gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.171.156 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
555 berichten.
TOV 7 - Stoom eraf ๐Ÿ™ heeft geschreven op 24 maart 2023 om 09:48
Gisteren hebben wij uit gespeeld tegen Rijnsoever. Thuis hebben wij met 3-2 gewonnen dus er was goede hoop. De hoop werd echter al snel de grond ingeboord doordat zowel Dick als ikzelf onze eerste enkel partij verloren. Dick ging er in 3 sets af en ik uiteindelijk in een 5-setter waarvan de laatste set in 12-10. Jammer dus. Toen de dubbelpartij. Die was best spannend maar toch verloren met 12-14, 11-5, 12-10 en 11-6. Rijnsoever had de wedstrijd dus al binnen. Mijn tweede enkelpartij wist ik met redelijk gemak binnen te harken met een winst in de laatste set van 11-0. Dit is ook het enige winstpunt dat wij gisteren hebben behaald. Dick verloor helaas zijn laatste partij in 4 sets. Het verlies van deze partij resulteert, met nog 3 wedstrijden te gaan, in een laatste plaats in de pool terwijl wij 3 weken geleden nog 3e waren. Volgende week spelen we uit tegen de Treffers. Eens even kijken of we nog een beetje terug kunnen krabbelen.
TOV DUO 5 heeft geschreven op 18 maart 2023 om 20:32
Afgelopen maandag mocht DUO 5 het opnemen tegen ATTC in Alphen,
Wij,de rode lantaarn dragers dus tegen het team wat net boven ons stond.
Ary mocht starten tegen Kaya, werd een hele spannende pot , gelukkig viel het kwartje dit keer de goede kant op na 5 games: 0-1
Maaike deed vervolgens hetzelfde tegen Gerrit maar dan in vieren: 0-2.
Vervolgens ging de dubbel ook in vieren naar TOV, en was de eerste overwinning van dit seizoen een feit!
Maaike verloor helaas haar laatste enkel tegen Kaya in drieen en Ary won zijn laatste enkel in vieren tegen Gerrit zodat de eindstand 1-4 werd, precies omgedraaide cijfers van de vorige clashes.
In ieder geval hebben we de rode lantaarn over gedragen en kijken of we nog in het linker rijtje kunnen komen ...
TOV7 - Op stoom heeft geschreven op 13 maart 2023 om 09:40
10-3 Gingen Dick en ik op weg naar Alphen voor onze wedstrijd tegen de nummer 2 in onze poule. Onze tegenstanders waren Paul en Frank waarvan de laatste duidelijk de sterkte was. Ondanks dat Frank zijn twee enkel partijen wist te winnen hebben wij wel de wedstrijd binnen gehaald. Wij waren te sterk in de dubbel en in onze partijen tegen Paul. Paul had geen antwoord op de services van Dick en mij en werd gek van mijn harde returns (die overigens steeds beter lopen). Met een stand van 3-2 in ons voordeel gingen wij dus tevreden naar huis. In de poule staan wij derde met een achterstand van 7 punten op de nummer twee. Wij gaan eens even kijken of we daar nog iets aan kunnen doen. Dinsdag hebben we een uitdaging want dan spelen we tegen Reflex Lisse. Onze eerste partij tegen hun hebben wij met 4-1 verloren. We hebben dus wat goed te maken.
Maaike heeft geschreven op 11 maart 2023 om 13:06
Vandaag weer alles gepoetst en schoongemaakt. Tafels, kantine en kleedkamers zijn weer lekker fris. Chris gaat nog de zaal stofzuigen en het vuil afvoeren.
Ja dat vuil is wel een 'dingetje'. Kennelijk weet nog niet iedereen dat we bij TOV het afval scheiden. Maar zo moeilijk is het toch niet zou je denken. Op alle afval bakken staat immers duidelijk wat er in moet!
Dus graag voortaan bij TOV het afval goed scheiden, ook al vindt jezelf dit misschien onzin en doe je het thuis niet.
Nieuwe ronde, nieuwe kansen: de afvalbakken zijn nu leeg en klaar om het aangegeven afval te ontvangen.
In ieder geval hebben Nellie, Heleen, Jan en ondergetekende weer lekker gepoetst. Dank daarvoor!!
met opgeruimde groeten, Maaike
TOV duo 3 heeft geschreven op 25 februari 2023 om 17:15
Ook dit seizoen mochten we tegen Cor en Simon van S '70 in Woubrugge. Gezellige gasten om in de Batstee nog een biertje te drinken. Vorig seizoen deed Cor een rondedansje na winst op Peter. Daar zag het eerst weer naar uit in de 5e wedstrijd. Gelukkig was Peter op tijd weer bij de les. Wiens les is nog de vraag, want de lesjes van Kento leiden bij Peter tot kortsluiting. Hij moet zoveel nadenken om de nieuwe skills toe te passen dat hij regelmatig de weg kwijt raakt. Dan maar intuรฏtief meppen denk ik soms, en hij ook. Tegen Simon ging dat in de 5e game na diverse matchpoints toch nog mis met 16 - 14.

