Vorige week was er maar een wedstrijd om op terug te kijken en ik dacht dat deze week alle vijf teams het strijdperk zouden betreden door winderige omstandigheden liep dat anders. Op dinsdag werden de drie wedstrijden volgens het programma afgewerkt, zonder veel resultaat, maar daarover onder meer. De twee teams die vrijdag moesten spelen werden dor toedoen van Eunice werd het hele programma “afgeblazen” dus team 1 en team 4 konden thuis blijven.
RoTo competitie
Deze competitie staat, nu de NTTB competitie is begonnen, voorlopig stil. Er was een inhaal-wedstrijd gepland voor 28 feb of 1 maart maar die zal nog verder worden uitgesteld omdat dan de wedstrijden voor NTTB competitie moeten worden gespeeld die deze week niet doorgingen.
De overige speeldagen van de RoTo zijn: 10, 17 en 28 mei.

Dan nu wat er deze week gebeurde achter de groene tafels:

UITSLAGEN/COMMENTAAR VAN DEZE WEEK 
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 2 – Scylla 3  3 G  0-5   Jan 0, Ruud 0
Een flinke afstraffing. Hier en daar wel een gamepje gepakt maar daar bleef het dan ook bij. Licht- puntje was het dubbel, maar na de eerste 2 games gewonnen te hebben kwamen de Leidenaren sterk terug en wonnen de volgende 3 games. Het lijkt er wel op dat Scylla hoge ogen zal gooien voor het kampioenschap terwijl TOV mag hopen dat er een tegenstander zal zijn die ze onder zich houden om degradatie af te wenden
TOV 3 – Smash (M) 3  3 I  2 – 3  Peter 1, Chris 1
Verslag van Chris in het gastenboek:
Met de persconferentie achter de rug gingen Peter en ik… lees verder
TOV 5 – Reflex(L) 6  6 E  2 – 3 Arnold 1, Patrick 1
Omdat ik last had van mijn knie kon ik helaas niet spelen en was Arnold bereid om mij te vervangen. Patrick beet het spit af maar verloor in 4 games van Pancho. Arnold herstelde het evenwicht om, in even zo vele games, Eduard te verslaan. Saillant detail was dat bij de gamestand van 1-1 Patrick Arnold de tip gaf om meer backspin te geven en dat Arnold vervolgens met 11-0 won. Dat leek een gouden tip maar in de vierde game ging die vlieger niet meer op. In een uiterst spannende game werd het 17-15 voor Arnold en was het punt binnen.
Het dubbel ging helaas in 3 games naar de spelers uit Lisse en vervolgens had Patrick 3 games nodig om Eduard in het stof te doen bijten.
In de laatste partij kon ook Arnold niet winnen van Pancho en was de kleine nederlaag een feit
De teams 1 en 4 kwamen niet in actie

PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
MA 21 feb
Salamanders 2 – TOV 1
DI 22 feb
DOING 2 – TOV 3
HTTV-070 4 – TOV 4
DO 24 feb 
Spinmill 1 – TOV 2
De Treffers 4 – TOV 5