Moest ik de laatste weken nogal negatief zijn omtrent de resultaten van de competitieteams, kan ik nu een ander geluid laten horen want van de 5 gespeelde wedstrijden werden er 4 in het voordeel van TOV beslist. Dus eindelijk een TOV-waardige week! Jammer dat het eerste duo team niet in deze vreugde kan delen, maar zij troffen dan ook de kampioenskandidaat als tegenstander.
RoTo competitie
Er waren voor deze week geen wedstrijden vastgesteld. Voor de komende week zijn er op maandag 2 wedstrijden vastgesteld beide door Chrido die het achtereenvolgens moet opnemen tegen Protest Team en De Herintreders.
Zoals bekend speelt Patrick Vink in het team van De Herintreders, maar hij zal er niet bij zijn omdat hij op maandag wordt geopereerd aan zijn aorta-hartklep. Als gevolg daarvan zal hij zeker de rest van dit jaar niet meer kunnen spelen. Zijn plaats wordt ingenomen door Marc Beuk. Vanaf deze plek wensen we Patrick sterkte toe en hopen hem in januari weer in goede gezondheid bij TOV te zien

Dan nu wat er in de NTTB competities gebeurde deze week;

UITSLAGEN/COMMENTAAR WEEK 43
DUO TEAMS (Duo teams bestaan uit 2 spelers)
  wedstrijd  klas  uitslag  spelers resultaat
TOV 1 – Play Fair 1  2 E  1 – 4  Ingrid 0, Michiel 1.

Vorige week werd van deze tegenstander nog met 5-0 verloren. Je kan dus spreken van een lichte verbetering, ook al omdat in twee partijen de winst pas in de 5e game werd bereikt en in beide gevallen ging die winst naar Play Fair. Met deze uitslag bevindt TOV zich nog steeds in de degradatiezone. TOV neemt de 5e plaats in met liefst 7 punten achterstand op nr 4 die ook nog eens een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Rijnsoever 3 – TOV 2  3 I  1 – 4   Jan 1, Ruud 2 + dubbelwinst
Met deze mooie overwinning op de nr 3 in de standenlijst heeft het team zich naast NTTV Nieuwkoop genesteld maar nog steeds op de onderste plaats. Ze hebben 10 punten. Boven hen staan twee teams met 11 punten. Er zijn dus nog ruime kansen om het vege lijf te redden.
TOV 3  3 H    Chris, 
Geen wedstrijd deze week. Ondanks dat het team onderaan staat kan het niet in degradatie gevaar komen omdat in deze poule een team is teruggetrokken waardoor het degradatiespook is teruggestuurd naar het kasteel van Frankenstein.
TOV 4 – Spinmill 2  6 F  4 – 1 Arnold 2, Tom1 + dubbelwinst
Reflex 6 – TOV 4  6 F  1 – 4 Dik 1, Arnold 2 + dubbelwinst
Dit team speelde 2 wedstrijden deze week die beide met 4-1 winst opleverde. Dat is 8 punten in 1 week en voor Arnold een week met alleen maar winst. De mindere goden Dick en Tom deelden in de winst door ieder 1 punt te scoren maar ook bij te dragen aan de winst in de dubbels. Het team is hierdoor twee plaatsen gestegen op de standenlijst en staat nu derde.
REGULIER TEAM (teams bestaan uit 3 spelers)
TOV 1 – Pecos 6
5 A  6 – 4
 Maaike 2, Rob 1, Ary 2
Met deze winst op Pecos heeft het team een plek in de middenmoot bereikt. Ook hier geldt dat er een team is teruggetrokken zodat er geen degradatie gevaar bestaat


PROGRAMMA KOMENDE WEEK:
MA 1 nov
Duo competitie S’70 1 – TOV 1

=======
DI 2 nov
Reguliere competitie
HTTV-070 7 – TOV 1
Duo competitie
TOV 2 – Docos 3
=======
DO 4 nov
Duo competitie
Kwiek 1 – TOV 3