Nou we zitten dus weer met stengere corona maatregelen. Persoonlijk heb ik daar geen enkel bezwaar tegen. Het zij zo, als we maar kunnen blijven tafeltennissen, nietwaar? Onze voorzitter zal ons nog wel verder informeren over de eventuele consequenties.
Graag wil ik nog even de aandacht vestigen op “data om te onthouden” aan de rechterzijkant van deze pagina..

Er is de afgelopen week weer stevig gespeeld door de competitieteams en zoals gebruikelijk hieronder een overzicht

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 45
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Docos 2  2 E    Ingrid , Michiel 

Deze wedstrijd is niet gespeeld. Was gepland voor vrijdagavond, maar om half zes ontving ik een email van de wedstrijdsecretaris van Docos dat het team niet kon spelen in verband met ziekte en een blessure…..verder onthoud ik me maar van commentaar…

Pecos 1 – TOV 2  3 I  3 – 2   Ruud 2, Chris (inv) 0
Jammer dat Jan niet kon spelen want dan was TTVN misschien wel gepasseerd maar Chris heeft zeker zijn uiterste best gedaan en was heel dicht bij een winstpunt waarbij hij in de vijfde game met 12-10 verloor. Al zijn andere game-uitslagen in deze partij werden stuk voor stuk met minimaal verschil beslecht. Ruud had tegen dezelfde tegenstander ook 5 games nodig maar wist de partij wel winnend af te sluiten. Er degradeert één team dus TOV blijft kans houden om zich te handhaven. TOV moet nog uit spelen tegen Scylla en krijgt bij de laatste wedstrijd TTVN Nieuwkoop op bezoek

TOV 3 – Smash KC 1  3 H  2 – 3  Chris 1, Ruud (inv) 1
Verslag van Chris in het gastenboek of klik hier
Chris en Ruud zijn geen teamgenoten, Ruud speelt in team 2 en Chris in team 3. Weliswaar in dezelfde klasse (3e). Deze week echter speelden beiden twee keer samen omdat de ene avond de een geen partner had en de andere avond de ander niet. Is het nog te volgen?
Ondanks dat TOV onderaan staat kan het niet degraderen omdat eerder in het seizoen een team uit de poule was teruggetrokken.
TOV 4 – De Treffers 6  6 F  4 – 1 Arnold 2, Dick 2
Dick’s verslag staat in het gastenboek maar je kunt ook hier klikken.
Als je ziet dat Rijnsoever van de 40 partijen die ze hebben gespeeld er slechts 4 hebben verloren wordt duidelijk dat dit team in deze klasse niets te zoeken heeft. Onbegrijpelijk dat Rijnsoever dat heeft gedaan en dat de NTTB het heeft geaccepteerd.

REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
TOV 1 = Sassem 3
5 A  8 – 2
 Maaike 1, Rob 3, Chantal 3 + dubbel
Lees het verslag in het gastenboek of door hier te klikken


PROGRAMMA DEZE WEEK:
MA 15 nov
Duo competitie
S’70 4 – TOV 4
=======
DI 16 nov
Duo competitie
TOV 3 –  DOING 4
TOV 4 – Rijnsoever 7
=======
VR 19 nov
Duo competitie
TOV 1 – SETT 1