Chris heeft tegen deze jongens weinig te vrezen; hij heeft een vreselijk spel waar zij niets mee kunnen: alles onder controle en twee keer 3 - 0. Het dubbel ging ook vlotjes in 3en. 4 - 1 winst en toch weer een punt achterop. 10 maart laatste kans in Lisse om weer wat dichterbij te komen..
TOV 7 - Net niet heeft geschreven op 23 februari 2023 om 14:18
Afgelopen maandag (20-2) ben ik met Okker vertrokken naar Voorschoten voor onze partij tegen de koploper in onze poule Reflex-Voorschoten. Ik ben als eerste gestart tegen de nog ongeslagen tegenstander Max. Deze partij ging makkelijk naar hem. Alleen in de 2e set kon ik hem nog lastig maken. Die won hij uiteindelijk met 12-10. Na dit verlies speelde Okker tegen Alex. Dit bleek niet zo lastig te zijn want Okker won hem met 3-0 (7-11, 7-11 en 6-11). Eerste punt dus binnen. Op naar de dubbelpartij. Die wisten wij gelukkig te winnen. We hadden er echter wel 5 sets voor nodig. De laaste twee partijen hebben we ook verloren. Allebei in 5-setters. We verloren de wedstrijd dus jammer genoeg met 3-2. Het had net zo goed andersom kunnen zijn want we waren allemaal goed aan elkaar gewaard. Een erg leuke wedstrijd tegen leuke tegenstanders. Na afloop kregen Okker en ik nog een compliment. Zij hadden deze competitie nog niet tegen zulke goede tegenstanders gespeeld. Altijd leuk om te horen.
Volgende week speel ik weer met mijn vaste maatje, Dick. We strijden dan tegen de nummer twee in onze poule. Ik ben benieuwd.
TOV duo 3 heeft geschreven op 18 februari 2023 om 19:43
Tegen ATTC 3 werd met 4-1 verloren. Het is nu zaterdag dus het chagrijn is wel gezakt. Kaarten op woensdagmiddag met de (bijna) pensionado's helpt daar dan een beetje bij. Marc en Nabil waren uiteindelijk net iets beter en profiteerden van de betere omstandigheden in de TOV zaal. Beiden zat het op cruciale momenten mee met een grote hoeveelheid sorry ballen. En ja, als je 6 games verliest met 10-12, dan doe je iets niet goed. Kampioenschap uit zicht. Handhaving moet te doen zijn! ๐Ÿ˜ฉ
TOV7 heeft geschreven op 15 februari 2023 om 12:17
Op Valentijnsdag mochten Dick en ik weer aantreden voor een nieuwe wedstrijd. Dit keer tegen Inge en Fred van De Treffers. Dick trapte af tegen Fred en werd redelijk makkelijk verslagen met 3-0. Daarna mocht ik aantreden tegen Inge. Nu had ik haar al eens eerder verslagen dus had voor mezelf wat te bewijzen. De eerste set won ik nipt met 11-9 maar wat gebeurde er? Ik verloor de 2e set met 7-11. Niet best dus. Gelukkig ben ik heel koelbloedig en wist de twee sets daarna met 11-8 en 11-2 binnen te slepen. Stand 1-1. Op naar de dubbelpartij. Deze wisten we ook te winnen. We hadden daar wel 5 sets voor nodig. Stand 2-1. Dit zag er dus best goed uit. De partij Dick-Inge werd na een bloedstollende strijd uiteindelijk gewonnen door Inge. Nu werd het dus echt spannend en kwam het op mij neer. Nu bleken Fred en ik goed tegen elkaar opgewassen te zijn maar deze keer was hij toch te sterk voor mij. Eindresultaat 2-3. We hebben goed gespeeld en zien de revanche op 30 maart met goed gevoel tegemoet.
Na afloop hebben we nog gezellig met elkaar wat gedronken en gekletst. Op naar onze partij tegen Reflex Voorschoten.
TOV duo 3 heeft geschreven op 11 februari 2023 om 19:58
Onze tweede partij was tegen Job en Willem van Rijnsoever. Job is een druistige jonge hond waar Peter wel raad mee wist. Willem beet in het stof tegen Chris net als vorig seizoen toen ik mocht invallen bij Chantal en Rob. Het dubbel was een eitje. Dus 3-0 bij de 'rust'.

Daarna was het mis. Peter was het helemaal kwijt en verloor van Willem. Chris en Job maakten het mooi en spannend - publiek op de banken door het spektakel - maar uiteindelijk won Job met 11-9 in de 5e en duwde de rating van Chris onder de 1000.

De vraag voor Chris is dus eigenlijk win je liever lelijk of geef je de voorkeur aan mooi verliezen. Dat laatste leidt bij mij toch tot het nodige chagrijn. Gelukkig was er nog een gezellig drankje.

Dick's psychiater blijkt langdurig op vakantie dus we zullen het zelf moeten opknappen. Reflex won andermaal met 5-0 dus voor promotie staat ons een flinke klus te wachten.
TOV DUO 5 heeft geschreven op 11 februari 2023 om 16:41
Afgelopen dinsdag mocht duo 5 aantreden tegen de dames van SCYLLA uit Leiden.
Na vorige week welgeteld 1 karig puntje gehaald te hebben moest het deze avond toch beter gaan.
Maaike mocht starten tegen Dorine en won zowaar in vijven.
Daarna ondergetekende tegen Milou en bewees zijn vormcrisis ( zeg maar het AJAX onder schreuder) en verloor in vieren.
Gelukkig begint de dubbel te draaien en wonnen we die in vieren.
Jammer genoeg gingen de laatste twee enkels in vieren verloren en hielden we dus twee punten over aan deze avond.
Als we nu de eerste wedstrijd 1 punt , de tweede twee punten halen en we zetten net als AJAX de stijgende lijn voort moet het volgende week tegen Pecos goed komen....