Elly Verkade toernooi

Oud ledentoernooi TOV heet voortaan het ELLY VERKADE TOERNOOI

Op 17 Maart 2021 is Elly Verkade overleden. Een groot verlies voor velen en zeker ook voor onze vereniging. Elly was een echte TOVer, en heeft veel betekend voor ons. Naast haar bestuursfuncties was zij ook de stuwende kracht achter de organisatie van het oud leden toernooi. Dit vond zij heel belangrijk:  “misschien halen we er wel een paar weer terug!!”

Om er zeker van te zijn dat dit door blijft gaan heeft de familie Verkade, geluisterd naar Elly, ons een jaarlijkse bijdrage toegezegd om dit toernooi te blijven organiseren. Wij nodigen je daarom van harte uit om je in te schrijven voor dit toernooi dat gehouden zal worden op zaterdag 23 April 2022 vanaf 13.00 uur. Deelname is gratis, en de winnaar gaat uiteraard naar huis met de ELLY VERKADE wisselbeker.
Vast en zeker dat je op deze dag veel oude bekenden tegen komt! Schrijf je daarom NU in!!

De lengte van het toernooi is natuurlijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Er zal daarom worden gezorgd voor de inwendige mens omdat het wel eens tot na etenstijd kan gaan duren.

Nog even alles op een rijtje:

Naam Toernooi Elly Verkade Toernooi (oud leden toernooi)
Datum 23 april
Aanvangstijd 13:00 uur
Zaal open 12:30 uur
Kosten gratis
inschrijven d.m.v. een e-mail aan één van de organisatoren
Organisatie: Ingrid Hoek ingrid_hoek@hotmail.com
  Arnold Geerlings geerlingsarnold@gmail.com
  Tom Braams toco61@kpnmail.nl