Keek Op De Week…(week 43)
Deze week zou de eerste wedstrijd van de tweede heltt van de competitie moeten zijn. Bij sommige teams is dat ook zo, maar lang niet bij alle. Veel verplaatsingen van wedstrijden is hier de oorzaak van.

Uitslagen/commentaar op de wedstrijden van deze week (week 43)
Jeugdteam
teamwedstrijdklasuitslag spelers resultaat
J 1
Pecos 2 – TOV 1  4A 10-0 Bart 0, Midas  0, Jesper 0
Het was vooral jammer dat Jesper na zijn eerste single last kreeg van zijn enkel en de volgende twee wedstrijden niet in staat was om te spelen. Pecos speelde met een “reserve speler” die sterker was dan de vaste teamleden. Dat roept altijd wat vragen op, maar formeel klopt het wel. De betreffende speler speelt normaal in de “starters-duo-competitie”. Dit is een duo competitie voor jeugd onder 13 jaar, waarin ook wel spelers worden toegestaan van +13 jaar met een zogenaamde dispensatie.
Verder meldt Ronald (de vader van Bart) nog:
Ze, Pecos, trainen 3 x per week en de trainer van Pecos  (van oorsprong een Noordwijker-houter) – kon tijdens de wedstrijd nuttige tips geven aan zijn  team. Bart stond 2 keer ruim voor en verloor uiteindelijk 2 van zijn wedstrijden in 5 games.
Ook Midas kon niet tot scoren komen
De punten van de resterende partijen van Jesper gingen reglementair  ook naar Pecos, vandaar deze forse nederlaag.
TOV is nu teruggezakt naar een 4 plaats met maar 1 punt achter Twenty-one Up. Dat valt nog te repareren. Moeilijker zal het zijn om Taverzo de achterhalen want die staan nu 6 punten voor. Pecos heeft het kampioenshap nu binnen handbereik.
De volgende wedstrijd is pas over 14 dagen, op 11 november, thuis tegen Scylla. Dat werd in de uitwedstrijd 9-1 winst dus  dat zou een mooie pleister op de wond kunnen zijn.
Senior teams
 wedstrijdklasuitslagspelers resultaat
 1
Taverzo 2 – TOV 1  2C 1 – 4 Ingrid Hoek 1/Michiel vd Klugt 2 + dubbel
Alleen in de eerste wedstrijd kwam Ingrid net te kort en verloor in 4 games. Daarna werd de buit volledig binnen gehaald. TOV doet mee bovenin, maar het staat daar pal op elkaar. De nrs 1 t/m 4 maken alle nog kansen, maar het lijkt erop dat Docos de meeste kansen heeft
 2TOV 2 – S’70 13J 5 – 0 Jan Does 2 / Ruud Hoogeveen 2 + dubbel
 Een prima overwinning. Behalve de laatste partij die in 3  games werd gewonnen, gingen alle andere wedstrijden in 4 games. Detail: Jan presteerde het om tegen allebei de tegen- standers een game met 11-0 te scoren.

 3
TOV 3 – S’70 24M  5 – 0Chris Andree  2/ Peter de Haas 2 + dubbel
Nog zo’n maximale winst. Hier was het verschil nog duidelijker want alle singles werden in 3 games beslist. Alleen het dubbel werd in 4 games een prooi voor TOV. Zie het verslag in het gastenboek
 4
De Treffers 5 – TOV 45E  2 – 3Rob Langelaan /Chantal de Haas + dubbel
Chantal speelde beide singles in 5 games waarvan 1 winst. Ook Rob won 1 keer. De verliespartijen ware tegen dezelfde tegenstander. Het dubbel was het extra punt dat de winst bracht.

 5

TOV 5 – ATTC 8
5N
  2 – 3Ary Hoogeveen 1/ Maaike Verkade 1
Voor de eerste twee partijen waren 5 games nodig maar gingen beide naar ATTC. Ook het dubbel werd een verliespartij voor TOV en dus een stand van 0-3. Maar TOV herpakte zich en trok de twee laatste singles naar zich toe.
6
Docos 11 – TOV 66J 5 – 0 Tom Braams 0 / Arnold Geerlings  0
Opnieuw geconfronteerd met een maximaal verlies. Alleen in het dubbel waren er kansen maar ook die ging in 5 games toch verloren. Gevreesd moet worden dat het op degradatie zal uitdraaien.
7
TOV 7 – ATTC 107C 0 – 5Dick Verbeek 0/ Martin Smits 0
ATTC is duidelijk op weg om kampioen te worden. Ze hebben pas 2 punten laten liggen. TOV is aardig op weg naar een 2e plaats.

Programma komende week:
DI 31 okt BARDIENST INGRID HOEK
TOV 2 – De Treffers (R) 2
TOV 3 – ATTC EVO Tech-XL 4
TOV 5 – Scylla 6
TOV 7 – Scylla 12
VR 03 nov 
Smash (M) 3 – TOV 1
EVO Tech-XL 6 – TOV 4
Reflex (L) 7 – TOV 6

groet Tom Braams