gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.110.106 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
484 berichten.
TOV 3 heeft geschreven op 4 oktober 2019 om 21:25:
Het was noodweer afgelopen dinsdag. Om half 8 belde Peter dat de pakjesboot verlaat was. Ik zwom dus in mijn eentje naar DOCOS voor de wedstrijd tegen de koploper. Ik begon tegen Matthijs die tot nu toe veel succes had gehad met zijn noppen tegen de minder getalenteerden uit onze poule, Hij dolf in drieรซn het onderspit tegen deze oude rot met zijn verkeerde techniek (says Bettine). Tegen Dinette liep het veel minder. 1-1 dus toen Peter om kwart over 9 binnenkwam. In het dubbel kon Peter met succes warmdraaien. 2-1 voor. Tegen Matthijs maakte hij het spannend maar won in 5en. Tegen Dinette was deze avond geen kruid gewassen. 3-2 winst en we doen mee voor promotie,
Dick Verbeek heeft geschreven op 4 oktober 2019 om 15:09:
โ€˜De Sjaakโ€™.
Toen ik gisteren naar Aarlanderveen vertrok, samen met Major Tom, je weet wel van Groundcontrol, had ik nog geen idee dat de uitdrukking: โ€˜dan ben je de Sjaakโ€™ die avond op mij meer dan van toepassing zou gaan worden.
De reden dat Tom inviel was dat Caroline zo nodig weer een Cruise moest gaan maken, en dan nog wel op de Rijnโ€ฆโ€ฆ.. โ€˜Ja, een reisje langs de Rijn, Rijn, Rijn.........enz. Mooi liedje trouwens hoor!
Ik had haar nog zรณ gewaarschuwd dat als je vaak een cruise maakt de kans groot is dat je daar kroeshaar van krijgt. We gaan dat zien als ze terugkomt.
Het is overigens altijd gezellig toeven met Tom, iets wat zeker prettig is wanneer je voor een paar potjes pingpong de halve wereld rond moet reizen om bij Spinmill uit te komen.
Maarโ€ฆ. Eenmaal daar aangekomen heb je dan ook wat!
We werden weer hartelijk ontvangen door Theo en Sjaak en onderuit hangend in de luxe kuipstoeltjes van velours in de suite-bar, nippend aan een dubbele espresso in een chique kopje van dun porselein waren Tom en ik van plan het daar maar bij te laten voor die avond en de punten te verdelen met de tegenstanders, onder het genot van een goed glas champagne aan die zelfde zwoel verlichte bar.
Maar zo waren de heren niet getrouwd, we moesten aan de bak!
Teleurgesteld dat we toch de zaal in moesten begon ik toch vol zelfvertrouwen aan mijn single tegen Sjaak, wat doorgaand โ€˜appeltje-eitjeโ€™ voor mij is.
Niets was echter minder waar: Ik moest de partij na 5 games toch naar de tegenstander laten gaan.
Major Tom wist echter zijn eerste single dankzij zijn vermaarde ground-strokes met veel achterwaartse dwarsliggende contraspin met radiale voorvering in drie games binnen te halen. En dat bij een luchtvochtigheid van 321%!
Over het dubbel wil ik het absoluut niet meer hebben, want die hebben we volkomen onnodig in 5 games gewoon weggeven aan de gastheren. We zijn รจcht te netjes geweest. Het was wellicht beter geweest als ik wat meer gebruik had gemaakt van mijn verbale talent om mijn missers te onderstrepen met luide oerkreten. Doorgaans een probaat middel weet ik uit ervaring.
En dan is Tom ook veel te netjes want Caroline had de houten vloer aldaar zeker 11,3 cm omlaag gestampt. Het is niet anders.
De tweede single voor Tom leverde na 5 games weer een punt op voor ons en ik besloot om mijn single af te maken in 3 games tegen Theo, waar ik voorheen nog nooit heb gewonnen. Ik had gewoon een beetje haast omdat de bar lonkteโ€ฆ
Kwart over tien was het einde oefening en toen hebben we met de tegenstanders gehoor gegeven aan hun agrarische streekgewoonte om tot diep in de nacht lekker door te zakken in die luxe bar, waar het ons werkelijk aan niets ontbrak waar je mannen doorgaans een plezier mee doet.
In de kleine uurtjes aangekomen in Noordwijk zij Tom bij het uitstappen enigszins onverstaanbaar: โ€˜Ik heb me vermaakt, geloof ikโ€!, waarop ik antwoordde: โ€˜MeTooโ€™โ€ฆโ€ฆ.!

