gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.129.52 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
562 berichten.
Jan Doeke heeft geschreven op 20 februari 2016 om 12:03
TOV verliest opnieuw

De tafeltennissers van TOV hebben ook hun derde wedstrijd van het seizoen verloren. In eigen huis gingen de Noordwijkers met 4-6 onderuit tegen Oegstgeest. De startopstelling bestond deze keer uit Michiel van der Klugt, Renรฉ Does en Ingrid Hoek.
Net als in de voorgaande wedstrijden was deze nederlaag voornamelijk te wijten aan een zwakke openingsfase. Na de eerste vijf wedstrijden keek TOV namelijk al aan tegen een 1-4 achterstand. Alleen Hoek wist in dit gedeelte haar wedstrijd in winst om te zetten. De rest van deze wedstrijden werd door TOV jammerlijk verloren.
De spelers van TOV toonden in het tweede deel van de wedstrijd echter aan over karakter te beschikken. Door een eenvoudige overwinning zorgde Van der Klugt ervoor dat TOV met hernieuwd elan het tweede gedeelte van de wedstrijd tegemoet kon treden. Hoek trok zich hieraan op en wist in haar derde wedstrijd verrassend eenvoudig de winst naar zich toe te trekken. Omdat Van der Klugt in de allerlaatste wedstrijd liet zien zijn oude vorm weer helemaal terug te hebben, zorgde hij ervoor dat TOV uiteindelijk toch nog vier punten wist te bemachtigen. Helaas lukte het Does niet om zich op te trekken aan het niveau van Hoek en Van der Klugt , waardoor hij zijn resterende wedstrijden verloor.
Door de nederlaag van 4-6 heeft TOV tot op heden alle wedstrijden van het seizoen verloren. Het logische gevolg hiervan is dan ook dat de Noordwijkse formatie gedeeld onderaan staat met Rijnsoever uit buurdorp Katwijk.
Tom Braams heeft geschreven op 19 februari 2016 om 13:26
Bij VVV was het deze avond druk. Alle tafels bezet. Ik mocht de openingspartij spelen en dat ging met veel spanning gepaard. Uiteindelijk in 5 games verloren (11-6, 9-11, 10-12, 12-10, 11-9). Wat je noemt "close". In de 5e game stond ik bij de wissel met 5-1 achter en wist het op te halen tot 6 - 8 voorsprong en dan toch nog de boot in.... balen. Arnold trok de stand weer recht met een eenvoudige overwinning. Omdat daarna overal het dubbel werd gespeeld werd er besloten dat ik mijn tweede wedstrijd zou spelen dus tegen de speler waar Arnold zojuist van won. Ik dacht deze varken wel even te kunnen wassen maar kwam bedrogen uit! Ik ging ervan af in 3 games.. opnieuw balen. Daarna sloegen we dus aan het dubbelen. Omdat Arnold en ik daarin bijna "meesters" zijn rolden wij de tegenstander in 3 games op. Stand 2-2 dus. De laatste pot was die van Arnold tegen die speler waartegen ik in 5 games ten onder ging. Ook Arnold had 5 games nodig, maar het verschil met mijn partij was dat hij wel won! (6-11, 11-8, 5-11, 11-7, 7-11). In de laatste game was er nog even een dispuut omdat de tegenstander dacht te zijn gehinderd door een speler van de naast gelegen tafel. De scheidsrechter oordeelde streng maar rechtvaardig en kende het punt aan Arnold toe omdat de bal reeds voor de hinder was geslagen. Dat ik toevallig die scheidsrechter was heeft hiermee niets, maar dan ook helemaal niets, te maken!
Onder het genot van Hertog Jan was er na afloop nog wat discussie over het voorval, maar we gingen als vrienden uit elkaar!
