In de week waarin we weer naar een strengere corona-regels toegaan is er behalve dit feit weinig verder te melden. Het bestuur worstelt met de problematiek rondom het vervangen van de zaalverlichting, waarbij de TL-verlichting wordt vervangen voor LED-buizen. Daar komt heel wat meer bij kijken dan je zou verwachten. Daarom is er nog geen definitief besluit genomen.

Dus gaan we maar over tot de orde van de week en richten ons blik op de competitie

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 44
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
S’70 1 – TOV 1  2 E  4 – 1  Ingrid 0, Michiel 0.

Met deze uitslag, die te verwachten was, is het pleit zo goed als beslecht. Er lijkt geen redden meer aan. Er degraderen 2 teams. Een achterstand  van 10 punten met nog 3 wedstrijden te gaan, is een vrijwel onmogelijke situatie. Zie de stand:

TOV 2 – Docos 3  3 I  0 – 5   Jan 0, Ruud 0
Evenals in de uitwedstrijd tegen Docos was het een ongelijke strijd. In de nog 3 resterende wedstrijden tegen Pecos, Scylla en TTVN zijn er toch nog wel kansen om degradatie te ontlopen want er degradeert slechts 1 team. Naast TOV is TTVN Nieuwkoop de andere degradatie gegadigde. Uitgerekend in de laatste wedstrijd komt TTVN op bezoek …
In de uitwedstrijd tegen de Nieuwkopers verloor TOV met 4-1. Dat zal dus beter moeten!
Kwiek 1 – TOV 3  3 H  1 – 4  Chris 2, Jan (inv) 1 + dubbel 
Goeie uitslag. Het team is veilig omdat er een team was teruggetrokken en er dus nog maar 5 teams over bleven. Het verslag van Chris in het gastenboek (klik op de rode onderstreepte tekst) .. Met Niels had ik nog een appeltje te schillen 

TOV 4   6 F   Arnold, Tom, Dick
Geen wedstrijd voor dit team (was vorige week al gespeeld)

REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
HTTV-070 7 – TOV 1
5 A  4 – 6
 Maaike 1, Rob 2, Chantal 2 + dubbel
Mooie overwinning. Thuis werd het 5-5 gelijkspel en nu dus deze kleine overwinning.
Omdat ook hier een team was teruggetrokken bestaat er geen degradatiegevaar, maar gezien de stand is dat sowieso niet het geval.


PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
DI 9 nov
Duo competitie
TOV 3 –  Smash KC 1
TOV 4 – De Treffers 6
=======
VR 12 nov
Duo competitie
TOV 1 – Docos 2
Pecos 1- TOV 2
Reguliere competitie
TOV 1 – Sassem 3