gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.150.57 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
482 berichten.
team5 heeft geschreven op 2 november 2019 om 16:24:
Afgelopen dinsdag mocht team 5 het opnemen tegen ATTC uit Alphen.Heenwedstrijd was roemloos verloren gegaan met 5-0 dus de verwachtingen waren niet al te hoog gespannen.En als het helemaal verkeerd zou gaan , deze avond, konden we bij niemand uithuilen, want we waren het enigste team van TOV wat mocht aantreden.
Ary begon deze avond zoals gewoonlijk, dit keer tegen Vincent, wat stroef, maar won dit keer wel in vieren; 1-0.
Maaike daarna deed het precies andersom tegen Raymond, won de eerste game maar verloor in vieren : 1-1.
Dubbeloverwinning werd daarna vlotjes naar binnen getrokken door TOV 5: 2-1.
De overmacht die ATTC had laten zien in de heenwedstrijd was zo goed als verdwenen want ook de laatste twee wedstrijden gingen in drieen naar TOV : 4-1.
Na deze week blijken we plotseling weer gedeeltelijk aan kop te staan, maar het kan nog alle kanten op want het verschil met nummer een en nummer laatst is maar 5 punten ....
TOV3 heeft geschreven op 2 november 2019 om 02:23:
Afgelopen maandag mochten Peter en ik aantreden tegen Cor en Jaap van S'70. Invaller Jaap was een oude bekende van Peter en deze ex aannemer en pensionado van 72 had binnen 5 minuten wat goede adviezen voor ons oudere jongeren om fit en vitaal te blijven. In de eerste partij werd hij niettemin verslagen door de jongste in ons gezelschap. Cor - met pacemaker - speelde veel beter dan in de thuiswedstrijd maar moest toch in het stof bijten tegen Chris. Na winst in het dubbel leek een 5-0 overwinning in de maak, maar Chris liet het liggen tegen Jaap. Op diens vergelijkbare irritante spelletje bleef hij het antwoord uiteindelijk schuldig. Peter en Cor sloten af met een pot met mooie snelle rally's waarin de teller soms moeite had de bal te volgen. Peter mopperde wel, maar was beter. 4-1 winst en nog steeds 1 punt voor op onze volgende tegenstander, Spinmill.
TOV 3 heeft geschreven op 16 oktober 2019 om 14:07:
Gisteravond was in de eerste terugwedstrijd DOCOS 8 aan de beurt met Matthijs en Dinette. Het was en bleef spannend. Van de 25 mogelijke games werd er slechts 1 niet gespeeld. Matthijs had nog flink doorgetraind met het tinnef dat noppen heet op zijn backhand, en opende met winst op Peter. Dinette speelde wisselvallig en bij Chris viel alles op cruciale momenten zijn kant op dus hij had zijn revanche van de vorige keer binnen. Het dubbel was in 4en voor TOV met in iedere game het minimale verschil. Zo werd het 2-1 voor TOV en steeds later. Na nog twee potten waarin het beide kanten op had kunnen gaan werd de eindstand 4-1. De druk ligt weer bij Spimill.
Grote Clubactie 2 heeft geschreven op 15 oktober 2019 om 19:20:
De stand is nu 99 loten, gekocht door 12 kopers. Ik vind de steun van onze leden wat tegenvallen. Kom, verras me en laten we volgende week op minimaal 150 staan.
TOV 3 heeft geschreven op 15 oktober 2019 om 19:08:
Op een aankondiging van Tom moet natuurlijk een verslag volgen. Afgelopen vrijdag mochten we tegen Vriendenschaar. De ontvangst was wat koeltjes, wij ontvangen vage kennissen in ieder geval hartelijker. Misschien omdat we geen schare waren maar een duo. Hoe dan ook, nadat we een tafel gevonden hadden en een van de twee tegenstanders, konden we beginnen. Tegen Johan werd het een reguliere overwinning voor Peter, waarna Chris van Bas won die intussen was gearriveerd. Daarna werd het bij vlagen spannend maar alles viel de goede kant op, inclusief het dubbel. 5- 0 winst en de kansen op promotie blijven intact.
ted v.d. ploeg heeft geschreven op 9 oktober 2019 om 18:36:
Afgelopen weekend enorm genoten van het tafeltennis, het was voor mijzelf ook heel leuk dat ik na ca. 45 jaar Bert vd.Helm heb gesproken. (12 x kampioen van Nederland) in de jaren 60/70/80.
In mijn jeugd jaren heb ik met hem op de centrale training gezeten onder leiding van de toenmalige ned. kampioen Bert Onnes.
Bert v.d.Helm komt oorspronkelijk uit Zoeterwoude, waar ikzelf 5,5 jaar heb gewoond.
Verder bedank ik degene die meegeholpen hebben om dit tafeltennis weekend tot een grandioos succes te maken.
Grote Clubactie heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 15:49:
Vrienden,

We staan op 72 loten en een gift. Een schamel aantal. Vorig jaar 185. Dat moet beter! Al was het maar omdat de bar ook al niet veel oplevert. Doe je best.
ary heeft geschreven op 5 oktober 2019 om 20:01:
afgelopen dinsdag mocht team 5 aantreden tegen de pingpongcollega's uit leiden van Scylla.
Ary werd weer zoals gewoonlijk met zachte hand door Maaike gedwongen om te beginnen ditmaal tegen Luuk.
Ooit in een ver verleden eens tegen gespeeld en verloren dus dat moest maar eens anders....