Dick Verbeek
Achterstallig 2 heeft geschreven op 30 september 2019 om 17:11:
Afgelopen dinsdag was Peter terug uit Italiรซ. De strijd van TOV 3 ging tegen Reeuwijk 2. Er was toch sprake van enige onwennigheid want tegen deze relatief zwakke tegenstander liet Peter het liggen tegen Michiel. Jetlag of prosecco? Verder was het een reguliere overwinning met 4-1.
Achterstallig 1 heeft geschreven op 30 september 2019 om 16:49:
Het stof daalt langzaam neer in de Nieuwe Voorstraat en het is tijd om oude gewoontes op te pakken. Met invaller Maaike toog ik op 19 september naar Aarlanderveen voor de wedstrijd tegen Spinmill in de personen van Bas en Bram. Bas speelt inmiddels landelijk C bij de jeugd en was voor ons beiden te sterk. Ons dubbel was hopeloos maar Bram kon het tegen ons bedien niet bolwerken. Daarmee kwam Maaike in een hogere klasse van haar hatelijke nul af. Hulde! Spinmill 1 - TOV 3 3-2.
ary heeft geschreven op 29 september 2019 om 12:42:
afgelopen dinsdag mocht team 5 weer aantreden voor haar derde wedstrijd dit seizoen ditmaal tegen oude bekenden uit onze buurgemeente, Robert en dalibor.
Ary begon tegen de altijd ietwat onbesuisde en ongeduldige ex tov er en dit werd een ware slijtageslag.
Na heel wat gemep over en weer stond het 10-10 in de vijfde game, wist Robert zowaar zijn geduld te bewaren, en ging het punt dus naar Rijnsoever.
Daarna Maaike tegen de vriendelijke ex Bosnier, eerste twee games gingen gelijk op, derde game niet: 0-2.
Eerste vier dubbel games werden netjes verdeeld tussen beide rivalen dus moest er een vijfde komen, helaas viel die weer net de verkeerde kant op : 0-3
Hierna mochten Ary en Dalibor de batjes kruisen, werd weer een heel gevecht maar kon Ary er gelukkig in vijven er een puntje voor TOV uitslepen.
Weet niet of het scheelde dat Robert al een paar biertjes genutigd had maar hij werd vakkundig in de laatste enkel aan de kant geschoven ddor Maaike in drie games: 2-3.
Ietwat geflatteerde uitslag dus, op naar de volgende battle......
TOV4 heeft geschreven op 24 september 2019 om 13:21:
De echte derby
TOV 4 ging gezellig op de fiets naar de buren voor hun 2e competitie wedstrijd. Rijnsoever was de tegenstander en tussen de 2 neppen derby's op het voetbalveld was gisteravond natuurlijk de echte knaller.

Geheim van hun steeds beter wordende spel van de laatste tijd is ... stiekem de trainer van TOV overnemen :O

Rob begon met een verlies game maar won de 3 daarop volgende games. Chantal maakten het erg spannend en wist in de 5e game bij een 9-10 achterstand, mede dankzij 2 heerlijke netballen, toch nog 12-10 te winnen. Hierna waren de kattukers toe aan een pauze. Tot onze grote verrassing kwamen ze goed uit de rust terug, want het dubbelspel ging in 3 games naar de tegenstander. Hierna lieten we even zien dat we toch graag de rest van de punten wilde hebben en wonnen beide enkels in 3 games.

