Keek Op De Week…(week 45)
De meeste seniorteams hebben nog één wedstrijd te gaan. Team 2 en 7 echter moeten de komende week twee keer spelen wegens uitgestelde wedstrijden.
Grote Club actie: Het kan nog!!!!!!!!!
De Grote Clubactie van dit jaar loopt nog tot en met 13 november. Ik heb 2 mails verzonden. De eerste leverde de verkoop op van 107 loten. Een herinneringsmail van deze week leverde nog eens 33 loten op. Alles bij elkaar valt de opbrengst dit jaar nog wat tegen. Je hebt nog kans. Maak er gebruik van om TOV te steunen!
https://lot.clubactie.nl/lot/ttv-tot-ons-vermaak/chris-a/2204724
Chris Andree
RoTo-competitie:
Onderaan, bij “programma komende weken” staan de RoTo wedstrijden die op dinsdag 28 november gespeeld worden. De wedstrijd G & G – Protest is uitgesteld
Pub Quiz:
datum: vrijdag 15 december. Meer info zie home-pagina
Voorjaarscompetitie:
Deze competitie start voor de jeugd op zaterdag 27 januari
De seniorenteams starten in de week van 29 januari – 3 februari.
Gezien het feit dat de meeste seniorenteams de thuis wedstrijden liever niet op vrijdag spelen is besloten om alle seniorenteams de op dinsdag te laten spelen. Dat zal dan gaan in twee groepen waarbij een groep van 3 teams de ene week thuis spelen en een groep van 4 teams de andere week.
Het geeft dan ook de ruimte om op vrijdag iets anders te doen, vrij spelen of trainen. Een meerderheid is hier gelukkig mee, maar helaas echter niet iedereen.

Hoog tijd om maar eens te zien wat de teams in de afgelopen week hebben uitgericht.

Uitslagen/commentaar op de wedstrijden van deze week (week 45)
Jeugdteam
teamwedstrijdklasuitslag spelers resultaat
J 1
 TOV 1  – Scylla 7 4A 10 – 0 Bart 3, Midas 3, Sietse 3 + dubbel 
Een maximale overwinning! Sterk gespeeld. Er was maar een wedstrijd die in  4 games ging. Alle andere werden in 3 games beslist. TOV staat nu stevig op de 3e plaats met nog wel kansen op een 2e plek. Hoe het ook afloopt het blijft een uitstekend competitie debuut van onze jongens
 wedstrijdklasuitslagspelers resultaat
 1
TOV 1 – Docos 1 2C 2 – 3 Ingrid Hoek 1 /Michiel vd Klugt 0 + dubbel
Tegen deze noppen-spelers had TOV het erg moeilijk. Dat gold zeker voor Michiel  die er twee keer in 3 games van af ging. Ingrid pakte nog wel een punt en het dubbel werd weer wel gedecideerd gewonnen.
Tov 1 staat nu op een gedeelde 2e plaats samen met Sorry uit Oud Beyerland. Aanstaande vrijdag komt Sorry op bezoek en zou een tweede plaats veilig gesteld kunnen worden.
 2Reeuwijk 1  TOV 23J 4 – 1 Jan Does 1/ Ruud Hoogeveen 0
Tegen de koploper viel niet veel eer te behalen. Jan wist in de laatste partij toch nog wel een beetje eer te behalen. De stand is nu dat TOV voorlaatste staat, maar met een wedstrijd minder gespeeld. Ze moeten volgende week dan ook twee keer aan de bak en het ligt voor de hand dat ze dan nog wel een plaatsje zullen stijgen.

 3
Kwiek 7 – TOV 34M  1  – 4Chris Andree 2 / Peter de Haas 1 + dubbel
Lees het verslag van Chris in het gastenboek. De kans op een kampioenschap is klein. Het team zal dan komende week minimaal met 4-1 moeten winnen van de koploper Docos en dan nog is het afhankelijk van de verrichtingen van concurrent Vriendenschaar
 4
TOV 4 – Pecos 25E  3 – 2Rob Langelaan 1/Chantal de Haas 1 + dubbel
De winst in het dubbel gaf de doorslag. Van de ene tegenstander wisten Chantal en Rob te winnen, maar tegen de andere ging het voor beiden mis. Alle partijen werden in 3 games beslist. Het team staat knap tweede maar lijstaanvoerder ATTC is helaas uit het zicht verdwenen.

 5

Play Fair 6 – TOV 5
5N
  0 – 5Ary Hoogeveen 2/ Okker Parlevliet 2 + dubbel
Met deze grote overwinning op laagvlieger Play air heeft het team zich verzekerd van de derde plaats, met nog een beetje uitzicht op een 2e plek als volgende week wordt gewonnen van Reeuwijk dat tweede staat met 1 punt meer dan TOV. Ook hier werden alle partijen in 3 games beslist
6
TOV 6 – Scylla 116J 1 – 4 Tom Braams 0/ Martin Smits (inv) 1
Dankzij invaller Martin werd de eer nog gered. Ik kwam niet verder dan nederlagen in vier games. Het doek is gevallen want ons rest niet meer dan de onderste plaats. Er zijn diverse excuses denkbaar, maar die doen aan de realiteit niets af.
Overigens hoeft de onderste plaats niet per se degradatie te betekenen. Afhankelijk van het gemiddelde van de team ELO ranking is het denkbaar dat de 6e klas nog behouden blijft, al is die kas niet erg groot.
7
TOV 77C  Dick Verbeek / Martin Smits 
Wedstrijd is uitgesteld naar volgende week.  Het team moet dan twee keer spelen en het zou denkbaar zijn dat ze nog een tweede plaats gaan binnen slepen.

Programma komende weken:
MA 13 nov
Rijnsoever 2 – TOV 2
DO 16 nov
Reeuwijk 3 – TOV 5
Spinmill 2 – TOV 7
VR 17 nov
TOV 1 – Sorry 1
Play Fair 3 – TOV 2
Docos 7 – TOV 3
TOV 4 – Rijnsoever 7
TOV 6 – REFLEX-Vs 3
Reflex (L) 8 – TOV 7
ZA 18 nov 10:30
Jeugd DHC 1 – TOV 1

ZA 25 nov 11:00
Jeugd Twenty-one Up 2 – TOV 1
DI 28 nov
RoTo competitie
Herintreders – Teja
Underdogs – Kaatjes
Haasniet – Chrido
          NB) wedstrijd G & G – Protest is uitgesteld

ZA 02 dec 10:00
Jeugd TOV 1 – De Boer Taverzo 4

Groet Tom Braams