De competitie nadert het einde en dat geeft hier en daar de nodige spanning en afhankelijkheid van uitslagen van concurrerende verenigingen om de spanning wat inzichtelijk te maken vermeld ik weer de stand van de diverse teams en het resterende programma
Maar zeker is… dat team 4… kampioen is!!!

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk17)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Docos 2 2 D  4 – 1  Ingrid 1, Michiel 2 + winst dubbel
De gewenste ruime overwinning is bereikt maar daarmee is het degradatiespook zeker nog niet geweken.  Helaas verslikte Ingrid zich in de laatste partij door in 5 games ten onder te gaan
(11-13 in de 5e game) Als Docos wint van ATTC degradeert TOV, want in deze klasse degraderen 2 teams. Thuis won Docos met 3-2. Het ziet er dus toch wat somber uit!

resterend programma:
2 mei :Salamanders – ATTC
6 mei: ATTC – Docos 
 
TOV 2 – TOP 2  3 G  3 – 2   Ruud 1, Jan 1 winst dubbel
Het was jammer dat Jan de laatste partij niet kon afmaken. Pijn in de rug maakte hem na 3 games onmogelijk om verder te spelen. Dus ging het punt naar TOP. Vanaf deze klasse, en lager dus, degradeert alleen de onderste. Het is niet aannemelijk dat TOP in staat zal zijn om de koploper te verslaan. Ook moet TOV in staat worden geacht om tegen Spinmill een paar puntjes te scoren. Hoewel … uit werd nog met 4-1 verloren.
resterend programma:
2 mei: TOP – Scylla
3 mei: TOV – Spinmill 
TOV 3 – HTTV-070 1  3 I  2 – 3  Peter 1, Chris 0 winst dubbel
Twee partijen werden in 5 games beslist en beide keren in het voordeel van de Hagenezen. Het is niet waarschijnlijk dat TOV zou kunnen winnen van Salamanders die met nog 2 wedstrijden te gaan al kampioen zijn! Thuis kon TOV niet scoren tegen het team uit Wateringen. Te vrezen is dat TOV 3 zal moeten berusten in degradatie.
resterend programma:
2 mei: Salamanders – TOV
2 mei: HTTV-070 – Smash
9 mei: Salamanders – Doing 
Taverzo 8 – TOV 4  5 H  1-4  Rob 2, Chantal 1, + winst dubbel
KAMPIOEN!!, want het onderlinge resultaat tegen ATTC was 1-4 winst en 3 – 2 verlies. Tezamen dus gunstig voor TOV. Dit dus voor het geval TOV in de laatste wedstrijd tegen VVV geen enkel punt zou scoren, maar dat gaat zeker niet gebeuren.
GEFELICITEERD TOV 4 !!!
resterend programma:
9 mei: VVV – TOV 
TOV  5 – Rijnsoever 7 6 E  2 – 3  Arnold 1, Tom 1
Leuk team om tegen te spelen. Het zal me niet verbazen als zij uiteindelijk nog kampioen worden. Zowel Arnold als ik wonnen van Fé  (een helft van een tweeling. Haar zusje Luna speelt ook in dit team) maar Job was te sterk voor ons. Wel konden we beiden een game van hem afsnoepen maar daar bleef het dan ook bij. Gezien het programma is een 3e plaats, al is het op ruime  afstand van de nrs 1 en 2, ons deel. Eerlijk gezegd vinden wij dat prima want ons niveau reikt nauwelijks hoger. Dan heb ik het wel over tafeltennis, op ander gebied reiken wij tot buiten het gezichtsveld van menigeen (zo sprak hij, niet geheel zonder eigenwaan…) 
resterend programma:
2 mei: Rijnsoever – Pecos
6 mei: Rijnsoever – De Treffers
10 mei: ATTC – TOV 

Programma komende weken
MA 02 mei 

Salamanders 3 – TOV 3
DI 03 mei
TOV 2 – Spinmill 1

MA 09 mei 
VVV 7 – TOV 4
DI 10 mei
ATTC Evo-Repro 8 – TOV 5