Er staan diverse activiteiten gepland zoals je kunt zien rechts op de pagina. Het is niet helemaal te overzien welke al dan niet doorgang kunnen vinden in verband met Corona reglementen. Wat vooralsnog wél door zal gaan zijn de clubkampioenschappen en de RoTo competitie. Voor de overige evenementen zullen wij iedereen wel op hoogte houden.
Wat de NTTB competities betreft zijn er onderstaand weer de resultaten van de vorige week. De competities lopen weer op zijn eind want in de komende week spelen de teams de laatste wedstrijd. Duo team 4 is zelfs al klaar.

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 46
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – SETT 1  2 E  1 – 4  Ingrid 0 , Michiel 1

Ondanks dat dit team de komende week 2 wedstrijden moet spelen, is het doek al gevallen en degradatie een feit, Zelfs al zouden beide wedstrijden maximaal gewonnen worden zijn 10 punten niet toereikend want er degraderen 2 teams. De tegenstanders zijn resp. Docos en De Treffers. Gezien de standen zouden nog wel wat punten gescoord kunnen worden.

Scylla 3 – TOV 2  3 I  2 – 3   Ruud 2, Jan 1 + winst dubbel
Deze welkome winst geeft ietsje meer lucht. In de wetenschap dat dinsdag TTVN op bezoek komt en dat Rijnsoever uit tegen koploper Pecos speelt lijken de kansen op handhaving wel wat toegenomen. Het heft in eigen hand nemen is aan te raden dus gewoon winnen van TTVN!

TOV 3 – DOING 4  3 H  1 – 4  Chris o, Jan (inv) 1
De komende week wacht de uitwedstrijd tegen Combat in Bleiswijk, de koploper dus. Gelukkig is dit team gevrijwaard van degradatie, want anders had het er somber uitgezien. Uiteraard is er weer een verslag in het gastenboek, maar kunt ook >> klikken Lees maar
S’70 4 – TOV 4  6 F  1 – 4 Arnold 2, Tom 1 + winst dubbel
TOV 4 – Rijnsoever 7  6 F  0 – 5 Dick 0, Tom 0
Twee wedstrijden deze week met ook twee uitersten. Eerst op maandag uit naar Woubrugge. Op voorhand hadden we daar een goed gevoel over en dat kwam dan ook uit. De tweede wedstrijd was de dag erna thuis tegen kampioen Rijnsoever. Al eerder heb ik geopperd dat de Katwijkers niet in deze klasse thuishoren en dat werd dan ook pijnlijk duidelijk. Dit team is
door die dubbele wedstrijd al klaar met deze competitie. De3e plaats is stevig in handen en kan eigenlijk niet meer in gevaar komen.

REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
TOV 1
5 A  8 – 2
 Maaike , Rob , Chantal  + dubbel
Team staat op een veilige 3e plaats, maar kan sowieso niet degraderen omdat ook hier een team uit deze poule is teruggetrokken. Theoretisch zou e nog een tweede plaats inzitten, maar dan zouden de komende week een paar verrassende uitslagen moeten volgen.


PROGRAMMA DEZE WEEK:
DI  23 nov
Duo competitie
TOV 1 – Docos 2
TOV 2 – TTVN Nieuwkoop  1
Reguliere competitie
Docos 7 – TOV 1
=======
VR 26 nov
Duo competitie
De Treffers 3 -TOV 1
Combat 2 – TOV 3