Extra ALV op maandag 24 oktober.
We hebben allemaal de uitnodiging ontvangen voor deze extra Algemene Leden Vergadering. Allemaal komen! Het is belangrijk!!!

Deze week…
Alle teams traden in het strijdperk deze week en team twee zelf twee keer. De resultaten vielen een beetje tegen. 2 overwinningen tegen 6 keer verlies. Nu waren de verliespartijen hier en daar “nipt” te noemen, maar bleven desondanks verlies. Team 6 had deze week eigenlijk ook 2 keer moeten spelen maar  bij de eerste wedstrijd, uit in Alphen , werden Arnold en Tom (ik dus) niet alleen getrakteerd op een maximale nederlaag 0-5, maar werden beiden de volgende morgen wakker met corona. Hierdoor moest de andere wedstrijd, die voor vrijdag op de rol stond worden uitgesteld. De derde speler van ons team, Dick Verbeek, kwam hierdoor vrij om in te vallen in team 7 omdat Martin Johansson niet kon spelen want… ook hij had corona. Daar was weer enig regelwerk te verrichten door de wedstrijdsecretaris

Wat er gebeurde er deze week op een rijtje:

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk42)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Boomgaardshoek 1 2 E  2 – 3  Michiel 1, Ingrid 0 + dubbel
Uit werd met dezelfde cijfers gewonnen en won tegenstander Ozmen niets. Nu won hij er twee. Thuisvoordeel bleek niet te bestaan. Ondanks de twee kleine nederlagen op rij is de voorsprong nog altijd 4 punten op Boomgaardshoek dat tweede staat. Opletten op De Beer dat aan een stevige opmars bezig is.
TOV 2 – Rijnsoever 3  3 G  3 – 2   Jan 1, Ruud 2
Reeuwijk 1 – TOV 2 3 G  3 – 2  Jan 2, Ruud 0
TOV 2 had nog heel wat wedstrijden in te halen en daarmee werd deze week een start gemaakt en zoals je ziet met wisselend succes. Nu liggen ze nog steeds 2 wedstrijden achter op de meeste andere team in deze poule. De komende week speelt het team opnieuw twee keer.
Play Fair 4 – TOV 3  4 L  4 – 1  Peter 1, Chris 0
Door deze onverwachte grote nederlaag is een kans op een kampioenschap wel verkeken. Benieuwd wat Chris hierover gaat schrijven.
Rijnsoever 4 – TOV 4 4 N  3 – 2  Ary 1, Maaike 1
Weer zo’n wedstrijd waarbij één tegenstander (te) sterk is en de andere minder, waartegen dan de punten worden gepakt, Lees het verslag van Maaike in het gastenboek!
TOV  5 – ATTC 3 4 M  3 – 2  Chantal 1, Hans Konings 1 (inv) + dubbel
 Deze winst zorgt voor een stevige positie op de 4e plaats en dus handhaving in de 4de klas
ATTC 8 – TOV 6 6 G  5 – 0 Arnold 0, Tom 0 
Aan het begin van deze Keek, bovenaan dus, heb ik al het nodige over deze wedstrijd gezegd. Verder maar zwijgen want de uitslag geeft geen reden tot meer bespiegelingen
TOV 7 – ISV Gouda 6 H  1 – 4   Martin Smits 0, Dick Verbeek (inv) 1
Zie het verslag van Martin Smits in het gastenboek

Programma komende week:
Maandag 24 okt 
EXTRA ALGEMENE LEDEN VERADERING

Dinsdag  25 okt
TOV 2 – Reflex2
TOV 4 – Rijnsoever 4
Vrijdag 28 okt
De Treffers 2 = TOV 2
TOV 7 – TOP 3