Na vier games geploeter een vijfde waar Ary zowaar met 11-7 aan het langste eind trok:1-0.
Daarna Maaike tegen Jasper die zich weliswaar heel professioneel voor deed maar waar niet heel veel rendement uit kwam, kortom Maaike sloeg hem in 4 games van de tafel : 2-0
Spelen en tellen tegelijk is voor velen van ons moeilijk, wat bij de dubbel van deze avond dus constant fout ging, maar wat niet fout ging was dat het punt naar TOV ging : 3-0
Na deze dubbel gingen we gelijk door naar de laatste twee enkels en die werden zowaar ook allebei in het voordeel van TOV beslecht: 5-0.
Aan het eind van de avond kwamen we tot de conclusie,dat, en dat heb ik in al die slopende competitieseizoenen nog nooit meegemaakt, we van de onderste plaats in de poule opeens naar de bovenste gegaan zijn....
TOV 3 heeft geschreven op 4 oktober 2019 om 21:25:
Het was noodweer afgelopen dinsdag. Om half 8 belde Peter dat de pakjesboot verlaat was. Ik zwom dus in mijn eentje naar DOCOS voor de wedstrijd tegen de koploper. Ik begon tegen Matthijs die tot nu toe veel succes had gehad met zijn noppen tegen de minder getalenteerden uit onze poule, Hij dolf in drieรซn het onderspit tegen deze oude rot met zijn verkeerde techniek (says Bettine). Tegen Dinette liep het veel minder. 1-1 dus toen Peter om kwart over 9 binnenkwam. In het dubbel kon Peter met succes warmdraaien. 2-1 voor. Tegen Matthijs maakte hij het spannend maar won in 5en. Tegen Dinette was deze avond geen kruid gewassen. 3-2 winst en we doen mee voor promotie,
Dick Verbeek heeft geschreven op 4 oktober 2019 om 15:09:
โ€˜De Sjaakโ€™.
Toen ik gisteren naar Aarlanderveen vertrok, samen met Major Tom, je weet wel van Groundcontrol, had ik nog geen idee dat de uitdrukking: โ€˜dan ben je de Sjaakโ€™ die avond op mij meer dan van toepassing zou gaan worden.
De reden dat Tom inviel was dat Caroline zo nodig weer een Cruise moest gaan maken, en dan nog wel op de Rijnโ€ฆโ€ฆ.. โ€˜Ja, een reisje langs de Rijn, Rijn, Rijn.........enz. Mooi liedje trouwens hoor!
Ik had haar nog zรณ gewaarschuwd dat als je vaak een cruise maakt de kans groot is dat je daar kroeshaar van krijgt. We gaan dat zien als ze terugkomt.
Het is overigens altijd gezellig toeven met Tom, iets wat zeker prettig is wanneer je voor een paar potjes pingpong de halve wereld rond moet reizen om bij Spinmill uit te komen.
Maarโ€ฆ. Eenmaal daar aangekomen heb je dan ook wat!
We werden weer hartelijk ontvangen door Theo en Sjaak en onderuit hangend in de luxe kuipstoeltjes van velours in de suite-bar, nippend aan een dubbele espresso in een chique kopje van dun porselein waren Tom en ik van plan het daar maar bij te laten voor die avond en de punten te verdelen met de tegenstanders, onder het genot van een goed glas champagne aan die zelfde zwoel verlichte bar.
Maar zo waren de heren niet getrouwd, we moesten aan de bak!
Teleurgesteld dat we toch de zaal in moesten begon ik toch vol zelfvertrouwen aan mijn single tegen Sjaak, wat doorgaand โ€˜appeltje-eitjeโ€™ voor mij is.
Niets was echter minder waar: Ik moest de partij na 5 games toch naar de tegenstander laten gaan.
Major Tom wist echter zijn eerste single dankzij zijn vermaarde ground-strokes met veel achterwaartse dwarsliggende contraspin met radiale voorvering in drie games binnen te halen. En dat bij een luchtvochtigheid van 321%!
Over het dubbel wil ik het absoluut niet meer hebben, want die hebben we volkomen onnodig in 5 games gewoon weggeven aan de gastheren. We zijn รจcht te netjes geweest. Het was wellicht beter geweest als ik wat meer gebruik had gemaakt van mijn verbale talent om mijn missers te onderstrepen met luide oerkreten. Doorgaans een probaat middel weet ik uit ervaring.
En dan is Tom ook veel te netjes want Caroline had de houten vloer aldaar zeker 11,3 cm omlaag gestampt. Het is niet anders.
De tweede single voor Tom leverde na 5 games weer een punt op voor ons en ik besloot om mijn single af te maken in 3 games tegen Theo, waar ik voorheen nog nooit heb gewonnen. Ik had gewoon een beetje haast omdat de bar lonkteโ€ฆ
Kwart over tien was het einde oefening en toen hebben we met de tegenstanders gehoor gegeven aan hun agrarische streekgewoonte om tot diep in de nacht lekker door te zakken in die luxe bar, waar het ons werkelijk aan niets ontbrak waar je mannen doorgaans een plezier mee doet.
In de kleine uurtjes aangekomen in Noordwijk zij Tom bij het uitstappen enigszins onverstaanbaar: โ€˜Ik heb me vermaakt, geloof ikโ€!, waarop ik antwoordde: โ€˜MeTooโ€™โ€ฆโ€ฆ.!

Dick Verbeek