Keek Op De Week…(week 44)
Ja, mensen, we naderen alweer het einde van de najaarscompetitie. De meeste teams moeten nog 2 wedstrijden spelen. Zo te zien weinig tot geen kampioenskandidaten. Maar ja, als we maar plezier houden in ons spelletje.
Na de competitie gaan we weer verder met de interne RoTo-competitie met op dinsdag 28 november weer de eerste wedstrijden.
Er staat ook weer een pub quiz op stapel, datum: vrijdag 15 december. Meer info volgt nog.
We gaan maar over tot de orde van de dag en bekijken wat de competitie teams de afgelopen week hebben bereikt:

Uitslagen/commentaar op de wedstrijden van deze week (week 44)
Jeugdteam
teamwedstrijdklasuitslag spelers resultaat
J 1
 TOV 1  4A Bart, Midas, Sietse, Maxim, Jesper 
GEEN WEDSTRIJD DEZE WEEK
 wedstrijdklasuitslagspelers resultaat
 1
Smash (M) 3 – TOV 1  2C 2 – 3 Ingrid Hoek 1/Michiel vd Klugt  1 + dubbel
Het begon met  nederlagen van resp Michiel (5 games) en Ingrid (3 games), maar het dubbel werd gewonnen  met 10-12, 10-12, 7-11, dus wel in drieën maar toch krap aan. De twee laatste partijen werden ook binnen gesleept.
TOV staat op een gedeelde tweede plaats, samen met Sorry. Docos is koploper met 3 punten voorsprong. TOV speelt volgende week thuis tegen Docos en de week erna in de laatste wedstrijd thuis tegen Sorry. Het kan dus nog alle kanten opgaan!
 2TOV 2 – De Treffers 23J 2 -3 Jan Does 0/ Ruud Hoogeveen 1 + dbl
 Er waren nogal wat onduidelijkheden hoe de score in deze wedstrijd is verlopen. Wie kan hier wat duidelijkheid verschaffen? We zien graag een uitleg in het gastenboek.
Hoe dan ook De Treffers trokken aan het langste eind…

 3
TOV 3 – ATTC 44M  4 – 1Chris Andree 2 / Peter de Haas 2 + dbl
Weer een fraaie overwinning. Hopelijk zien we een verslag tegemoet, zoals dit team gebruikelijk altijd verzorgt. Een gedeelde tweede plaats is een mooie plek. 3 punten achter op Docos die In de laatste uitwedstrijd de tegenstander is. Dat kan nog spannend worden!
 4
ATTC 6 – TOV 45E  4 – 1Rob Langelaan 1/Chantal de Haas 0
Rob begon met winst, maar toen was de koek meteen op! TOV staat u derde met 1 punt minder dan nr twee, Play Fair. Tweede plaats is dus nog mogelijk.

 5

TOV 5 – Scylla 6
5N
  2 – 3Ary Hoogeveen / Maaike Verkade 
Dat was weer zo’n partij: de één wint van de ander en de ander wint van de één en het dubbel ging in dit geval naar de bezoekers. Een mooie, gedeelde, tweede plaats is het resultaat maar de nummer 1 (Rijnsoever) is al bijna niet meer te achterhalen.
6
Reflex (L) 7 – TOV 66J 0 – 5 Tom Braams 0 / Arnold Geerlings 0  
Weer een ontluisterende wedstrijd.  Positie: onderaan. Boven ons staat De Treffers met 2 punten meer en een wedstrijd minder. Zij hebben wel een zwaarder programma, maar waar wij 2 punten vandaan moeten halen, in de ons nog resterende partijen, is een groot vraagteken.
7
TOV 7 – Scylla 127C  3 – 2Dick Verbeek 0/ Martin Smits 2 + dbl
Dick verloor zijn singles steeds in 4 games terwijl Martin de beide tegenstrevers in 3 games kansloos liet. Het dubbel, in 4 games, bracht de winst. Nog steeds bezetten ze de tweede plaats, maar uitzicht op plek één is er niet want die zijn uit het zicht verdwenen. Een achterstand van 9 punten met nog twee wedstrijden te gaan is helaas te veel van het goede.

Programma komende week:
DO 09 nov 20:00
Reeuwijk 1 – TOV 2
Kwiek 7 – TOV 3
VR 10 nov 20:00 BARDIENST PETER DE HAAS
TOV 1 – Docos 1
TOV 4 – Pecos 2
Play Fair 6 – TOV 5
TOV 6 – Scylla 11
ZA 11 nov 10:00 BARDIENST ARNOLD GEERLINGS SR
Jeugd TOV 1 – Scylla 7

Groet Tom Braams