Keek Op De Week…(week 8)
De resultaten van de competitieteams zijn deze week beter dan de vorige week, toen alle teams verloren. Het overzicht van de gespeelde wedstrijden staat hieronder.
DWF
Nog steeds gaat het invullen van de uitslagen op de NTTB-app niet geheel vlekkeloos al is er wel een verbetering merkbaar. Ik ben benieuwd naar het overzicht dat de afdeling iedere maandag stuurt. Mochten er nog teams zijn waarbij het niet goed is gegaan, zal ik deze teams nog apart een mail sturen (die kunnen hun borst wel nat maken…)
ALV
Nogmaals een verzoek de komende Algemene Leden Vergadering te bezoeken. Zet de datum in je agenda: 21 maart aanvang 20.00 uur
RoTo competitie
Er was een inhaalwedstrijd gepland (Herintreders-Tojadi) op dinsdag 28 februari, maar deze gaat niet door en zal later in het seizoen worden ingehaald.

Dan nu een overzicht van de gespeelde wedstrijden deze week:

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk6)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
SETT 1 – TOV 1 1 B  5 – 0  Michiel 0 , Ingrid 0
Tot vorige week had SETT evenveel punten als ons team, dus daar viel wat de halen dachten we. Nou dat pakte even anders uit! Alle potten werden in 3 games beslist, op één na die in vier games ging maar ook deze werd winst voor het Haagse SETT.
Intussen staat TOV 1 onderaan. Niet verbazend natuurlijk voor een pas gepromoveerd team. Hopelijk kan de komende wedstrijd op 7 maart,  uit tegen ATTC (Alphen ad Rijn) , en beter resultaat geven. ATTC staat maar 1 punt voor op TOV
TOV 2 – Reeuwijk 2  3 K  5 – 0   Jan 2, Ruud 2 + het dubbel
De stand bovenin de poule is:
1) Play Fair    3/12
2) Rijnsoever 4/12
3) TOV           3/10
Volgende week is de inhaalwedstrijd Play Fair – TOV dus een kans om in ieder geval de 2e plaats te veroveren en misschien nog wel meer, maar Play Fair uit is altijd moeilijk.
S’70 2 – TOV 3  4 N  1 – 4  Peter 1, Chris 2 + het dubbel
Met deze ruime overwinning is de tweede plaats bereikt maar wel al met een grote achterstand op koploper Reflex. Chris heeft in het gastenboek de wederwaardigheden van deze wedstrijd beschreven.
TOV 4 4 M    Rob 0, Chantal 0
De geplande thuiswedstrijd tegen ATTC ging niet door omdat spelers van ATTC corona hadden. Wedstrijd wordt waarschijnlijk aanstaande vrijdag gespeeld.
Reflex 5 – TOV  5 5 K  4 – 1  Ary 1, Maaike 0
Weer een forse nederlaag en een plaats onderaan. Ze zullen zich toch wel handhaven in de 5e klas?
TOV 6 – Docos 8 6 H  2 – 3 Arnold 1, Tom 0 + het dubbel
Het begon niet bepaald gunstig. Eerst ging Arnold in 4 games eraf en daarna ik in 3 games. 0-2 dus. Het dubbel echter was weer eens ouderwets en werd ons eerste punt. Daarna een merkwaardige pot van Arnold. In de eerste game verloor hij met 1-11 en dan denk je “inpakken en wegwezen” maarrrrr hij herpakte zich en won vervolgens met 12-10, 11-7 en 11-2 de overige games. Stand dus 2-2. De druk om de winst binnen te slepen kwam dus op mij te liggen en bleek te zwaar voor mijn tengere schouders. In drie games afgeserveerd.
Reflex-Vs 3 -TOV 7 6 I  3 – 2  Martin 0, Okker 1 + het dubbel
Lees het verslag van de hand van Martin in het gastenboek!

Programma komende week:
Vrijdag 3 maart
Het is de zgn. vrije week. Er worden alleen nog wat inhaalwedstrijden gespeeld
Play Fair 2 – TOV 2
TOV 4 – ATTC 5 (nog onder voorbehoud)
TOV 5 – Docos 6

Dat was het dan weer voor deze week.
Groeten Tom