Deze week was een zogenaamde vrije week en dus waren er geen wedstrijden vastgesteld door de NTTB, maar zoals gebruikelijk wordt de week dan gebruikt om wedstrijden in te halen. Voor TOV had dat betrekking op 2 wedstrijden waarvan de details onder zijn opgetekend.

Ander nieuws is er nauwelijks behalve dan dat de clubkampioenschappen zijn uitgesteld naar begin volgende seizoen augustus/september de exacte data volgen nog.

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK 
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
ATTC Evo-Repro 2 – TOV 1 2 D  3-2  Ingrid , Michiel 1, winst in het dubbel
Toen ik het formulier geappt moest ik even in m’n ogen wrijven. Alle wedstrijden in 5 games! Nou ja, behalve het dubbel dan want daar was het laatste vakje niet ingevuld, dus was die in 4 games beslist.
Afgelopen vrijdag avond speelden wij onze.... Lees verder het verslag
De komende week speelt TOV thuis tegen Xerxes. Dan zal het team het een stuk zwaarder krijgen want vorige week nog kreeg ATTC met 5-0 klop van de Rotterdammers.
TOV 4 – ATTC Evo Repro 5 5 H  4 – 1  Maaike 1, Chantal 2 en het dubbel
Een mooie winst in de eerste wedstrijd die dit team heeft gespeeld. Andere teams hebben al 2 of 3 wedstrijden gespeeld, maar door een verplaatste wedstrijd en door toedoen van de bekende storm op 17 feb. was dit het eerste optreden voor team 4.
Chantal was goed op dreef en won haar enkels beide in  4 games terwijl Maaike het wat moeilijker had. Zij won haar eerste partij in 5 games en moest in de laatste pot in 4 games de winst aan de Alphenaar laten.
Het dubbel werd door de TOV-dames in drie games binnengesleept. In ieder geval dus een prettig begin van deze competitie.
Komende week speelt dit team 2 wedstrijden, eerst dinsdag uit in Den Haag tegen HTTV en daarna vrijdag thuis tegen VVV uit Leidschendam

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
DI 08 mrt
HTTV-070 4 – TOV 4
DO 10 mrt
Reeuwijk 1 – TOV 2
VR 11 mrt
TOV 1 – Xerxes 2
TOGB 5 – TOV 3
TOV 4 – VVV 7