gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.196.222 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
589 berichten.
Jaap vanDuijn schreef op 16 maart 2016 om 22:41
Beste Chris,eerst de wedstrijdverslagen doornemen zodat je niet zo snel in verwarring raakt en natuurlijk zijn Kees en ik verknocht aan elkaar na 46 jaren samen het edele tafeltennis spel te hebben beoefend
TOV 2 schreef op 15 maart 2016 om 21:17
O muze, zing de lof van de invaller, de rossige jongeling die veel getraind heeft en team 2 kundig heeft bijgestaan. Vier invalbeurten en 67%. Hij begon tegen VVV wat wankelmoedig, wijnkenner Sannen herstelde zich na twee verloren games en stuurde onze jeugdige held het bos in. Zijn herstel was sterk, winst in 3en tegen linkshandige schuiver van Baarle, en met dezelfde cijfers de goedmoedige germaan Stocker aan de zegekar gebonden. Peter en Chris namen ieder ook twee partijen voor hun rekening, zodat een 3-1 achterstand omgezet werd in 6-4 winst. Op voorhand teken je ervoor, achteraf denk je er had meer ingezeten. Het dubbel was weer drama. Zoals Jos constateerde: "jullie vullen elkaar niet echt aan in je spel". Al met al een klein stapje dichterbij handhaving.
Chris schreef op 15 maart 2016 om 19:26
En als we toch bezig zijn: Jaap is kennelijk zo verknocht aan Kees dat hij hem laat spelen terwijl het volgens het verslag toch echt Dick was. Of ging over de invalbeurt van Caroline bij Kees in team 3? Verwarring alom, of in ieder geval bij mij.
Tom Braams schreef op 14 maart 2016 om 14:53
Dat heeft Jaap goed gezien dat het fout is. Het was mij ontgaan. Ik heb het maar even gecorrigeerd. Komt allemaal ook omdat het wedstrijdformulier nog niet is ingeleverd. Dat is tegen de regels! Team duo 6 heeft geluk dat we kort geleden de lijfelijke straffen, die hierop stonden, hebben afgeschaft.
Jaap van Duijn schreef op 14 maart 2016 om 14:32
De wonderen zijn de wereld nog niet uit,met 2-3 verliezen en toch winnen.Prima prestatie Carolien en Kees
Jan Doeke schreef op 13 maart 2016 om 16:32
TOV lijdt zware nederlaag

De tafeltennissers van TOV hebben afgelopen vrijdag een zware nederlaag geleden bij De Treffers uit Roelofarendsveen. De Noordwijkse formatie werd met de ondankbare uitslag van 10-0 aan de kant geschoven. In deze wedstrijd trad TOV in het strijdperk met Ingrid Hoek, Renรฉ Does en Jan Doeke Biesheuvel.
De grote uitslag deed niet helemaal recht aan het wedstrijdbeeld. De Noordwijkers kwamen namelijk in een aantal partijen heel dicht bij de overwinning. Met name Renรฉ Does zal de nacht na de wedstrijd slecht geslapen hebben. In de eerste wedstrijd van de avond verloor hij in een meeslepend duel over vijf games. In de wedstrijden daarna kwamen Biesheuvel en Hoek niet in de buurt van een zege en ook de dubbel ging naar De Treffers. In de daaropvolgende partij verloor Does deze opnieuw in vijf games, waardoor De Treffers halverwege leidde met 5-0. Biesheuvel en Hoek konden het hun tegenstanders in de daaropvolgende partijen niet lastig genoeg maken, waardoor de formatie uit Roelofarendsveen nog verder wist uit te lopen. In de derde wedstrijd van Does wist hij er opnieuw een spannende vijfsetter van te maken. De tegenstander bleek opnieuw iets koelbloediger te zijn aan het eind, waardoor ook deze krachtmeting niet werd gewonnen. In de laatste wedstrijd slaagde Biesheuvel er vervolgens niet in om de eer nog te redden. Ondanks een goede start, wist hij deze partij uiteindelijk niet naar zich toe te trekken.
Door de zware nederlaag staat TOV nu stijf onderaan in de poule en bedraagt het gat op dit moment zes punten met de veilige vierde plaats. In de rest van het seizoen zal alles op alles moeten worden gezet om degradatie te voorkomen.
Chris schreef op 13 maart 2016 om 13:50
Mooi verslag van Remy. Er kan op 22 maart boete gedaan worden door mij en Peter bij te staan in de thuiswedstrijd tegen DOCOS. Hopelijk wordt het geen weesgegroetje.
Arnold schreef op 12 maart 2016 om 23:14
???
Maarten schreef op 12 maart 2016 om 15:19
Remy in Roelofarendsveen