TOV 2 duo heeft geschreven op 17 februari 2016 om 17:57
Gisteren gezellig auto trip naar Zoetermeer, we speelden tegen Taverzo 10. Robert begon zijn eerste wedstrijd met een 8-11 verlies, tweede wist hij mooi te winnen (11-7), helaas sloeg de tegenstander vervolgens alle aanvallende ballen hard raak (3-1 verlies). Toen begon Rob en kwam 2-0 voor te staan (11-7 en 11-5), gek genoeg liet hij het toch nog spannend worden, en verloor de 2 daarop volgens games, in de vijfde game wist hij orde op zaken te stellen en won hij met 11-6. De dubbel ging voor de !!2e keer!! in deze competitie naar ons. Vervolgens gingen we na de dubbel meteen door, en begon Rob aan zijn 2e enkel wedstrijd. Hij won de eerste game met 11-3, verloor vervolgens de 2e en 3e game (8-11 en 9-11), op eens begon de tegenstander weer zo te spelen als in de 1ste game en won Rob de wedstrijd in een 5 setter (4e in 11-7 en 5e 11-3). De overwinning was binnen aan Robert om hem groter te maken. Dit lukte Robert in een spannende 4 setter (16-14, 9-11, 14-12 en 11-4). Met een 4-1 overwinning gingen we vervolgens weer naar Noordwijk.

Zoals jullie misschien wel opvalt braaf met wedstrijdformulier voor mijn neus ingevuld, nu nog zorgen dat ik hem bij Tom krijg.
TOV 2 heeft geschreven op 17 februari 2016 om 11:24
Het was een avond met veel emotie in de zaal. Oerkreten van een jeugdige Taverzo speler, geworstel met Reflex Lisse, en bij TOV 2 veel gemopper op bal en eigen onvermogen. Na degradatie uit de 3e klasse hebben we moeite om ons te handhaven in de 4e. Gelukkig had SIOK 3 ook zo'n speler, pa van Lingen, en dat leverde tenminste nog drie punten op. De andere twee onder wie de jonge van Lingen - relatief dan vergeleken met ons zestigers - waren om diverse redenen te sterk. Hans had nog last van zijn blessure, Peter speelde wisselvallig en Chris liet het liggen tegen de langste tegenstander die we ooit gehad hebben, en kreeg tegen Pascal eindelijk weer het gevoel dat hij het spel in ieder geval nog een beetje meester was. Het moet dus veel beter, anders volgend jaar 5e klas en op het eindfeest met pek en veren door het dorp op de Heen en Weer. Hans gaat voor verder herstel op zakenreis naar Vietnam zodat we voor vier wedstrijden een vacature hebben.
Maaike heeft geschreven op 16 februari 2016 om 23:34
Alweer de derde wedstrijd van het seizoen, deze keer thuis tegen Taverzo. Dit team bestaat uit opa Peter, zijn kleinzoon en nog een jonge gast net uit de jeugd. Nou dan weet je het dus wel: jong en onbezonnen, maar verschrikkelijk hard smashen. De eerste wedstrijd moest ik beginnen tegen deze Sven. Het begon met winst van de eerste game, maar daar bleef het dan ook bij. Ik was niet bij machte om dit smashgeweld tegenstand te bieden en verloor helaas in vieren. Daarna was het de beurt voor Ary. Hij kon kleinzoon Jari in drie games makkelijk verslaan. Het dubbel werd gespeeld door opa Peter en Sven, het was een spannende partij die uiteindelijk in vijven door TOV gewonnen werd. De vierde partij mocht ik in vijf sets op onze naam schrijven. Winst van de avond was zeker. Helaas kon Ary in de laatste partij ook net niet genoeg tegenstand bieden en bleef de stand voor TOV hangen op 3-2.
Jan Doeke heeft geschreven op 7 februari 2016 om 14:50
TOV hard onderuit in Delft

De tafeltennissers van TOV hebben vorige week dinsdag ook hun tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie verloren. Met een uitslag van 8-2 werd de Noordwijkse formatie met duidelijke cijfers aan de kant gezet door DHC uit Delft. In deze wedstrijd trad TOV aan met Michiel van der Klugt, Renรฉ Does en Jan Doeke Biesheuvel.
Vanaf het begin van de wedstrijd liep TOV al achter de feiten aan. Mede doordat Does in zijn enkelpartij en Van der Klugt en Biesheuvel in de dubbel er niet in slaagden om hun partijen over vijf games naar zich toe te trekken, keek TOV na vier wedstrijden aan tegen een 3-1 achterstand. In de daaropvolgende wedstrijden slaagden de Noordwijkers er niet in om dit slechte begin nog ongedaan te maken. DHC liep in deze serie wedstrijden zelfs uit naar een voorsprong van 7-1. In de voorlaatste wedstrijd wist Does de eer nog te redden door in een spannende wedstrijd over vijf games het tweede punt voor TOV op het scorebord te zetten. Omdat Van der Klugt de laatste wedstrijd jammerlijk verloor, eindigde de wedstrijd met een uitslag van 8-2 in het voordeel van DHC.
