De competitie kent een warrig begin. Er is een team dat deze week de 3e wedstrijd speelde en een ander team dat nog helemaal geen wedstrijd gespeeld heeft. Er zijn dus veel wedstrijden die uitgesteld zijn. Corona en stormen spelen parten hierin. Nadeel hiervan is wel dat het moeilijk te bekijken is hoe de teams er voor staan ten opzichte van de concurrentie
Maar ja, het is niet anders dus gaan we maar eens na wat er deze week gebeurde

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK 
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
Salamanders 2 – TOV 1 2 D  3-2  Ingrid 1, Michiel 0, winst in het dubbel
In de openingspartij won Ingrid de eerste game erg gemakkelijk, maar tegenstander Ton Grimbergen kwam sterk terug en won de 2 volgende games, daarna echter trok Ingrid het spel weer naar haar toe en was de winst na 5 games binnen. Michiel moest vervolgens in 4 games de winst laten aan Jacek Offierski.
Het dubbel ging vrij eenvoudig en in 3 games was de winst een feit. De volgende partij ging tussen Ingrid en Jacek, die eerder al van Michiel had gewonnen. Het werd een heel spannende strijd. De cijfers spreken voor zichzelf: 11-9, 5-11,6-11, 13-11,12-10, maar jammer genoeg wel een verliespartij!
In de laatste pot kon Michiel het niet bolwerken tegen Grimbergen en in 4 games ging de winst naar de Salamanders-speler.
Al met al: een nipte nederlaag die ook andersom had kunnen uitpakken
Spinmill 1 – TOV 2  3 G  4 – 1   Jan 1, Ruud 0
Na de grote nederlaag van vorige week opnieuw een flink verlies. Jan wist de eer nog te redden om in 3 games een partij te winnen. Verder werden in de andere partijen in totaal maar 3 games gewonnen en 12 verloren. Duidelijke taal, helaas. Hopelijk komt er een kentering
DOING 2 – TOV 3  3 I  4 – 1  Peter 1, Chris 0
Ook al een ruime nederlaag al heeft het team meer tegengas gegeven dan team 2 deed. Er werden tenminste nog 2 partijen in 5 games beslist die weliswaar beide uiteindelijk door Doing werden gewonnen. Pas in de laatste partij wist Peter de spreekwoordelijke eer nog te redden
TOV 4 5 H    Maaike, Chantal, Ary, Rob
wedstrijd uitgesteld 
De Treffers – TOV 5  6 E  1 – 4 Arnold 2, Patrick 2
Eindelijk eens een keer winst voor een TOV team, want dat is deze competitie tot nu toe nog geen ander team gelukt. Het ging nogal voorspoedig want drie partijen gingen in 4 games en de overige 2 werden in drie games beslist. Jammer genoeg werd het dubbel verloren al werd het in de 4e game nog 15-13

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
DI 1 maart
TOV 4 – ATTC Evo-Repro 5
VR 4 maart
ATTC Evo-Repro 2 – TOV 1