even, lieve kijkflatscreenkindertjes, leek het erop of ik in mijn eentje naar het verre en ongure Roelofarendsveenbos af zou moeten reizen. Bepaald geen Chavanon.
Ik stelde mij er dus alvast maar op in om in mijn eentje deze barre tocht te maken en in enkelvoud de wedstrijden te speel. Geen tikfout.
Alleen op de wereld werd het echter toch niet, omdat Duo Team Twee zijn voltallige bezetting ten gunste van Trio Team Drie liet aanrukken.

Het werd dus uiteindelijk Remy, Rob(ert) en Rob in Roelofarendsveen.
En wat een avond, lieve kijknetflixkindertjes, zou het worden.

We speelden tegen Kitty, Karin en Kees. Nu ja, Kees heette eigenlijk Frans, maar dat allitereert voor geen meter. Ergo Kees. Dichterlijke vrijheid.

Rob(ert) begon tegen Karin, en moet het in 4 games afleggen tegen de jongedame. Daarna mochten Remy en Kees, waarbij Remy het zonder veel problemen in drie games wit te klaren. Ook in drieen, maar dan helaas de andere kant op, was de wedstrijd Kitty versus Rob. Kitty, voorzien van bondsnummer beginnend met een 0, was helaas niet voor de poes.

Rob(ert) en Remy gingen daarna het dubbel spelen. "Rustig, kalm, bal op de tafel houden, alleen slaan als het kan" was het devies. En Rob(ert) hield zich daar keurig aan, waardoor hij en Remy de pot in 4en in winst om konden zetten.

2-2 na vier partijen. De spanning zat er nog in in het Roelofarendsveensebos, lieve kijkyoutubekindertjes.

Onze vriend Kees mocht na het dubbel tegen Rob(ert), die de partij in de 5e game uit handen moest geven. Jammer. Dat werd echter goedgemaakt door Rob, die zijn partij tegen Karin, ook in 5 games, in winst wist om te zetten. 3-3.

Remy mocht daarna spelen tegen Kitty, en had vier games nodig om het punt binnen te halen. Voeg hier uw eigen kattenwoordspeling naar keuze toe.

Rob speelde daarna in 5 games tegen Kees, helaas niet resulterend in de winst. Zonde, had er wel ingezeten qua spel.
Rob(ert) kwam er vervolgens tegen Kitty niet aan te pas, en mocht na drie games kattenmeppen terug naar de grindbak.

Remy sloot af, en won zonder veel gedoe in 3 games van Karin, waardoor de eindstand op een toch respectabele 5-5 kwam. Trio Team Een dat die avond ook in het Roelofarendveense bos speelde had een lastigere avond, maar dat moeten jullie maar teruglezen in hun eigen verslag, lieve kijkcurvedultrahdopandroidkindertjes.

Na een praatje en een biertje met de vriendelijke tegenstander gingen we weer knus naar onze warme nestjes. Oogjes dicht en snaveltjes toe.


Ps, Rob(ert) en Rob zeer veel dank voor het invallen.
ary schreef op 12 maart 2016 om 15:09
Afgelopen donderdag moest DUO4 naar Leidschendam om tegen VVV aan te treden.DUO4 nog steeds zielig en alleen met Maaike en Ary maaarrr Elly is hard bezig om uit de ziekenboeg te klimmen dus zijn we bijna weer op oorlogssterkte.Ary beet de spits af, werd een regelmatige drie gamer, 1-0 voor TOV. Daarna Maaike die veel moeite had met de , hoe zeg je het netjes,aparte service van haar tegenstander, maar ze sleepte toch de overwinning naar DUO4( vijfde game 11-9).De dubbel draait de laatste tijd als een tierelier dus stonden we halverwege alweer op een slordige 3-0.Na de rust rekende Maaike in vieren af met haar tegenstander en Ary in drieen met de zijne: 5-0. zo zie je maar, tafeltennis is niet zo moeilijk, als je maar de juiste tegenstander hebt........