TIJDELIJKE OPLOSSING VOORZITTERS PROBLEEM
Het bestuursvacuüm waarin onze vereniging verkeert doordat er geen opvolger voor voorzitter Chris Andree kon worden gevonden, is tijdelijk opgelost! Arnold Geerlings sr. is bereid om tot de nieuwe algemene ledenvergadering van maart/april 2023 het voorzitterschap op zich te nemen. Hij doet dit omdat de nood hoog is en hij wil de vereniging niet “laten zakken”. Arnold is dus voorzitter ad interim voor de komende 5 maanden. Een oplossing waar we blij mee kunnen zijn en die hopelijk wat los maakt bij de andere leden voor de periode daarna!

DEZE WEEK
Van de zeven competitieteams kwamen er maar twee tot winst. Anders gezegd: er verloren 5 teams. Geen best resultaat. Wel vermeldenswaard is de eerste winst van team 7, de debutant in het competitiegeweld.
Team 1 , dat zo sterk aan de competitie begon, dreigt wat weg te zakken en ziet voorsprong op resp. Boomgaardshoek en De Beer krimpen tot nog maar 2 punten. Het is te hopen dat ze hun vorm zullen weten te hervinden in de resterende 3 wedstrijden.
Beetje negatief allemaal. Hopelijk kunnen we binnenkort met iets positiefs uit de bus komen, maar voorlopig bepalen we ons tot wat er deze week in de competitie gebeurde.

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk44)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
Play Fair 1 – TOV 1 2 E  3 – 2  Michiel 0, Ingrid 1+ dubbel
Aan het wedstrijdformulier te zien had Michiel nog de meeste kans op een derde punt voor TOV omdat hij in 5 games verloor van Play Fair-speler Lunenburg. Zoals boven al genoemd zal TOV alle zeilen moeten bijzetten om het kampioenschap binnen te halen.
TOV 2 – De Treffers 2  3 G  0 – 5   Jan 0 Ruud 0
Team 2 dat zo leuk op weg leek naar een hoge klassering werd dus even met de neus op de feiten gedrukt. Het schijnt dat tegenstander De Treffers maar een enkele keer in deze formatie speelt en als dat zo is dan spreken we dus gewoon van pech. Feit is echter dat ze nu geduikeld zijn naar de 5e plaats. Weliswaar zijn de verschillen van de team 1 t/m 5 steeds maar 1 punt, dus bij een goede winst kunnen ze wel weer stijgen
TOV 3 – ATTC 2  4 L  4 – 1  Peter 2, Rob (invaller) 2
Lekkere winst dat het team op de tweede plaats brengt. De koppositie van Reflex is eigenlijk al uit het zicht verdwenen want de 8 punten verschil kunnen ze in de resterende 3 wedstrijden nooit meer goed maken. Zeker niet omdat de laatste wedstrijd uitgerekend uit tegen de Lissenaren is.
TOV 4 – ATTC 4 4 N  1 – 4  Ary 1, Maaike 0
ATTC is de koploper in deze poule dus een nederlaag was te verwachten. Helaas is TOV de rode lantaarn drager en lijkt een degradatie niet te kunnen ontlopen. Het verschil met de voorlaatste is 6 punten. Met nog 3 wedstrijden te gaan lijkt dit te veel.
Play Fair 5 – TOV  5  4 M  4 – 1  Chantal 0, Rob 0. Winst in het dubbel
 Play Fair is de koploper in deze poule. TOV staat 4e maar gezien het resterende programma moet het team in staat zijn om nog iets te klimmen. Handhaving in de 4e klas is op zich al een prima resultaat!
TOV 6 – ATTC 8  6 G  1 – 4 Dick 0, Tom 1
Uit werd het 14 dagen geleden een roemloze 5-0 nederlaag. In deze ontmoeting was het ATTC team op één plek gewijzigd wat mij (Tom) in de laatste wedstrijd een punt opleverde. Dick kwam in de eerste wedstrijd tegen diezelfde tegenstander nog tot 5 games maar ging daarin helaas toch ten onder.
Reflex 6 – TOV 7 6 H  2 – 3  Martin Joh 1, Martin Smits 1 + dubbel
Keurig resultaat en de eerste overwinning voor dit debuterende team. Op de ranglijst staan ze nog 3 punten achter op Reflex. Misschien kunnen ze dat in de komende wedstrijden nog goed maken.

Programma komende week:
maandag 7 nov
S’70 2 – TOV 3
Reflex 5 – TOV 6

donderdag 10 nov
Rijnsoever 7 – TOV 6

vrijdag 11 nov >> bardienst Rob Langelaan
TOV 1 – Docos 3
Rijnsoever 3 – TOV 2
Scylla 3 – TOV 4
TOV 5 – Scylla 4
TOV 7 – Docos 10