gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.118.80 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
540 berichten.
TOV duo 3 heeft geschreven op 5 november 2021 om 19:51
Ook donderdagavond weer een tochtje in de polder, naar Kwiek in Waddinxveen. Met Niels had ik nog een appeltje te schillen. Eรฉn partij gewonnen, en wel tegen mij. Anita had last van haar knie dus had voor een invaller gezorgd, Corine, een jeugdspeler die een paar jaar gestopt was. Bij mij mocht Jan voor de punten zorgen. Het was een heel geworstel maar het resultaat mag er zijn, 4-1 winst. Corine dwong mij tot een 5 setter en legde Jan haar wil op met zeer scherp en effectvol geschuif. Jan's wedstrijd tegen Niels was er een van zeer wisselende kansen, maar Jan greep hem in 5en. Ik kreeg mijn wraak tegen Niels. Gewoon niets doen zei Jan. Meestal is dat mijn sterke kant maar tegen Niels kon ik het slaan soms niet laten. Het leverde helaas alleen verliespunten op. Gelukkig kon ik mij in de 5e game beheersen, en bij 8-2 moest Niels zijn irritatie botvieren op een plotseling niezende scheidsrechter. Gelukkig won hij het overgespeelde punt en niet de partij! Door dit resultaat hebben we de laatste plaats verlaten,
Grote Clubactie heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 19:18
De stand: 193 loten. Dat zijn er 15 minder dan vorig jaar. Kortom beste lezers, graag nog een eindsprint!
TOV 1 DUO heeft geschreven op 20 oktober 2021 om 11:11
Gisteren avond was onze inhaalwedstrijd tegen Sett in DenHaag.
Wat zal ik ervan zeggen. Het was een rare avond. Niet alleen op tafeltennis gebied. Michiel had nogal een schokkend bericht gekregen die middag en was, om maar zo te zeggen, 'redelijk van pad'.
Eenmaal aangekomen bij het sportcomplex en de kleedkamers gevonden te hebben kwam Ingrid er achter dat ze een nat shirt had meegenomen. Die had ze van de waslijn gehaald in de veronderstelling dat ie wel droog was. Dan maar d'r sportvest spelen, want een nat shirt helpt haar niet van d'r verkoudheid af.
De tegenstanders moesten een invaller regelen, dat geeft mij altijd een soort hoop. Bleek deze man ook gewoon 2e klas te spelen....
De vaste speler van het team had aan 1 kant noppen en draaide de gehele wedstrijd met zn batje, dusja je wist nooit of hij met de rode of zwarte kant de bal terug zou spelen. 1 groot drama dus voor ons allebei. Klugt wist gelukkig wel van de invaller te winnen in 5 games. En ons dubbel was weer fantastisch! Ons sterkste wapen tot nu toe.
3-2 verlies dus.
As vrijdag zullen we afreizen naar Leimuiden voor nog een inhaalwedstrijd. Hopelijk ben ik dan van mijn spierpijnen af en kan ik weer praten, want ik ben mijn stem al een aantal dagen kwijt.
We gaan het zien, nieuwe ronde nieuwe kansen!
Grote Clubactie heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 13:28
Na de verzonden herinnering van vorige week staan we nu op 178 loten. Bovendien is er 1 keer een gift gedaan in plaats van loten. Toch heeft nog niet ieder lid zijn of haar bijdrage geleverd. Je kunt je eigen goede doel nog steunen, tot 23 november. Doe het!
ary heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 14:44
TOV 1 regulier moest afgelopen maandag naar sassem om aan te treden tegen sassem. Rob was ditmaal de chauffeur en Maaike en ondergetekende de medepassagiers.
Wist trouwens niet dat er naast een gerard nijboer en een bouke mollema ook nog een max verstappen verscholen zat in die Rob want we stonden in no time voor de deur bij sassem.
Maar zo kort rob deed over dat ritje, zo lang deed ie over het eerste enkelspel, helaas ging de vijfde game naar sassem.
Daarna trok maaike het gelukkig in drieen recht maar verloor Ary helaas weer in drieen : 2-1
Dubbel met Rob en maaike aan het roer werd helaas in vijven verloren, geflateerd, want de vierde en de vijfde game werden verloren met 12-10 stand.
Rob won en Ary en maaike verloren daarna hun tweede enkel wat neer kwam op een 5-2 achterstand, we konden dus hooguit gelijk spelen.
