gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.222.251.91 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
545 berichten.
Chris heeft geschreven op 4 februari 2016 om 21:13
TOV 2 stelde opnieuw teleur, nu tegen oude bekende VVV met Ad, Peter en Christian. Na een 3 - 1 voorsprong en 2 - 0 in games in de 5e partij lieten Peter en Chris het verder liggen. Gelukkig was er invaller Jos, opnieuw, met twee winstpartijen en een goeie samenwerking in het dubbel met Chris. 4-6 verlies. Misschien brengt het vasten na de carnaval verlichting en nieuwe inspiratie.
Rob heeft geschreven op 4 februari 2016 om 17:41
Robert en ik mochten dinsdag tegen De Treffers duo 2, verleden seizoen ruim kampioen geworden in de poule van Tom en Arnold, vertelden ze ons.
Robert begon de eerste wedstrijd en won in 3 games, alle met 11-4.
vervolgens speelde ik en kwam met 2-0 voor. Maar de tegenstander kwam mooi terug en won de 3e en 4e game met 11-8 en 11-5. Een spannende vijfde game volgde, die ik won met 11-9.
De dubbel ging 'eenvoudig' (11-3 13-11 en 11-2) naar ons. de tweede single van Robert won hij weer mooi in 3 games. Aan mij de eer om de tegenstanders op nul punten te houden en dat lukte me in 3 games.
Een 5-0 overwinning.
Elly heeft geschreven op 4 februari 2016 om 12:27
Helaas ben ik het wedstrijdformulier kwijt, dus probeer het maar uit mijn blote hersenpan. De eerste begon ik tegen de alom bekende 6e klasser Sjaak. Ik begon goed met winst, maar de games daarna was Sjaak veel te vast en had ik er geen verweer tegen. Daarna mocht Maaike tegen de onbekende Albert. Bijna elke keer stond Maaike een straatlengte voor en liet ze hem weer terugkomen. Maar elke keer in de verlenging won Maaike, 1-1. Vervolgens ging het dubbel gemakkelijk naar ons. Ik moest daarna tegen Albert maar kon totaal geen potten breken. Maaike probeerde daarna de winnende punt binnen te halen, maar helaas, dit keer was Sjaak de sterkste. 2-3 verlies.
Dick Verbeek heeft geschreven op 3 februari 2016 om 11:42
Wel Haagse Hopjes maar geen Haagse Nopjes!
Caroline en ik zijn de voorjaarscompetitie redelijk goed begonnen tegen HTTV-070.
Na een lange reis van een klein uur mocht ik het spits afbijten omdat Caroline nog bezig was haar laat gegeten zuurkoolmaaltijd te 'verwerken'.
Het lukte mij wonderwel om in 5 sets van een steeds chagrijniger kijkende tegenspeler te winnen.
En zoals we van haar gewend zijn pakte Caroline in de tweede single in 4 sets het volgende (wel vriendelijke) slachtoffer.
Het punt van het dubbel haalden we snel binnen in 3 sets. Stand toen al 0-3 voor TOV.
Daarna zorgde Caroline overtuigend voor het vierde wedstrijdpunt in haar tweede single (4 sets). Ondanks dat we een team zijn doet het toch een beetje (erg) zeer dat Caroline weer 100% heeft gespeeld en mij dat niet lukt. Mijn therapeut probeert mij al maanden duidelijk te maken dat ik er mee zal moeten leren leven dat zij al lang door het sportieve 'glazen plafond' is gestuiterd.....
Ja, en dan het laatste: mijn single tegen de zwakkere van de twee tegenstanders: die verloor ik glansrijk in slechts drie sets. De deceptie sloeg bij mij weer genadeloos toe....? Rechtstreeks vanuit Den Haag mijn therapeut uit bed gebeld die mij enigszins wist te troosten.
Zijn advies: 'volgende keer wat meer geduld en minder schreeuwen' zal ik proberen ter harte nemen.
Eindresultaat 4-1 gewonnen. Ik vraag mij af of hiermee de lente is aangebroken voor TOV 6 en we ons goed weten te handhaven.
Wordt vervolgd.zyz9
Dick, duo-TOV 6
Tom heeft geschreven op 2 februari 2016 om 18:24
Nou ik heb Joost gebeld....die wist het ook niet !!