EVK toernooi

Dylan Kret winnaar EKV toernooi.

Afgelopen zaterdag werd voor de tweede keer het Elly Verkade oud leden toernooi gehouden. Dit ter nagedachtenis aan onze dierbare Elly. Het was een erg geslaagd toernooi en leuk om weer zoveel oude bekenden te zien en ongelofelijk dat de meeste na een lange tijd hun batje weer opgepakt hadden er er mee speelden alsof ze er nooit waren gestopt. Wat een talent!
Er deden in totaal 19 personen mee verdeeld over 4 poules.
Ook aan de inwendige mens werd uiteraard gedacht met koffie en cake bij aankomst, pinda’s en nootjes op tafel en na afloop heerlijke tomatensoep en verse broodjes. Dit alles gesponsord door Sjaak Verkade.
Het was een spannend toernooi met mooie wedstrijden en tot op het laatst spannend wie de finale zou spelen.
De halve finale ging tussen Gerwin van Schie / Guy Noordink en Jan Does jr / Dylan Kret.
Het gevolg was dat de finalisten Gerwin van Schie en Dylan Kret waren. Hier bleek dat Dylan toch duidelijk de sterkste bleek te zijn, want in drie games kon hij zich de kampioen van 2023 noemen.

finale Gerwin vs Dylan

Sjaak wilde graag de prijsuitreiking doen en heeft nog een mooie speech gegeven over hoe Elly altijd de samenhorigheid en gezelligheid heeft ervaren en hoe je dat tijdens deze wedstrijd ook weer zo goed voelde ..mooie gevoelige woorden!
Fijn dat Sjaak en Gea er waren. Het was een zeer geslaagde dag en er zijn weer mooie herinneringen opgehaald, ook aan Elly…
Speech en Sjaak met winnaar Dylan

Tot volgend jaar!