gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.79.116 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
484 berichten.
ary heeft geschreven op 24 maart 2019 om 14:02:
Donderdag mocht team 5 aantreden tegen de koploper "de treffers"uit roelofarendsveen.Doordat Elly geholpen was aan haar teen en maaike verhinderd was, bestond team 5 dit keer uit Ary en invalster Caroline.
de eerste enkel ging tussen Ary en leo de haas( niet te verwarren met die man van "blik op de weg", zou ook geen goede presentator zijn, want we hadden moeite hem te verstaan en dat zou een hoop kijkers kosten)
Bij de thuiswedstrijd hadden Ary en leo al een zware vijfgamer uitgevochten en dat ging donderdag niet anders, helaas ging het punt naar Leo: 1-0.Daarna Caroline tegen frank, pakte wel de tweede game maar verloor helaas in vieren. Opvallend was wel dat als het balletje onder de tafel kwam, Caroline de bal heel snel pakte en hem weer in het spel bracht, schijnbaar geen mooie benen in de zaal ( zie verslag dick). De dubbel werd, ondanks dat Ary en Caroline voor het eerst samen dubbelde heel spannend maar ging in vijf games naar "de treffers".
De laatste enkel van Caroline ging tegen de "blik op de weg "man, werd helaas een driegamer voor leo: 4-0
Ary laatste enkel ging tegen frank, eerste twee games waren voor frank, derde en vierde voor Ary, helaas ging de beslissende met 13-11 naar Frank: 5-0
Al met al een wat geflateerde uitslag, met drie wedstrijden "vijfgamers" maar lekker gespeeld tegen gezellige tegenstander.
Duoteam 5 blijft een stevige middenmoter...
Chris heeft geschreven op 23 maart 2019 om 16:04:
De haan van team 3 kraaide eindelijk weer eens victorie tegen de feminiene oppositie van VVV. Peter werd deze keer niet afgeleid door het zwakke geslacht en won met zakelijk spel. Chris moest zich wat meer inspannen, vooral tegen Nicole, maar bond ook Heleen aan zijn zegekar. Het dubbel liep goed. 5-0 dus. Vrijdag tegen de as kampioen, Reflex Lisse.
Dick Verbeek heeft geschreven op 20 maart 2019 om 11:41:
Nota Bene in Woubruggeโ€ฆ.

Of op zijn Carolineโ€™s: Mooie Benen in Woubruggeโ€ฆ

Want ja hoor, het was weer zoverโ€ฆ!
We moesten tegen Sโ€™70 4, het team waar we in januari jl. thuis tegen speelden.
Net als toen deed ook deze keer ene John meeโ€ฆ
Even ter herinnering: Dat was de man waar Caroline in de thuiswedstrijd (ook) tegen heeft verloren, waarbij ik toen als oorzaak slechtst kon duiden dat zij danig onder de indruk was van zijn (mooieโ€ฆ?) benen.
Om deze constatering verder te onderbouwen kan ik nog melden dat - wanneer de bal ergens onder de tafel terecht kwam - zij minuten lang op haar knieรซn bleef โ€˜zoekenโ€™ naar de bal, die zij uiteraard al lang in haar hand had verstopt. Op zich natuurlijk een meer dan genante vertoning, die slechts een enkele maal nog bij โ€˜bakvissenโ€™ schijnt voor te komen. Zo zie je maar: de natuur kan soms grillige vormen aannemen, met name in het voorjaar.
Dat de vormloze grof behaarde stelten van deze man met uitstulpend knieรซn (die veel weg hadden van een verzameling mislukte poffertjes) bij mij helemaal niets losmaakten, stemde mij niet tot ongerustheid, aangezien ik de overtuiging heb dat Darwin dat zo heeft gewild. Gelukkig maar. Bovendien ben ik niet echt gek op poffertjes.
De reden waarom ik veel minder tijd nodig heb om een balletje onder de tafel te zoeken, ja dat zelfs vaak zo snel als mogelijk probeer te doen, mag duidelijk zijn. Zonder mijn eigen doelgroep te willen beledigen waag ik het toch om hier even op te merken dat daar doorgaans ook weinig aanleiding toe is.
