gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.129.52 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
562 berichten.
TOV 4 heeft geschreven op 24 september 2022 om 20:14
TOV 4 moest afgelopen dinsdag aantreden tegen ATTC uit Alphen.
Omdat de eerste wedstrijd was uitgesteld werd dit onze vuurdoop in de vierde klasse.
Maaike had de TOV agenda goed doorgespeurd en was op het lumineuze idee gekomen om samen met TOV 3 naar Alphen af te reizen, die dus ook toevallig tegen ATTC moesten spelen : gezellig en goed voor het milieu!
Ary mocht de spits afbijten, kon geen vat krijgen op het vreemde spelletje van zijn egyptische tegenstander en verloor in drie games.
Maaike vervolgens deed het iets beter maar verloor ook in vieren.
De dubbel werd heel spannend maar ging helaas in vijven naar ATTC.
Maaike haar laatste enkel ging dus tegen de egyptenaar en ging in vieren verloren en Ary zijn laatste enkel werd tegen marc in vijven verloren.
Nadat de rook was opgetrokken bleek dus dat we 0 punten hadden gehaald maar dat we toch niet het gevoel hadden dat we kansloos waren geweest.
Volgende week, nieuwe ronde , nieuwe kansen......
TOV7 heeft geschreven op 21 september 2022 om 16:22
19 September begonnen wij, Martin Johansson (MJ) en Martin Smits (MS) , aan onze tweede wedstrijd. Dit keer mochten wij thuis strijden tegen Patrick Beliรซn en Edward Lefevere van Reflex (L) 6. Patrick was al een bekende van mij (MS). Ik was hem namelijk eens tegengekomen bij een toernooi en ben toen van tafel geveegd. Maar goed we zijn vol frisse moed aan de wedstrijd begonnen. MJ mocht als eerste tegen Patrick. Helaas verloor hij deze met een eindstand van 1:3.
De tweede partij mocht ik tegen Edward. Het is een spannende pot geworden die ik met 3:1 heb gewonnen. Het eerste punt was dus binnen. Na mijn partij zijn we maar gelijk verder gegaan met de dubbelpartij. In deze partij werd wel duidelijk dat MJ en ik nog niet goed op elkaar zijn ingespeeld. Hier moeten dus echt nog even op trainen. Uitslag 0:3. Na deze dubbel waren de heren van Reflex toe aan een pauze, wij hadden ze redelijk uitgeput.
Na de pauze was het weer de beurt aan MJ. Dit keer mocht hij strijden tegen Edward. Tot onze grote vreugde won hij zijn partij met 3:0. Tot slot mocht ik weer. Na mijn overwinning op Edward ging ik vol goede moed de strijd aan tegen Patrick. Helaas was hij weer te sterk met een laatste set die hij uiteindelijk wist te winnen met 11:13 sloot hij af met een 3:0 overwinning.
Zowel MJ als ik hebben een goede wedstrijd gehad en kijken uit naar onze wedstrijd op 30-9 tegen Kwiek 5.
Om af te sluitenโ€ฆ het was erg leuk dat wij een toeschouwer hadden. Nellie uit onze maandag- en woensdag groepje kwam even kijken hoe wat het deden. Nog bedankt Nellie.
TOV duo 3 heeft geschreven op 19 september 2022 om 15:22
Onze eerste wedstrijd dit seizoen was tegen Mike en Rik van Play Fair. Zij hadden zich vorig seizoen net weten te handhaven in de 4e klas. Als degradant uit de 3e hadden wij toch enige verbeelding dat het wel moest kunnen dit seizoen. Niets bleek minder waar. Een zeer bescheiden winst van 3-2 was het resultaat. Vooral Mike was ons beiden te machtig, Peter maar 11 punten in 3 games! Met Rik had Peter minder moeite dan Chris die na 2 verloren games de volgende 3 won, en de laatste met pijn en moeite. Gelukkig lukt het dubbel wel in 5 games na winst in de eerste 2. Wisselvallig of nog onwennig? We gaan het dinsdag zien, uit tegen ATTC.
