Extra ALV op maandag 24 oktober.
We hebben allemaal de uitnodiging ontvangen voor deze extra Algemene Leden Vergadering. Allemaal komen! Het is belangrijk!!!

Deze week… kwamen 6 van de 7 teams in actie en het resultaat was 3 maal winst en even zovele nederlagen. Omdat de competitie officieel nu op de helft is en er dus 5 wedstrijden zijn gespeeld heb ik de standen bij de teams gezet. Doordat veel wedstrijden zijn verzet hebben veel teams nog geen 5 keer gespeeld. Team 2 zelfs pas 2 keer! Die krijgen het druk in de komende weken.

Sportgroeten… wat zijn dat?

Als je wel eens mails of andere berichten krijgt worden die, als het over tafeltennis of andere takken van sport gaat, vaak ondertekend: Met vriendelijke sportgroeten.
Ik vraag me dan altijd af wat dat voor groeten zijn? Sportgroeten? Is dat anders dan gewone groeten…hoe dan?

Wat gebeurde er deze week in de competities..

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk41)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
Docos 3 – TOV 1 2 E  3 – 2  Michiel 1, Ingrid 0 + dubbel
Diederick Vermetten van Docos is nog ongeslagen deze competitie. Tegen Michiel moest hij echter alle zeilen bijzetten en waren er 5 games nodig om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Ingrid had tegen Diederick maar weinig kans en moest in drie games ook genoegen met een nederlaag. De andere speler van Docos, Timo Brookman, verloor van Michiel maar won nipt in 5 games van Ingrid. Het dubbelspel bracht het tweede punt voor TOV, hoewel ook daarvoor 5 games nodig waren. Ondanks dit eerste verlies van TOV 1 in deze competitie heeft TOV nog een voorsprong van 3 punten op Docos.
stand
TOV 2  3 G   Jan , Ruud 
wedstrijd uitgesteld
stand
TOV 3 – S’70 2  4 L  4 – 1  Peter 2, Chris 2 
Er zal nog wel een verslag volgen, neem ik aan. Kort gezegd alleen het dubbel ging verloren.
En ja hoor! Het verslag staat er inmiddels. Zie gastenboek.
stand
TOV 4 – Scylla 3 4 N  1 – 4  Ary 0, Maaike 1
Ze hebben het zwaar in deze poule in de 4e klas waarin ze voor het eerst uitkomen. Alleen in de laatste partij wist Maaike de eer nog te redden
stand
Scylla 4 – TOV  5 4 M  1 – 4  Rob 1, Chantal 2 + dubbel
 Ook dit team debuteert in de 4e klas, maar heeft het minder zwaar want staan nu op de 4e plaats. Chantal kwam sterk voor de dag door haar beide tegenstanders te verslaan, de een wat makkelijker dan de ander, maar toch. Als ze dit volhouden dan zouden ze zich wel eens kunnen handhaven. Dat zou een prima prestatie zijn!
stand
TOV 6 – Rijnsoever 7 6 G  3 – 2 Arnold 1, Tom 1 + dubbel
Het was zo’n typische wedstrijd met één tegenstander die te sterk was voor ons en een andere waar we beiden vrij eenvoudig van wonnen en dan geeft het dubbel de doorslag en nu dus ook in ons voordeel al waren daar wel 5 games voor nodig.
stand
Docos 10 – TOV 7 6 H  3 – 2  Martin Joh. 0, Arnold Geerlins (inv) 1 + dubbel
Omdat Martin Smits op de Canarische Eilanden vakantie vierde was Arnold Geerlings de invaller. In de openingspartij was Martin dicht bij de overwinning maar toch ging het in 5 games verloren. Arnold won vervolgens gemakkelijk in 3 games. Ook het dubbel werd gewonnen in 5 games. Maar de twee volgende potten waren voor Docos
stand

Programma komende week:
Maandag 17 okt 
ATTC 8 – TOV 6
Dinsdag  18 okt
TOV 2 – Rijnsoever
Donderdag 20 okt
Reeuwijk 1 – TOV 2
Rijnsoever 4 – TOV 4
Vrijdag 21 okt >>>> BARDIENST SAM V.D. NIET
TOV 1 – Boomgaardshoek 1
Play Fair 4 – TOV 3
TOV 5 – ATTC 3
Reflex 5 – TOV 6
TOV 7 – ISV Gouda