Keek Op De Week…(week 41)
Er zijn veel positieve berichten en uitslagen te melden deze week.
Van de 6 senioren teams wonnen er 3.
Vooral de winst van het jeugdteam, debuterend in de competitie,  in de uitwedstrijd tegen de koploper is het mooiste nieuws deze week!
Wedstrijdverslagen
Mijn smeekbede om wedstrijdverslagen was niet tegen dovemans oren gezegd. Ik was geen roepende in de woestijn. Er zijn liefst 4 verslagen in het gastenboek geplaatst. En één heeft hieronder een plaats gekregen (zie jeugdteam.) Hulde!

Inval verboden!
Nu de competities halverwege zijn is er vanuit de bond opgegeven wat de invalverboden zijn voor het tweede deel van deze competitie.
Deze verboden zijn:
Maaike Verkade, Ary Hoogeveen, Hans Konings en Okker Parleviet mogen niet invallen in team 4. Bovendien mag Okker ook niet invallen in team 6
Let hier goed op want als het toch zou gebeuren zijn uitslagen ongeldig en volgen er boetes. Zoals je weet zijn opgelegde boetes altijd voor rekening van het team.

Uitslagen/commentaar op de wedstrijden van deze week (week 41)
Jeugdteam
teamwedstrijdklasuitslag spelers resultaat
J 1
Taverzo 4 – TOV 1  4A 4-6 Bart 3, Sietse 3, Maxim 0 + dubbel
Zaterdag ging het jeugdteam de strijd aan met Taverzo, de koplopers van de poule. Vandaag speelden Bart, Sietse en Maxim. De eerste 3 singles waren spannende en lange wedstrijden (2 winst, 1 verlies). De dubbel was ook weer heel spannend. De jongens gingen heel gelijk op maar moesten in de vijfde game helaas de wedstrijd laten aan Taverzo, die duidelijk meer ervaring hadden in de dubbelwedstrijden .
De resterende singles  waren ook weer lang en spannend. De zaal werd leger en leger  omdat teams inmiddels klaar waren en onze jongens nog flink stonden te spelen. Uiteindelijk hebben ze met 6-4 heel knap gewonnen. Ook de wedstrijden die ze hebben verloren waren heel goed en spannend tot op het laatste punt. Ze speelden geconcentreerd en lieten zich niet van de wijs brengen. Sportief waren ze ook allemaal overigens, iets wat bij een van de andere bezoekende teams in de zaal niet echt het geval was. Al met al dus een zeer geslaagde dag voor het jeugdteam.
stand:


Bart en Sietse aan het inspelen voor het dubbelspel
Senior teams
 wedstrijdklasuitslagspelers resultaat
 1
TOV 1 – DVC 1 2C 4-1 Ingrid Hoek 1/ Jan Does (inv) 2 + dbl
Kort voor de wedstrijd begon bleek dat TOV-topscoorder Michiel niet kon spelen en dus fungeerde Jan Does als invaller. Eigenlijk zou Jan slechts barman zijn maar het werd een fenomenale invalbeurt! Tweemaal winst in de enkels en (samen met schoondochter Ingrid) ook het dubbel. Ingrid had in de tweede wedstrijd haar punt gescoord
 2TOV 2 3J  Jan Does / Ruud Hoogeveen 
 Wedstrijd is uitgesteld.

 3
Vriendenschaar 9 – TOV 34M  3-2Chris Andree  1/ Peter de Haas 0 + dbl
Zie het verslag van Chris in het gastenboek!
 4
TOV 4 – Play Fair 55E  5-0Rob Langelaan 2/Chantal de Haas 2 + dubbel
De verre rondreis die Chantal maakte naar de USA heeft haar, qua speelsterkte geen kwaad gedaan. Een maximale score! Toch waren er in 3 partijen een 5e game nodig om de winst veilig te stellen.
Nu heeft het team en toppositie, maar belager ATTC heeft één wedstrijd minder gespeeld en heeft

 5

Rijnsoever 6 – TOV 5
5N
 3-2Ary Hoogeveen 1/ invaller: Rob Langelaan 1 (inv)
 Lees het verslag van Ary in het gastenboek
6
TOV 6 – De Treffers 66J 4-1 Tom Braams  2/ Arnold Geerlings 1 + dubbel
Het staat allemaal in het gastenboek
7
Vriendenschaar 15 – TOV 77C 2-3Dick Verbeek 0/ Martin Smits 2 + dbl
ook hiervan staat een verslag in het gastenboek

Programma komende week:
DI 17 okt 20:00
TOV 2 – Play Fair 3
TOV 6 – Reflex (L) 7
VR 20 okt 20:00
De Treffers (R) 2 – TOV 2
Scylla 11 – TOV 6
ZA 21 okt 10:00 Bardienst Jan Does
Jeugd TOV 1 – Twenty-one Up 2

Groeten Tom