4-1 winst terug naar Noordwijk (met fietsverlichting aan)
Caroline Valk-van Zoelen heeft geschreven op 24 september 2019 om 00:15:
Donderdag 19 september was het weer zover!!
Ik mocht opnieuw een tafeltenniscompetitiewedstrijd met mijn maatje Dick spelen!!!
Zoals altijd, als we โ€œuitโ€ spelen kwam Dick mij thuis ophalen ( helaas weer niet met die prachtige cabrio, die hij schijnt te bezitten!!), maar vooruit...... een Volvo โ€œhuppeldepupโ€ is natuurlijk ook niet gek om in vervoerd te worden!!๐Ÿคช
Docos 13 (!!!!!) was onze tegenstander en dat bleken oergezellige/originele Leienaars te zijn!!
Met als gloednieuwe/ouwe invaller Juri uit de contreien van Kazachstan ( of zo iets dergelijks)
Er was niemand, echt niemand, die hem kon verstaan en wij vroegen ons ook geregeld af of hij zichzelf wel kon verstaan!!
Maar goed, alle gekheid op een stokje er moest getafeltennist worden, dus aan de gang dan maar!!
De โ€œouwe rottenโ€ met zoโ€™n 60 jaar ervaring, hakten ons volledig in de pan!!
Zo vast als een huis werd er gespeeld en konden wij geen speld tussen hun batjes en de bal krijgen!! Hopeloos werden we van de tafel geslagen!! Gelukkig wisten we de dubbel te winnen, zodat we in ieder geval nog een punt mee naar huis konden nemen!!
Nog ff over de Kazachstanees (!!!!) Eerst doen alsof je geen bal kan slaan en in de wedstrijd ineens heel goed en met veel effect en enorme balbeheersing ons alle kanten van de tafel laten zien....... het zou verboden moeten worden!!
En maar blijven doen alsof je gek bent( 23 jaar in Nederland en dan amper een woord Nederlands spreken!!!)
Het was een memorabele (Leidsche) avond en vlogen de rollende r-en om ons oren!! Heerrrrrrrrrrrrrrrlijk!!!!
ary heeft geschreven op 21 september 2019 om 20:04:
afgelopen dinsdag mocht DUO5 aantreden voor alweer de tweede wedstrijd van het seizoen ditmaal tegen REFLEX uit Lisse.
De sfeerimpressie zoals Chris beschreef in een verslag hiervoor was bij ons niet anders, 1 team thuisspelend is ietwat sfeerloos zeker als maaike de radio ook nog eens uitzet ( grapje Maaike๐Ÿ˜‰).
Ary mocht beginnen tegen Bob en won vrij gemakkelijk in drieen. Daarna Maaike tegen ons aller en invaller patrick, eerst een beetje en nu een echte angstgegner voor maaike want het punt ging in drie games naar Reflex: 1-1.
De dubbel gaat al beter lopen en werd in drieen gewonnen door TOV.
Daarna Ary tegen Patrick, eerste twee games werden gewonnen, derde game stond Ary met 10-4 voor, 6 matchpoints dus, maar hij( ik dus) vertikte het om het af te maken.Uiteindelijk werd de game gelukkig toch nog met 15-13 binnengesleept.
Laatste enkel ging dus tussen Bob en maaike, helaas ging het punt in drieen naar Reflex.
Al met al een mooie 3-2 overwinning, en mogen we ons opmaken voor de clash tegen oude bekende Robert en zijn maatje dalibor...
Ingrid heeft geschreven op 21 september 2019 om 15:08:
TOV 1 โ€“ Scylla 4

Vrijdag avond 20 september speelde TOV 1 duo (Jos en Ingrid) tegen Scylla 4.
Helaas kampt Michiel weer met wat lichamelijk ongemakken en had hij andere verplichtingen waardoor hij niet speelde en Ingrid was net op tijd terug van vakantie.
Jos begon de eerste wedstrijd tegen Yannik Marchand. Een jonge speler die nog niet zo lang geleden nog speelde in de jeugdcompetitie. Helaas verloor Jos deze wedstrijd in 3 games. Hij was niet opgewassen tegen de bolle spinballen met veel effect en het redelijk vaste spel van Yannik.
Daarna was het de beurt aan Ingrid om te gaan spelen tegen Michel Kriek. Kriek heeft in het verleden regelmatig tegen TOV gespeeld toen hij 1e klasse speelde. Een leuke uitdaging dus voor Ingrid die nog in vakantie sferen was. Ingrid speelde goed tegen Michel en verloor maar 1 game van hem. Tussenstand 1-1.
De dubbel van Jos en Ingrid verliep niet heel soepel. Deze verloor het duo in 4 games. Het is nog altijd even wennen om met elkaar te dubbelen, ondanks het links-rechts voordeel van de TOV-ers. En de tegenstanders hadden heel veel (aanvals)ballen terug.
Daarna was het de beurt aan Jos om tegen Michel te spelen. Jos speelde goed en voor dat we het doorhadden aan de bar had Jos al gewonnen in 3 games.
Ingrid moest daarna tegen de jonge Yannik. Net als tegen Michel verloor Ingrid de 2e game maar herpakte zich en won de wedstrijd in 4 games. Einduitslag 3-2 voor TOV. De eerste en enige training van Ingrid tegen Caroline heeft gelukkig goed geholpen!!
Maandag speelt TOV 1 tegen Salamanders in Wateringen. Salamanders heeft uit 2 wedstrijden nog 0 punten dus dat belooft wat!
En Sam bedankt voor de bardienst het was gezellig! ๐Ÿ™‚
Chris heeft geschreven op 15 september 2019 om 23:14:
Met invaller Maaike - Peter vertoefde weer in Italiaanse sferen - wist Chris een 3-2 overwinning binnen te slepen tegen S'70. Met 1 team thuis is tamelijk sfeerloos en niet goed voor de baromzet al was het na afloop nog even gezellig. Maaike deed haar uiterste best maar wist net geen positief resultaat te halen.