OP 28 MEI GAAT HET VOLGENDE TE GEBEUREN (alleen voor leden!):

ROTO COMPETITIE (met prijsuitreiking) aanvang 14.00 uur
Om 14.00 uur zal de laatste ronde van de RoTo competitie worden gespeeld. Dat zal ongeveer duren tot half vier.
Na deze wedstrijden volgt de prijsuitreiking. Het zou leuk zijn als alle RoTo-spelers aanwezig zijn bij de prijsuitreiking.
BIJZONDERE ALV om 16.45 uur
Tijdens de ALV (jaarvergadering) van 19 april heeft het bestuur aangekondigd dat er een extra algemene ledenvergadering komt op 28 mei. Onderwerp is de vaststelling van de nieuwe statuten van TOV. De vergadering wordt gehouden van 16.45 – 17.15. Dus na de RoTo en voor de BBQ (slotfeest). Voor een rechtsgeldig besluit moet 2/3 van het aantal leden aanwezig zijn. Daarna kunnen we feesten. Een officiële uitnodiging voor deze extra algemene ledenvergadering volgt later deze week.
SLOTFEEST BARBECUE OM ca 18.00 UUR 

Hiermede worden jullie uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse BBQ. Je kunt je partner, vriend(in) en voor de jeugd een ouder meenemen.

Deze BBQ is een soort traditie als besluit van het verenigingsjaar geworden. Het betekent niet dat we daarna helemaal stoppen met spelen maar wel
op “low profile”. Helaas kon het de laatste 2 jaar niet doorgaan, om de welbekende reden, maar nu gaan we er weer een gezellig feest van maken.
De kosten zijn zoals in voorgaande jaren € 15.00 per persoon
Als het even kan doen we het buiten op het “terras” voor de zaal, maar als het weer dat niet toelaat gewoon binnen.
Uiteraard moeten wij wel weten hoeveel mensen we kunnen verwachten i.v.m. de inkoop van de nodige mondvoorraad dus als je erbij wil zijn reserveer dan per mail (toco61@kpnmail.nl) met de volgende informatie:
1) naam
2) bevestig dat je meedoet
3) naam als een partner/ouder (voor de jeugd) meekomt
4) kosten € 15,00 per persoon
5) hoe je de kosten zal betalen:
  a) contant aan een van de bestuursleden of
  b) op rek NL04INGB0003043905
De betaling moet wel voor 25 mei binnen zijn.
NB) laat ook even weten of je vegetarisch eten wenst.
Vriendelijk verzoek om de email zo snel mogelijk te sturen, des te eerder hebben we een beeld over het aantal deelnemers wat zal helpen bij het organiseren.
Tot 28 mei op het slotfeest,
groet Tom Braams
tel 06 30257770