Deze week traden alle vijf teams in het strijdperk en in tegenstelling met voorgaande weken met succes. Behalve team 3 wonnen alle andere teams. Team 4 nam zelfs de koppositie over. Nou is de competitie nog niet eens op de helft dus het zingen van “halleluja” is wat voorbarig maar veel teams zijn op de goeie weg en hopelijk houden ze het vol.

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk11)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Rijnsoever 1 2 D  3 – 2  Ingrid 1, Michiel 1 + het dubbel
 Ingrid heeft een leuk verslag geschreven.
 Gisteren avond speelden wij onze wedstrijd tegen onze zuiderburen Rijnsoever. Ook dit was…  lees verder
TOV 2 – Play Fair 3  3 G  4 – 1   Jan 2, Ruud 1 + het dubbel
 De Play Fair dames verschenen met een invaller uit de 5e klas en daar wisten Jan en Ruud wel raad mee. De andere speelster wist Ruud te verschalken maar daarmee was de koek op voor de dames uit Leimuiden, want Jan won ook van deze andere speelster en het dubbel werd ook een punt voor TOV al waren daar wel 5 games voor nodig. Hiermee klimt het team naar de 3e plaats.
TOV 3 – Salamanders 3  3 I  0 – 5  Peter 0, Chris 0
TOV kon in deze partij geen potten breken. Salamanders is de koploper met ruim verschil op nr 2. De ploeg uit Wateringen heeft nu 4 wedstrijden gespeeld en alle 4 met 5-0 gewonnen, terwijl TOV vecht tegen degradatie. Er werd hier en daar wel een game gewonnen maar verder dan 4 games kwamen ze niet.
Volgende week is de uitwedstrijd tegen HTTV dat net boven TOV staat. Winst op de Hagenaars zou dus uiterst welkom zijn
Scylla 4 – TOV 4 5 H  0 – 5  Rob 1, Chantal 2 + het dubbel
Scylla stond tot vorige week bovenaan met 2 punten verschil op TOV. Deze mooie overwinning heeft TOV de koppositie gebracht en nu is er 2 punten voorsprong op HTTV en ATTC. Scylla is door het verlies terug gezakt naar een 3e plaats. Natuurlijk de competitie is nog lang, maar het is in ieder geval een mooi uitgangspunt
TOV  5 – ATTC Evo-Repro 6 E  5 – 0  Patrick 2, Arnold 2 + het dubbel
Ook team 5 bereikte de hoogst mogelijke winst. De enkels werden vrij eenvoudig binnengehaald. Alleen in het dubbel ging het wat moeizamer en waren er 5 games nodig.
Het stijgt hiermee naar de tweede plaats, maar dat is waarschijnlijk een wat vertekend beeld want Pecos heeft een wedstrijd minder gespeeld en dat team zou TOV nog wel eens kunnen passeren. Maar ze draaien in ieder geval wel in de top mee.

Programma komende week:
maandag 21 mrt
TOP 2 – TOV 2
HTTV-070 1 – TOV 3

donderdag 24 mrt
Docos 2 – TOV 1

vrijdag 25 mrt
TOV 4 – Taverzo 8

Rijnsoever 7 – TOV 5