Oud leden toernooi groot succes

Zaterdag jl. werd dan eindelijk het oud leden toernooi gespeeld.Nadat er in september te weinig inschrijvingen waren binnengekomen werd er voor 30 november een nieuwe poging gedaan en toen bleek dat er veel belangstelling voor bestond en zo konden we het toernooi starten met 30 deelnemers.
In 5 poules van 6 spelers werden er in totaal dus 75 wedstrijden gespeeld. Om niet in tijdnood te komen werd gekozen voor “Best Of Three” waardoor het evengoed een avondvullend geheel werd. De 5 poulewinnaars werden vergezeld door de 3 beste nrs 2.
De halve finales werden gewonnen door René v. Dijk, Gerwin v. Schie, Peter Droog en Guy Noordink en de uiteindelijke finale ging, evenals 2 jaar geleden, tussen Gewin v. Schie en Guy Noordink. De finale, die wel in “Best Of Five” werd gespeeld, werd door Gerwin gewonnen met resp. 11-4 / 9-11 / 11-4 / 11-8, waarmee Gerwin v. Schie de kampioen werd.

vlnr:Tom Braams, Gerwin v. Schie en Guy Noordink

 

 

 

************************************************************************

 

Tijdens het toernooi vond ook de huldiging plaats van Elly Verkade. Om gezondheidsredenen moest zij de functie van penningmeester, die ze 15 jaar met enthousiasme vervulde, neerleggen. Behalve deze functie stuurde zij ook tal van andere activiteiten aan. Voorzitter Chris Andree benoemde haar tot tot lid van verdienste.