TOV duo 3 heeft geschreven op 10 april 2022 om 13:23
In de wedstrijd tegen DOING is de rode lantaarn steeds feller gaan branden. We verloren met 2-3. Ivo was voor ons beiden een gewillige prooi, Hans was te sterk en het dubbel tegen een duo dat uit een valide sporter en een rolstoeler bestaat ging beter dan in Zoetermeer, maar was uiteindelijk geen doen. Het punt dat we vorige week verloren ten opzichte van de eerste helft wonnen we nu terug, maar de achterstand op de concurrentie blijft te groot.
TOV duo 3 heeft geschreven op 3 april 2022 om 13:29
Afgelopen vrijdag trokken Peter en ik naar Monster om tegen Smash te spelen. Grappig is dat als je vanaf Den Haag langs de duinen het dorp binnenrijdt, daar op een centraal kruispunt een molen staat bij een ANWB bord dat rechtsaf 'Strand' aangeeft. Linksaf duik je rechts een buitenwijk in met allemaal krappe woonerven tot je bij sportvelden komt waar tot laat in de avond padel gespeeld wordt.

Smash heeft daar een eigen accommodatie met een mooie houten vloer en snelle tafels, ideaal voor Peter's spel zou je zeggen. Volgens de TTapp hadden we in 2011 ook al tegen Clemens en Alwin gespeeld, toen nog in een driemansteam. We maakten toen weinig kans, en vrijdagavond was het niet veel beter. Peter is nog niet gewend aan zijn nieuwe status en is hard toe aan een trainings- en ruststage in Bella Italia aan de Bloemen Riviera.

Verder zal ik me maar beperken tot mijn eigen 'prestaties'. Tegen Alwin ging het naar wens met winst in 4en. Het dubbel was een stuk beter dan eerder, maar ging in 5en verloren. Tegen Clemens dacht ik tot 8-3 in de eerste game voor de verandering aardig tegen hem opgewassen te zijn. Daarna bleef het bij het sprokkelen van enkele punten, verlies in 3en.

Uitslag: 4-1 voor Smash. Degradatie komt steeds dichterbij. Een wonder is nodig. We rekenen op de Passion en Pasen.
Het blijft tobben heeft geschreven op 22 maart 2022 om 00:16
TOV 3 had zich vorige week tegen De Salamanders duidelijk gespaard om des te beter tegen directe concurrent HTTV - 070 te kunnen presteren. Peet had lekker gespeeld tegen echte tafeltennissers en Chris was zich maar รฉรฉn keer te buiten gegaan vanwege de talloze sorryballen van zijn tegenstander. Van wie is toch het thuisvoordeel?!
Vandaag viel het toch weer niet mee. Een tegenstander van 87 met iets plankachtigs was ons allebei de baas. Ja Maaike, je kunt de edele tafeltennissport tot op hoge leeftijd prima beoefenen ????. Zoals zo vaak leek het dubbel cruciaal. We kwamen met 2 games en en 9 - 5 achter. Toen keerden de kansen in ons voordeel. Winst in 5en! Daarna mocht ik tegen de 87 jarige en kwam vrij makkelijk met 2 - 0 voor. Toen ging de ervaring een woordje meespreken. Wat-ie deed, deed-ie en Chris won geen game meer.
Tot slot mocht Peet de meubelen redden. Het spel golfde op en neer. Hij kwam met 2-1 achter en toen met 10-7 voor. Je denkt een 5e. Helaas vergat Peter de les uit de 2e game - rustig en bekeken tikken en niet slaan: alsnog 12-10 en 3 - 2 verlies. We zullen in de 2e helft sterk terug moeten komen om ons te handhaven.
TOV 1 DUO heeft geschreven op 19 maart 2022 om 12:07
Winst voor TOV 1!

Gisteren avond speelden wij onze wedstrijd tegen onze zuiderburen Rijnsoever. Ook dit was het eerste team van de Katwijkers.
Michiel opende de avond tegen Bart. Zoals jullie al kunnen weten, Michiel heeft iets met wedstrijden in 5e.... ook dit keer (al de 6e wedstrijd op rij) verloor Michiel zijn pot in 5e. Het zal eens niet... wat ook tegen zat was het materiaal van Bart, lange noppen op de forehand.
Ingrid moest haar eerste wedstrijd tegen Wim. Ook Ingrid kan er wat van.... ook zij verloor in 5 games....
2 -0 achter is niet hoopgevend.