Door de forse nederlaag staat TOV na twee wedstrijden stijf onderaan. Het moge duidelijk zijn dat in de rest van het seizoen alle zeilen bijgezet dienen te worden om degradatie te ontlopen.
Jos heeft geschreven op 7 februari 2016 om 00:27
Afgelopen maandag mocht TOV 3 de strijd aangaan bij Reflex Voorschoten. Ondergetekende werd opgehaald door Arnold, die al snel aangaf het liefst zijn drie wedstrijden aan het begin te spelen zodat hij weer verder kon met klussen, ik zou met Ruud weer mee terug kunnen rijden. In Voorschoten aangekomen echter, bleek hun eerste man exact hetzelfde plan te hebben. Allebei haast, dus snel de eerste wedstrijd spelen: Arnold maakt 0 โ€“ 1 voor TOV, wat ik vervolgens kon uitbreiden naar een 0 โ€“ 2 voorsprong. Ruud was echter nog steeds niet gearriveerd, dus het was tijd voor een belletje. Hij bleek zich in de dag vergist te hebben, waardoor hij geen auto paraat had staan en wij er dus met zijn tweeรซn voor stonden: 3 โ€“ 2. Hun eerste man was hierdoor meteen al klaar en kon zich richting huis haasten, waar Arnold wat meer pech had omdat hij nu aan mij vast zat om weer mee terug te nemen. Deze onverwachte achterstand trokken we meteen weer recht met een winstpartij voor ons beiden en de dubbel: 3 โ€“ 5. Toen de tweede man van Reflex vlak voor de zesde wedstrijd plotseling aangaf ook te vertrekken om met vrienden te gaan hangen, waren we opeens nog maar met zijn drieรซn over. Iets wat geen van ons ooit had meegemaakt in de trio competitie. Arnold maakte vervolgens eenvoudig 3 โ€“ 6, waar ik de laatste wedstrijd wat steekjes liet vallen en de tegenstander hun eerste echte winst partij gaf. Eindstand: 4 โ€“ 6 voor TOV.
Chris heeft geschreven op 4 februari 2016 om 21:13
TOV 2 stelde opnieuw teleur, nu tegen oude bekende VVV met Ad, Peter en Christian. Na een 3 - 1 voorsprong en 2 - 0 in games in de 5e partij lieten Peter en Chris het verder liggen. Gelukkig was er invaller Jos, opnieuw, met twee winstpartijen en een goeie samenwerking in het dubbel met Chris. 4-6 verlies. Misschien brengt het vasten na de carnaval verlichting en nieuwe inspiratie.
Rob heeft geschreven op 4 februari 2016 om 17:41
Robert en ik mochten dinsdag tegen De Treffers duo 2, verleden seizoen ruim kampioen geworden in de poule van Tom en Arnold, vertelden ze ons.
Robert begon de eerste wedstrijd en won in 3 games, alle met 11-4.
vervolgens speelde ik en kwam met 2-0 voor. Maar de tegenstander kwam mooi terug en won de 3e en 4e game met 11-8 en 11-5. Een spannende vijfde game volgde, die ik won met 11-9.
De dubbel ging 'eenvoudig' (11-3 13-11 en 11-2) naar ons. de tweede single van Robert won hij weer mooi in 3 games. Aan mij de eer om de tegenstanders op nul punten te houden en dat lukte me in 3 games.
Een 5-0 overwinning.
Elly heeft geschreven op 4 februari 2016 om 12:27
Helaas ben ik het wedstrijdformulier kwijt, dus probeer het maar uit mijn blote hersenpan. De eerste begon ik tegen de alom bekende 6e klasser Sjaak. Ik begon goed met winst, maar de games daarna was Sjaak veel te vast en had ik er geen verweer tegen. Daarna mocht Maaike tegen de onbekende Albert. Bijna elke keer stond Maaike een straatlengte voor en liet ze hem weer terugkomen. Maar elke keer in de verlenging won Maaike, 1-1. Vervolgens ging het dubbel gemakkelijk naar ons. Ik moest daarna tegen Albert maar kon totaal geen potten breken. Maaike probeerde daarna de winnende punt binnen te halen, maar helaas, dit keer was Sjaak de sterkste. 2-3 verlies.