Keek Op De Week…(week 13)
Alle teams hebben nu 8 wedstrijden gespeeld en dus nog 2 te gaan. Serieuze promotiekandidaten zijn er niet bij, wel degradatie gegadigden. We gaan het rijtje maar weer eens af…

 

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK (wk13)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
Xerxes 1 – TOV 1 1 B  5 – 0  Michiel 0 , Ingrid 0 
Afgetekende nederlaag, twee partijen gingen in 3 games en de overige drie werden in vier games beslist. Vermeldingswaard is wel de uitslag van de vierde game van de partij van Michiel tegen tegenstander Charly Tang  die 24 – 22 werd. De stand is hopeloos want in de 8 wedstrijden zijn in totaal ook maar 8 punten gescoord, dus dat gaat rechtstreeks naar de 2e klas.
TOV 2 – Rijnsoever 4  3 K  5 – 0   Jan 2, Ruud 2 + dubbel
Afgetekende overwinning, dat wel, maar verder dan een tweede plaats zullen ze niet komen. Daarvoor is de achterstand op Play Fair 2 te groot. Het programma ziet er goed uit voor Jan en Ruud maar ook al zou het twee keer 5-0 voor TOV worden, dan is dat niet voldoende, want Play Fair zal zeker wel 3 punten scoren in hun 2 komende wedstrijden.
ATTC 3 – TOV 3  4 N  1 – 4  Peter 2, Chris 2
Ook een afgetekende voerwinning. Alleen het dubbel ging goed fout. Chris heeft eindelijk zijn pen weer teruggevonden en een verslag geschreven in het gastenboek.
Het gaat ook een tweede plaats worden. Hoewel de laatste wedstrijd gaat tussen TOV en koploper Reflex lijkt een achterstand van 7 punten te veel om dat nog goed te maken. Lees het commentaar van Chris is het gastenboek.
TOV 4 – Reflex 3 4 M  0 – 5  Rob 0, Chantal 
Ja, ik zeg het nog maar een keer: een afgetekende nederlaag. Aangetekend moet wel worden dat 3 van de 5 partijen pas in de vijfde game werden beslist en dus steeds in het voordeel van Reflex. Ook hier moet gevreesd worden dat de 7 punten verschil met Docos te veel is om in 2 wedstrijden nog goed te maken en dat degradatie dus dreigt
Pecos 3 – TOV  5 5 K  2 – 3  Ary 1, Okker (inv) 1 + het dubbelspel
Een heel nuttige overwinning. Lees het verslag van Ary in het gastenboek.
Hier zijn de verschillen klein en heeft TOV zeker kansen om degradatie te ontlopen. Het gaat heel spannend worden.
TOV 6 – Vriendenschaar 11 6 H  0 – 5 Arnold 0, Tom 0
Ja hoor. Alweer een afgetekende nederlaag. Nou is Vriendenschaar hard op weg om kampioen te worden dus is deze nederlaag een beetje begrijpelijk. Ondanks de grote uitslag hebben we behoorlijk strijd kunnen leveren en regelmatig games gewonnen. De vierde plek zal niet meer in gevaar komen.
De Treffers 4 – TOV 7 6 I   5 – 0  Martin 0, Dick 0
Dit wordt de 5e keer dat een 5-0 stand te noteren valt en nu weer in het nadeel van TOV. Alleen Martin wist in zijn beide enkelspelen een 4 game af te dwingen, maar verder werd alles in 3 games beslist. De twee nog volgende wedstrijden beloven niet veel goeds want dan zijn resp de nummer 1 en 2 de tegenstanders.

Programma komende week:
DI 4 aprIl    Bardienst Ingrid Hoek
Reeuwijk 2 – TOV 2
TOV 3 – S’70 2
TOV 5 – Reflex 5
Docos 8 – TOV 6
TOV 7 – Reflex (Voorschoten) 3

VR 7 April
TOV 1 – SETT 1
Scylla 7 – TOV 5

Groeten Tom