In dit verband merkte mijn psychiater vorige week nog eventjes vilein op dat zo langzamerhand de tijd is aangebroken dat ik mijn doelstellingen in deze op mijn bijna 73 ste onderhand toch eens zal moeten aanpassen.
Deze opmerking heeft mij heel veel pijn gedaan.
Veel meer pijn overigens dan het verloop van de wedstrijd, die wij wel hebben verloren met 3-2. Ik verloor de single in vijven van de poffertjeskoning en Caroline in vieren. Het dubbel ging in vijven naar de tegenstander en de andere twee singles wonnen wij vrij eenvoudig. We staan desondanks nog steeds tweede!
Tenslotte houdt mij de gedachte al enige dagen bezig dat ik er nog niet uit ben of ik mijn wedstrijden voortaan wel in een korte broek blijf spelen, want je weet het maar nooitโ€ฆ..!

Dick Verbeek
Elly heeft geschreven op 18 maart 2019 om 19:29:
Er staat nog geen keek op de week op, dus kan nog wat schrijven over onze wedstrijd van TOV 5 afgelopen vrijdag tegen ATTC 6. We wonnen met 3-2 maar we kregen het zeker niet cadeau. Ik begon en verloor meteen in drieรซn. Maaike deed het een stuk beter en won de eerste 2 games, verloor de volgende 2 maar wist gelukkig in de vijfde weer te winnen, dus 1-1. De dubbel was ook weer spannend. De eerste 2 games verloren we, maar hervonden ons en wonnen toch nog weer in vijven. De tweede enkel van Elly ging wederom in vijven, helaas trok ik toen wel aan het kortste eind, 2-2. Maaike moest de laatste partij aan de bak en verloor de eerste 2 games. Vervolgens maakte zij het weer in vijf games af. Kortom 4 wedstrijden in vijven, het was een ouderwets lang avondje met een gezellige nazit. Wij staan nu stevig in de middenmoot.
Caroline Valk-van Zoelen heeft geschreven op 17 maart 2019 om 21:21:
Afgelopen vrijdag speelden we(TOV team 6, bestaande uit Caroline en Dick( wie kent hem niet??๐Ÿ˜œ) tegen Raymond en Pascal van Taverzo, Zoetermeer.
Ik was mooi op tijd aanwezig dit keer en kon zodoende onze tegenstander in vol ornaat (?????) ontvangen!! En mijn maatje met het volgende gebaar, tikkend op mijn linkerpols verwelkomen!! Rrrrrrrrrrreeds!!!
Dick begon tegen Raymond en dat ging best redelijk, behalve dat het punt niet naar ons ging!!
Mijn partij tegen Pascal werd beslist in vieren, ff voor de duidelijkheid: in mijn voordeel!!
Gelijk weer door naar de dubbel, want we zijn tenslotte gekomen voor het spelletje en niet om slap te ouwehoeren!!
Die wonnen we, jawel .......in drieรซn!!
Gelijk weer door naar de volgende pot, want ja, we zijn gekomen voor de sport en niet om te ouwehoeren!!
Dick tegen Pascal. Oh, oh, oh, wat was het spannend en ondanks alle inspanning moest mijn maatje de partij uit handen geven!
Ja en toen was het mijn beurt om de wedstrijd proberen te beslissen!!
Ondanks deze enorme druk kon ik in drieรซn, jawel in drieen deze pot in ons voordeel winnen, waardoor ik veel complimenten van onze tegenstanders, maar ook van mn maatje mocht ontvangen!!
Jullie begrijpen wel, mijn weekend kon niet meer stuk!!
