Behalve team 5 kwamen de andere teams deze week allemaal aan de beurt. Team 4 zelfs twee keer want die hadden nog wat in te halen. Nu de meeste teams 3 wedstrijden hebben gespeeld heb ik nu ook weer eens de standen en de persoonlijke resultaten erbij gezet.
Verder is er weinig ander nieuws te melden dus gaan we maar over tot de orde van de dag en laten we de prestaties van de competitieteams de revue passeren…

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk10)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Xerxes 2 2 D  1 – 4  Ingrid 1, Michiel 0
Dat Michel niet aan scoren toekwam was erg jammer want in beide enkelspelen was hij er heel dicht bij. Twee keer in 5 games verliezen met resp 9-11 en 12-14 in de vijfde, dan heb je geen geluk. Ingrid kwam er gemakkelijker van af, zij won één keer en verloor de andere partij. Allebei de keren in 4 games. Het dubbel ging ook naar de Rotterdammers maar daarbij was ook een 5e game nodig. Anders dan de uitslag doet vermoeden heeft TOV heel goed partij gegeven.
stand:

nb) in deze klasse degraderen de 2 onderste teams
Reeuwijk 1 – TOV 2  3 G  1 – 4   Jan 2, Ruud 2
Alleen het dubbel moesten Ruud en Jan in Reeuwijk achterlaten maar de enkels werden een succes resulterend in deze mooie winst
stand:

TOGB 5 -TOV 3  3 I  4 – 1  Peter 0, Chris 1
Dat gaat opnieuw spannend worden of het team zich zal weten te handhaven in de 3e klas. Salamanders dat in 3 wedstrijden steeds de volle winst pakte en ook DOING zijn zware tegenstanders. TOV zal, hoe dan ook, één team onder zich moeten zien te houden.
verslag: En dan dacht ik dat Peter zijn blessure… lees verder
stand:

HTTV -070 4 – TOV 4 5 H  3 – 2  Maaike 1, Rob 1
verslag: Op naar Den Haag! lees verder
TOV 4 – VVV 7 5 H  3 – 2  Rob 2, Chantal 1
Eén keer winnen met 3-2 en een keer verliezen met dezelfde cijfers en toch bivakkeren op de 2e plaats geeft hoop op een goede eindklassering. Voor de komende week staat de wedstrijd tegen koploper Scylla op het programma en kunnen ze laten zien wat ze waard zijn!

 TOV 5  6 E    geen wedstrijd
De wedstrijd die voor deze week was gepland was al op 11 februari vooruit gespeeld.
stand:

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
DI 15 maart
TOV 2 – Play Fair 3
TOV 3 – Salamanders 3
TOV 5 – ATTC Evo-Repro 8
VR 18 maart
TOV 1 – Rijnsoever 1
Scylla 4 – TOV 4