De oude telefoonaansluiting die we in de zaal hadden, was  verlopen en kon, om welke reden dan ook, niet meer worden verlengd. Probleem was toch al dat de telefoon vaak
leeg was als je ‘m nodig had en dus ook geen inkomend signaal was als iemand ons wilde bellen.  Niet in de laatste plaats was dat te wijten aan lieden die het nodig vonden om bij afsluiting van de zaal alle stekkers uit de stopcontacten te trekken en dus ook het opladen van de telefoon verstoorden. Gevolg: een “dode” telefoon.
Daarnaast werd het toestel vaak maar ergens neergelegd waar anderen het niet, of pas na enig zoeken, leeg terugvonden.

Nu is er een nieuwe telefoon die op een standaard (docking station) staat. Deze standaard is met een stekker verbonden met het stopcontact zodat de telefoon steeds volgeladen is. Dus… de telefoon staat vanaf nu standaard op de standaard en de stekker hiervan zit standaard in het stopcontact. Zo moet het toch wel duidelijk zijn.

Het nieuwe telefoonnummer is 06-30241419. Noteer het nummer in je agenda en/of bij je contacten op je telefoon.