Tom Braams heeft geschreven op 16 maart 2019 om 18:49:
Wij waren gisteren bij Play Fair en we verloren de partij met 3-2. Jammer dat Arnold net te kort kwam waar ik wat overhield. Ik had het restant van mijย  graag aan hem gegeven omdat hij zo teleurgesteld was over zijn spel terwijl hij de laatste weken juist zo goed op dreef was. Ach ja, je weet nooit hoe het uitpakt als je tegen twee jonge honden moet spelen. De ene keer stuur je ze met hangende staart terug de kennel in de andere keer vertonen ze wolvengedrag en dan moet je niet net het schaapspak hebben aangetrokken. Arnold in dat pak en ik met feestmuts en toeter, dat werd nog een leuke boel.
Ingrid heeft geschreven op 16 maart 2019 om 16:08:
TOV 1 wint van koploper Twenty One Up

Afgelopen vrijdag speelde TOV 1 tegen de koploper Twenty One Up uit Rotterdam.
De uitwedstrijd werd verloren met 5-0 (ietwat geflatteerd want TOV had zomaar 2 punten kunnen pakken tijdens de uit wedstrijd). Het team uit Rotterdam speelt al jaren 2e klas regulier, voor het eerst dit seizoen komen ze uit in de 2e klas duo.
TOV speelde dit keer met Jos en Ingrid. Klugt viel uit ivm andere festiviteiten die avond.
Jos begon de avond tegen Marco de Jong. Helaas verloor Jos in 4 games.
Ingrid moest tegen Martijn van den Akker. Speelt dit seizoen tot nu toe 80% dus dat werd wat dacht Ingrid. Maar Ingrid speelde haar eigen spel tegen Martijn, waardoor hij weinig te vertellen had. In 3 games won ze. Het leverde wel wat beurse plekken op doordat Martijn behoorlijk hard kan slaan maar deze gelukkig niet op tafel belandden maar op Ingrid haar armen en benen. Als zijn backhand raak was had Ingrid ze niet terug, hij heeft wat weg van het spel van Klugt om maar zo te zeggen.
De dubbel ging niet helemaal zoals gepland. Deze werd verloren in 5 games, terwijl de TOV-ers met 2-1 in games voor stondenโ€ฆ
Na de dubbel moest Jos tegen de lange Martijn. Ook hij wist van hem te winnen, dit keer in 4 games. Ook Jos speelde lekker zijn eigen aanvallende spel.
En toen stond het ineens 2-2. Ingrid moest dus het winnende punt maken!
En dat deed ze! Ze won van Marco en daar had ze ook maar 3 games voor nodig. Marco had wel wat last van een schouderblessure waarvoor hij deze week, heel verstandig, naar een collega fysio gaat.
3-2 winst dus van de koploper! We houden de moed erin om in de 2e klasse te handhaven.
Na een aantal biertjes en borrelhapjes maakten de tegenstanders Noordwijk Zee nog even onveilig. Wie weet lezen we daar ook nog wat over in de lokale krantjes volgende weekโ€ฆ ๐Ÿ˜‰
Aanstaande vrijdag speelt TOV uit tegen de Repelaer in Spijkenisse. Zij staan nu 1 punt onder ons dus dat wordt aanpoten voor de mannen, want Ingrid valt uit.
Chris heeft geschreven op 15 maart 2019 om 21:35:
TOV 3 stelt teleur tegen Spinmill 1 met 4-1 verlies. Spinmill speelde net als de vorige keer tegen ons in zijn sterkste opstelling, met junior Bas en oude bekende Jan. Beetje jammer dat ze dat niet tegen Reflex deden
# competitievervalsing! Peter deed het nog goed tegen Jan met winst in 3en. Het dubbel liep uiteindelijk maar ging in 5en verloren. En waaraan ligt het dan? Peter was om 4 uur opgestaan, de vloer was glad, de tafels traag, en Chris? Ooit compenseerde hij zijn minpunten met hard werken, stug verdedigen, en verrassende uithalen. Nu haalt hij niemand meer uit zijn spel, en wint alleen van de echt minderen. Training door Fadil en Kento helpt niets. Dick, mag ik het nummer van je psychiater?
TOV 1 heeft geschreven op 9 maart 2019 om 19:26:
Avanti 2 โ€“ TOV 1

Gisteren avond, 8 maart, moest TOV 1 afreizen naar Hazerswoude Dorp.
