Snert kampioen

Zaterdag 7 januari was het dan eindelijk zo ver, het snerttoernooi en de snertmaaltijd.
Voor het toernooi hadden zich 21 deelnemers ingeschreven waarvan 1 zich helaas ziek
heeft moeten melden. Voor de indeling van de poules was dit echter wel handig zo konden
er 5 poules met ieder 4 spelers worden gemaakt. Na veel mooie en spannende potten bleven er uiteindelijk 2 spelers over die in de finale mochten uitvechten wie snertkampioen 2023 ging worden. De strijd ging tussen Maaike Verkade en Berry Staals.
Na flink wat  zweten aan beide kanten  is Berry tenslotte als winnaar uit de de strijd gekomen en mag zich een jaar  lang snertkampioen noemen.

Na deze “battle of the  giants” ging eindelijk de soep op tafel. Het was een overheerlijke soep gemaakt door onze eigen Arnold. Hij kan er wel wat van. De soep vond gretig aftrek evenals alle boterhammen die hij gemaakt had. Voor degene die echt geen snert lustten (ja, echt die bestaan) had Arnold nog wat tomatensoep gemaakt. Ook die is schoon op gegaan.

Afsluitend: we kunnen terug kijken op een ontzettend leuke dag zo met elkaar. Iedereen ging blij naar huis. Ik wil Sam van der Niet bij deze nogmaals bedanken voor zijn inzet achter de bar, Arnold voor al het lekkere eten en Arnold jr. van hotel Sea You voor de sponsoring van de maaltijd.

Graag tot een volgende evenement.
Martin