Keek Op De Week…(week 37)

Jammer dat er geen verslagen meer worden gemaakt van de wedstrijden. Zelfs de “vaste” klanten laten het afweten.

Geef gewoon wat informatie hoe de wedstrijd ging, hoe de sfeer was etc. en zet het in het gastenboek. 

Bij de senioren waren de resultaten wat beter dan vorige week: 4 keer winst en 2 keer verlies.

De training aan de jeugd van Ted v.d. Ploeg was een groot succes!

Uitslagen/commentaar op de wedstrijden van deze week (week 37)
Jeugdteam
wedstrijdklasuitslag spelers resultaat
TOV 1 – Pecos 2 4A 4 – 6Jesper 1, Maxim 1, Sietse 2
Vandaag was de dag van het debuut van het jeugdteam, een dag waarnaar werd uitgekeken. Er werd thuis gestreden tegen Pecos 2 uit Oegstgeest.
De dag begon echter met de teleurstellende mededeling dat Bart niet kon spelen omdat hij ziek was geworden. Gelukkig kon Jesper voor hem invallen.
De wedstrijd begon met twee nederlagen van Jesper en Sietse, maar in de derde partij was het Maxim die de winst pakte en was de stand 1-2. Het dubbelspel ging ook naar Pecos, maar vervolgens waren het Sietse  en daarna Jesper die de stand weer in evenwicht brachten, dus 3-3. Het werd zelfs 4-4  door het verlies va Maxim en de winst van van Sietse. Er waren dus nog wel mogelijkheden, maar
helaas konden, na elkaar, Maxim en Jesper in de laatste twee wedstrijden geen punten meer scoren en werd het 4-6 voor Pecos. Hierbij moet nog wel opgemerkt worden dat Maxim zijn partij pas in de vijfde game verloor.
Het was een leuke competitiewedstrijd en een prima sfeer, die met iets meer geluk in een gelijkspel had kunnen eindigen.
Rob Langelaan nog bedankt voor de bardienst!
Seniorenteams
wedstrijdklasuitslagspelers resultaat
TOV 1 – De Boer Taverzo 2 2C 3 – 2 Ingrid Hoek 0 – Michiel v.d. Klugt 2 + dubbel
Behalve de eerste wedstrijd die Michiel in 3 games won, gingen alle overige partijen in 4 games. Met deze winst in de tweede wedstrijden hebben ze zich alvast in de bovenste helft genesteld.
TOV 23J 
Tov 2 speelde vorige week 2 wedstrijden en had deze week daarom geen wedstrijd
S’70 2 – TOV 34M 2-3Peter de Haas 2/Chris Andree 2 + dubbel
Op papier lijkt het een vrij gemakkelijke overwinning. Alleen het dubbel werd in 5 games beslist. De enkelpartijen gingen in 3 of 4 games
TOV 4 – De Treffers 55E3 – 2Patrick Vink  1/Rob Langelaan 2
Rob maakte in zijn openingspartij korte metten met zijn tegenstander, waarna Patrick ondanks zijn hevig  verzet de winst in 5 games aan de tegenstander moest laten. Het dubbel ging in 4 games ook naar De Treffers, maar de twee laatste partijen werden in ieder 3 games binnengesleept.
ATTC 8 – TOV 55N 1 – 4Ary Hoogeveen 1/ Okker Parlevliet (inv) 2 + het dubbel
De eerste partij won Ary met de volgende merkwaardige gamestanden 11-8, 11-8, 8-11, 8-11, 11-8. Waarna Okker in 5 games te winst moest laten aan de thuisclub. In het vervolg werden het allemaal TOV punten al ging het hier en daar niet echt gemakkelijk.
TOV 6 – Docos 116J2 – 3 Tom Braams 1/ Martin Smts (inv) 1
Omdat Arnold vakantie aan het vieren was deden we een beroep op Martin Smits om in te vallen. Martin zegt nooit nee op degelijke vragen.
Het team van Docos waren oude bekenden. (Romina en Charles). Charles bleek te sterk voor ons want beiden gingen we er in 3 games van af. Romina lag wat anders want daarvan wonnen we beiden weliswaar in 5 games. Het dubbel verloren we in 4 games maar beiden hadden we wel het gevoel dat er meer in gezeten had. Het kwam er alleen niet uit, misschien ook niet verbazend want het was voor het eerst dat wij samen het dubbel speelden.
ATTC 10 – TOV 77C 4-1Dick Verbeek 0/Martin Smits 1
Flinke nederlaag. Binnen de kortste keren scoorde ATTC twee enkelspelen en het dubbel, alle in 3 games. Pas in de voorlaatste partij was het Martin die wat terugdeed door in 4 games te winnen

Programma komende week:
DI 19 sep
ATTC 4 – TOV 3
VR 22 sep  
TOV 1 – Smash (M) 3
De Treffers 2 – TOV 2
TOV 4 – ATTC 6
Scylla 6 – TOV 5
Scylla 12 – TOV 7
ZA 23 sep Vervoer Familie Roest
Scylla 7 – TOV jeugd 1

Groeten Tom