand, we konden dus hooguit gelijk spelen.
Tja en laten we dat nu ook gedaan hebben......
Ary won zijn derde enkel in drieen, Rob in vijven , en Maaike in vieren.
Al met al geen slecht resultaat tegen een van de sterkste tegenstanders van de poule ...