Keek Op De Week…(week 42)

Zaal open op zondag van 10:00 – 12:00 uur
Vanaf gisteren is de zaal ook open op zondag. Van 10 tot 12 uur is er vrij te spelen voor de jeugd en kunnen zij familieleden en vrienden meenemen. Dus kom gezellig en neem eventueel iemand mee om mee te tafeltennissen.
Er zal geen bestuurs- of senior-lid aanwezig zijn tijdens deze 2 uur. Als bestuur vragen wij dan ook aan de ouders van de jeugdleden om een oogje in het zeil te houden. Er moet wel minimaal 1 ouder in de zaal aanwezig zijn.
Jeugdcommissie zoekt hulp….
Sinds kort werken we bij TOV met commissies waaronder ook een jeugdcommissie. De  leiding hiervan is in handen van Chantal de Haas. Enkele senior-leden  ondersteunen de commissie, maar om alles voor jeugd te bewerkstelligen zijn wij nog op zoek naar wat extra mensen. Als bijvoorbeeld ouders van de jeugdleden, maar ook anderen, aan deze commissie willen deelnemen OF bereid zijn om af en toe eens de helpende hand uit te steken, neem dan contact op met Chantal of één van de andere bestuursleden.
…en dan nu de terugblik op de week
Wat een zogenaamde vrije week moest zijn betekende dat er toch nog 5 wedstrijden werden gespeeld. Het jeugdteam op zaterdag en team 2 en 6 speelden ieder 2 wedstrijden op dinsdag en op vrijdag.
Uitslagen/commentaar op de wedstrijden van deze week (week 42)
Jeugdteam
teamwedstrijdklasuitslag spelers resultaat
J 1
TOV 1 – Twenty-one up 2 4A 6-4
Sietse, Maxim en Bart bonden zaterdag de strijd aan tegen het tweede team van Twenty-one Up uit Rotterdam. Na een bijna uitzichtloze achterstand van 1-4 kwamen onze jongens sterk terug, wonnen de 5 volgende singles en behaalden de winst. Koploper is nu Pecos dat 4 punten meer heeft en is de tegenstander aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd in Oegstgeest. Thuis werd het een 4-6 nederlaag. Dat wordt een zware kluif!
Lees het verslag van Esther Koekkoek in het gastenboek
Senior teams
 wedstrijdklasuitslagspelers resultaat
 1
TOV 1 – 2C
geen wedstrijd
 

 

 2
 

TOV 2 – Play air  33J 2-3 Jan Does 1/ Ruud Hoogeveen 1
 Het team moest deze week dus twee keer spelen. De eerste thuis tegen Play Fair. Tegen Fred v.d. Meer waren voor zowel Jan als Ruud 5 games nodig, maar stak Fred steeds de winst in zijn zak. Anders was het tegen Marina v. Dam want zij werd tegen beide TOV-ers in 3 games terug gewezen. Het dubbel bracht te beslissing in 5 games  was het Play air dat met de winst ging strijken.
De partijen in de duo competitie hebben vaak hetzelfde verloop twee winnen van de ene tegenstander en verliezen van de andere zodat het dubbel de doorslag geeft. Je zou dit cryptisch een +2-2/+dbl(of:-dbl) kunnen noemen.
 De Treffers  2 – TOV 23J3-2 Jan Does / Ruud Hoogeveen
De volgende wedstrijd was uit tegen De Treffers en opnieuw werd er met 3-2 verloren.
Dit was dan een +2-2-dbl wedstrijd en moet daar nog aan worden toegevoegd dat voor beide winstpartijen 5 games nodig waren en dat de verliespartijen, dus ook het dubbel, in 4 games werden beslist

 3
TOV 34M  
geen wedstrijd
 4
TOV 45E
geen wedstrijd

 5

TOV 55N
 geen wedstrijd
6


TOV 6 – Reflex  (L) 76J 0-5 Tom Braams  0/ Arnold Geerlings 0
De eerste twee singles en het dubbel werden in 3 games door Reflex gewonnen. In de laatste twee partijen ging het in zoverre beter dat we ieder een gamepje wisten te winnen maar daar  bleef  het bij. Kort gezegd ze waren gewoon een klasse beter.
Scylla  11 – TOV 66J 0-5Tom Braams  0/ Arnold Geerlings 0
Om twee keer in een week met het maximale verlies te worden geconfronteerd is niet leuk. En met gamestanden die er niet om liegen. Enige conclusie is dat deze poule bijzonder sterk is. Ik spel al jaren 6e klas samen met Arnold en steeds in de middenmoot, soms zelfs nog iets daarboven. We hopen maar dat we ons kunnen handhaven.
7
TOV 77C 
geen wedstrijd

 BoazProgramma komende week:
DI 24 okt 20:00 BARDIENST SAM V.D. NIET
De Boer Taverzo 2 – TOV 1
TOV 2 – S ’70 1
TOV 3 – S ’70 2
TOV 5 – ATTC EVO Tech-XL 8
TOV 7 – ATTC EVO Tech-XL 10
DO 26 okt 20:00
Docos 11 – TOV 6
VR 27 okt 20:00
De Treffers (R) 5 – TOV 4
ZA 28 okt 11:30
Jeugd   
Pecos 2 – TOV 1

Groeten Tom