Op het moment van schrijven is het nog niet bekend hoe wij met de nieuwe corona maatregelen zullen omgaan. Daar volgt uiteraard nog wel verdere informatie over.
In de competitie zijn deze week de laatste wedstrijden gespeeld, dus die is net op tijd klaar, in ieder geval voor TOV, want er zijn geen play-off wedstrijden voor ons. In andere poules wel maar dat is een probleem voor de NTTB.
Ondanks de huidige lockdown moeten de competitieteams voor de voorjaarscompetitie 2022 al worden ingeschreven. Dit moet vòòr 17 december aan de bond zijn opgegeven. Normaliter wordt altijd uitgegaan van dezelfde teams als voorheen. Nu echter zijn er een aantal twijfelgevallen die wel tijdig  opgelost moeten zijn.

Nu het overzicht van de laatste competitiewedstrijden.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 47
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Docos 2  2 E  3 – 2  Ingrid 0 , Michiel 2
De Treffers 3 – TOV 1 2 E  0 – 5  Ingrid 2, Michiel 2 + winst dubbel

Een speler van Docos moest na het spelen van de eerste partij tegen Michiel verder opgeven wegens een blessure. Zijn tweede partij en het dubbel werden reglementair punten voor TOV
Team 1 speelde deze week2wedstrijden en de tweede leidde tot de maximale winst van 0 – 5 voor TOV. In totaal dus 8 punten voor team 1, maar ondanks het mooie resultaat is degradatie een feit.

TOV 2 – TTVN Nieuwkoop 1  3 I  2  – 3   Ruud 1, Jan 0 + winst dubbel
Winst op mede-degradatie kandidaat was niet nodig zo blijkt uit onderstaande stand. Rijnsover is gedegradeerd en TOV blijft in de 3e klas, als was het nipt!

Combat 3 – TOV 3  3 H  4 – 1  Chris 1, Chantal (inv) 0
Nadat Peter de Haas al in het begin van de competitie een blessure aan de arm opliep moest er een invallersprogramma worden opgesteld. Dat is gelukt!
Dankzij het terugtrekken van het team van Vriendenschaar bleef het team vrij van degradatiegevaar . Misschien maar goed ook….

Verslag in gastenboek: Met Chantal onderweg….. lees verder

TOV 4  6 F   Arnold, Dick, Tom 
Dit team was al uitgespeeld omdat het de vorige week 2 wedstrijden gespeeld had. Een derde plaats is zeker geen slechte klassering
REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
Docos 7 – TOV 1
5 A  7 – 3 
 Maaike 0 , Rob 2 , Ary 1
Ook in deze poule was e een team teruggetrokken, maar het team bleef op eigen kracht duidelijk 5e klasse met een mooie 3e plaats.
verslag in gastenboek: afgelopen dinsdag moest team 1 trio aantreden… lees verder

Uiteraard geen programma voor deze week.