Na veilig aangekomen te zijn met de Rio en een bakkie begon Ingrid aan de eerste partij tegen Dave van Keulen. Een jonge man die nog niet zo lang senioren speelt. Hij speelt nog lekker jeugdig aanvallend en open. Ingrid had er niet heel veel moeite mee en won deze wedstrijd in 3 games (overigens, alle 3 de games met maar 2pnt verschil, maartoch).
Daarna moest Michiel spelen tegen de linkshandige Dennis Pronk. Goeie speler met veel 2e klas ervaring. Michiel kon helaas maar 1 game winnen en verloor dus in 4e.
De dubbel ging lekker! Deze wonnen we in 4 games.
Michiel moest na de dubbel meteen weer spelen. Hup meteen door, want pauze hebben wij jongere senioren niet nodig. Misschien was het toch beter om wel even te pauzeren want het tafeltennissen ging niet zo best bij Michiel. Weinig aanvallende ballen gingen raak en de tegenstander bleef zijn forehand maar opzoeken. En dat heeft Michiel liever niet! Dave won dus in 4 games, zijn aanval liep goed en Michiel zn conditie liet te wensen over, hij kon het niet bijbenen.
Tussenstand 2-2. Ingrid moest voor de winst zorgen! En dat deed ze tegen de linkshandige Dennis. De afgelopen 3 wedstrijden hadden we namelijk verloren. Als Dennis ging aanvallen (en dat deed hij zeer snel) was Ingrid redelijk kansloos, dus moest ze zorgen dat ze zelf de touwtjes in handen nam. Beetje schuiven en zelf openen was een goede tactiek. De 2e game verloor ze van hem, maar de daarop volgende 2 games pakte ze.
Einduitslag 3-2 voor TOV 1! Nu maar hopen dat we niet degraderen want zo ziet het er geloof ik wel naar uit als het zo doorgaatโ€ฆwe staan gedeeld รฉรฉn na laatste met Avanti.
Redelijk optijd waren we weer thuis en de dag erna had de auto gelukkig geen kuren, dus daarover geen spannende verhalen. Wie weet over 2 weken weer als we moeten afreizen naar Spijkenisse ๐Ÿ˜‰
Volgende week spelen we thuis tegen de, tot nu toe, koploper Twenty One Up uit Rotterdam.
Ary heeft geschreven op 9 maart 2019 om 17:11:
Afgelopen vrijdagavond mocht TOV5 aantreden tegen de buurtjes in kattuk, nl Rijnsoever 5.De tegenstander bleek een internationaal team te zijn: ons aller Robert ( polen), Dalibor( bosnie), en Willem ( holland).
Elly mocht beginnen tegen Dalibor en verloor ondanks een spannende laatste game in drieen : 1-0
Daarna ondergetekende tegen robert.Erg vreemd om tegen een tegen stander te spelen waar je vroeger wel eens mee aan dezelfde kant van de tafel gestaan hebt, maar goed je kent in ieder geval de trucjes.
Met schuifballen werd het spel van robert ontregeld en aangezien robert net zoveel geduld heeft als mijn eigen vrouw sloeg hij veel ballen tegen het net en over en ging de overwinning naar ondergetekende : 1-1
De dubbel werd een slopende vijfgamer maar door een sterke laatste game ( 11-2) ging de overwinning naar tov 5: 1-2
Zonder pauze kachelde we gelijk door naar onze laatste enkel : ondergetekende tegen dalibor.
De vriendelijke voormalige joego maakte 21 punten, genoeg om vroeger een gamepje te pakken maar de puntentelling is nu anders ( 11-7, 11-7, 11-7): 1-3.
Daarna Elly tegen robert, helaas ondanks wat kadootjes van robert aan elly ( onder het mom van internationale vrouwendag of zoiets)ging de overwinning toch naar robert : 2-3
toch weer een mooie overwinning van team 5, wat nu stevig in de middenmoot staat