De traditie om wekelijks een terugblik te geven op de resultaten van de competitieteams blijf ik uiteraard nog doen. De competities voor senioren beginnen op maandag 4 september dus er valt nog niet veel terug te kijken, maar er zijn ook nog wel wat andere feiten die ik jullie graag onder de aandacht wil brengen

WEDSTRIJDSECRETARIAAT
Het is intussen wel bekend dat Martin Smits die van mij heeft overgenomen. Uit praktische overwegingen blijf ik wel bij het wedstrijd secretariaat  betrokken. Noem het maar als “assistent wedstrijdsecretaris voor de  jeugdafdeling”.
COMPETITIE SENOREN:
Op maandag 4 september gaat deze van start. Team 2 speelt dan een uitwedstrijd. Op dinsdag 5 sept zijn er 4 thuiswedstrijden. Zie verder onderaan.
TOV doet weer mee met 7 duo-teams in klasse variërend van klas 2 tot klas 7
COMPETITIE JEUGD:
Dat we weer een jeugdteam op de been hebben gekregen vind ik echt fantastisch. Ik heb het altijd jammer gevonden dat de grote jeugd afdeling, die we ooit hadden, tot een minimum was gereduceerd.  Ik hoop dat het competitiespelen van dit team zal leiden tot verdere groei.
Het jeugdteam bestaat uit: Midas Albracht, Maxim v.d.Nieuwendijk, Bart Koekoek, Sietse Roest en Jesper Paymans . Het team speelt in een “reguliere” competitie, d.w.z. een team dat uit 3 spelers bestaat.
Op 16 september spelen zij de eerste wedstrijd thuis tegen Pecos 2 uit Oegstgeest. De aanvang is om 10:00 uur. Ik zou zeggen kom even kijken!
TRAININGEN
Zoals jullie hebben kunnen lezen in de mail van Maaike Verkade begint de training op donderdag  31 augustus.
JEUGD van 18:00 – 20:00 uur
SENIOREN van 20:00 – 21:00 uur
RoTo COMPETITIE
Op dinsdag 29 augustus wordt de 3e ronde gespeeld. Dit is voorlopig de laatste ronde. Pas op 28 november gaan we weer verder.
VERSLAGEN
Het zou wel weer leuk zijn als er meer wedstrijdverslagen gemaakt zouden worden in de komende competitie. Ik roep dan ook alle teams op om in het gastenboek op te tekenen hoe de wedstrijden zijn verlopen, wat de sfeer was en eventuele andere bijkomstigheden
Ook het jeugdteam kan dan van zich laten horen.

Competitieprogramma voor volgende week:
MA 04 sep 20:15
S ’70 1 – TOV 2
DI 05 sep 20:00   Bardienst Michiel v.d. KLugt
TOV 2 – Rijnsoever 2
TOV 3 – Vriendenschaar 9
TOV 5 – Rijnsoever 6
TOV 7 – Vriendenschaar 15
DO 07 sep 20:00
DVC 1 – TOV 1
De Treffers (R) 6 – TOV 6
VR 08 sep 20:00
Play Fair 5 – TOV 4

Tom Braams