De dubbel ging top! In 3 games pakten we deze. Samen staan wij sterk denk ik dan maar.
De Katwijkers hadden een adempauze nodig dus dronken een alcoholvrij biertje aan de bar.
Nadat dit eindelijk op was, was Michiel weer aan de beurt.
En ja hoor..... hij maakte het weer spannend. Er waren weer 5 games nodig.... en je raad het niet, hij won deze! Het was mega spannend (11-9 in de 4e en 5e game), maar 7 maal is scheepsrecht blijkbaar. Eindelijk een winstpartij!!
Ingrid sloot de avond af tegen noppen Bart.
Van het thuisfront had zij wat tips gekregen ('wat moet ik doen tegen lange noppen??') en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Ze won de game in 4e!
3-2 winst dus voor Tov! Verdiende winst na afgelopen weken!
We hebben de punten hard nodig want het zit allemaal dicht op elkaar.
Behalve koploper Xerxes, zij hebben uit 3 wedstrijden 14pnt.
Nog een leuk weetje, dat ene verliespunt van Xerxes heeft deze schrijfster gepakt! ????
TOV duo 3 heeft geschreven op 13 maart 2022 om 00:08
En dan dacht ik dat Peter zijn blessure uiteindelijk goed doorstaan had, tot ik hem gisteren tegen TOGB vreselijk zag tobben. De biceps is gereduceerd tot een monoceps (als dat een bestaande spiervorm is tenminste) en zorgt voor foute services en slecht getimede spinballen. Tegen Doing wist hij vorige week een rolstoeler nog te verschalken, wiens materiaal mij al te machtig was geweest. Er zat meer leven in de tegenstander dan in zijn doodvallende returns. Een 4-1 verlies was het treurige resultaat. Tegen TOGB moest het beter, maar slechts een opleving van Chris in zijn tweede partij zorgde nog voor een punt. Kansloos in zijn eerste partij, in 3en eraf. Over het dubbel zwijg ik maar (kort serveren Chris!). Peter verloor zijn partijen in 5en en dat met al die missers! Dinsdag beter tegen Salamanders met hun 15 punten uit 3 wedstrijden. Dus dat moet lukken!
TOV4 heeft geschreven op 10 maart 2022 om 12:04
Op naar Den Haag!
Vanwege corona was deze wedstrijd verplaatst naar deze dinsdag.
Dus Maaike en Rob gingen iets over 19uur op weg naar HTTV, ergens diep in Zuid Den Haag.
We mochten tegen Ruud en Ben, die we beide al kende van afgelopen seizoen, toen we nog trio competitie speelde.
Daar aangekomen even bakkie koffie en inspelen en dan aan de bak. Rob begon zijn seizoen tegen Ruud super! eerste game 11-0 gewonnen, hij wilde gelijk stoppen, beter zou het toch niet meer worden. 2e game verloor Rob gek genoeg, maar in 4 games ging de punt gewoon naar TOV. Maaike nam het op tegen Ben, een spannende wedstrijd met mooie rallys, maar Ben sloeg te veel harde ballen terug, waardoor Maaike de wedstrijd helaas verloor in 4 games.
Het dubbel was ook spannend en ging uiteindelijk in 5 games naar HTTV.
Zonder pauze te houden gingen Maaike en Ruud verder. Na de eerste game te verliezen won Maaike de daarop volgende 3 games. Hierdoor stond het 2-2.
Ben en Rob gingen uitmaken welk team er zou winnen. Helaas voor TOV was het na 4 spannende games al duidelijk, HTTV 3-2 gewonnen.
~half 11 reden we weer terug naar Noordwijk.
Tom Braams heeft geschreven op 7 maart 2022 om 16:36
Bedankt Ingrid voor je verslag. Het moet wel razend spannend zijn geweest! Ik hoop dat jij en Michiel vaker een verslag maken. Jullie zijn tenslotte het vlaggenschip van TOV.
Behalve team 3, dat bij "monde" van Chris ook regelmatig verslag doet, zouden de andere teams ook vaker van zich moeten laten horen d.m.v. een verslag. Een indruk geven vanaf alleen het wedstrijdformulier geeft geen info over bijvoorbeeld de tegenstander die je uit het verleden nog wel kent en zo. Zo'n verslag geeft zo veel meer weer en is leuk om te lezen.