Clinic voor +50 jarigen

Als vervolg op de clinic die Bettine Vriesekoop op 4 oktober, tijdens de Europess Jeugd Top 10, heeft gegeven organiseren wij op zaterdag 14 december nogmaals een clinic die ditmaal zal worden gegeven door Kento Nomura. Kento is en zeer ervaren trainer en zal met de aanwezigen de grondbeginselen van het tafeltennis doornemen.

Deze Clinic wordt gehouden op zaterdag 14 december. Iedereen die de eerste clinic heeft meegemaakt wordt hierdoor uitgenodigd om ook aan dit vervolg mee te doen, maar ook anderen zijn van harte welkom (+50?… Nou ja, we zijn erg soepel). De clinic zal tot uiterlijk 16.30 uur duren.

dus..                  ZATERDAG 14 DECEMBER aanvang 14.00 uur|
TOV-zaal: Nieuwe Zeeweg 73.

Graag wel even opgeven dat je komt…e-mail:      wss@ttvtov.nl
vermeld er ook even bij: Clinic Kento, je naam en leeftijd