Tja en laten we dat nu ook gedaan hebben......
Ary won zijn derde enkel in drieen, Rob in vijven , en Maaike in vieren.
Al met al geen slecht resultaat tegen een van de sterkste tegenstanders van de poule ...
TOV duo 3 heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 14:02
Is Tom mij voor met zijn samenvatting in Keek op de week. Voor mijn toeristisch uitstapje naar Schoonhoven schreef ik vorige week dat ik blij was met Google maps. Nog blijer was ik met mijn kaartleesmaatje Maaike. Op de geadviseerde route via Papekop, Oudewater, Polsbroekerdam en Polsbroek waarschuwde zij in het herfstig duister tijdig voor bochten en afslagen. Kennelijk is het hier ook mooi fietsen langs de Vlist en andere watertjes met zicht op monumentale boerderijen. Gelukkig hadden we ook nog tijd voor een praatje!
De trouwe lezer begrijpt al dat ik weinig toe te voegen heb aan de samenvatting van Tom. Maaike deed haar uiterste best, maar twee niveaus verschil is wel erg veel; we wisten onze tegenstanders Hidde en Ab, en onszelf, in het dubbel in de 1e game te verrassen met winst; en ik had behalve Ab ook de druistige jongeling Hidde aan de zegekar kunnen binden. Het was dus gelukkig veel beter dan vorige week tegen deze promotiekandidaat.
Voor de terugweg reden we op advies van onze gezellige tegenstanders via Bergambacht, Stolwijk en Gouda naar de A12. Weer een stukje Nederland ontdekt dankzij de competitieleider. Hopelijk blijft het bij รฉรฉn keer. Je zal zo een reguliere wedstrijd hebben en tegen 12en klaar zijn. Maar goed, het kan kennelijk nog erger. Ab wist te vertellen dat zij nog niet zo lang geleden naar de eilanden achter Rotterdam moesten, ruim 5 kwartier van Schoonhoven.
TOV duo 3 heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 11:36
Op zondagochtend is het chagrijn over afgelopen dinsdag eindelijk wat gezakt. Jan viel in en ik had goede hoop op een fatsoenlijk resultaat, ook al gaat Combat 3 voor promotie. Een oude knar, Wim, met 1e klas ervaring maar herstellend van een zware operatie zoals hij in geuren en kleuren wist te vertellen (met foto's), en Mark, een jeugdige senior en een goede 4e klasser, waren onze tegenstanders. Jan won er 1 en heeft Wim in de andere partij goed tegenspel geboden. Aan mijn spel maak ik maar 1 woord vuil, hopeloos. 4-1 verlies en komende dinsdag naar Schoonhoven. Gelukkig is er google maps. En er is ander, goed, nieuws. In de 3e klas degradeert er maar 1 team, en laat Vriendenschaar zich nu teruggetrokken hebben. Peter kan dit voorjaar reรฏntegreren op een niveau dat bij zijn kwaliteiten past!
Tom Braams heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 14:00
Wij moesten vrijdag een wedstrijd spelen in Noordwijk Zuid, in de middeleeuwen ook wel Catwijck genaamd. We wisten dat het gezien de uitslagen om zware tegenstanders ging en dat ondervonden
we aan den lijve. Het ging om twee vrij jonge knapen uitgerust met venijnige smashes, die na iedere game krijgsraad hielden en wij maar wachten tot ze weer bereid waren tot verder gaan.
De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ook wij enkele opmerkingen tegen elkaar maakten. Heel zinnige opmerkingen zelfs zoals: โ€œDat moet beterโ€ of โ€œprobeer meer punten te makenโ€. Kijk daar heb je wat aan! Helaas was het tegen dovemans oren gezegd, wat in mijn geval een dubbele betekenis heeft, want we bakten er gewoon niets van. Ster aan TOV zijde was Arnold want die wist beide tegenstanders een game af te dwingen, iets wat ik niet kan zeggen want ik werd twee keer in drie games afgedroogd. Het dubbel ging wat beter want daarvoor waren 5 games nodig maar niettemin werd het opnieuw winst voor Rijnsoever. Het resultaat laat zich raden: 5-0 nederlaag.
Het was maar een stille bedoeling bij Rijnsoever, want behalve wij speelde er nog een ander team en verder was het uitgestorven. Wat ook opviel was dat we niet met corona maatregels werden geconfronteerd. Je kon overal zitten en je consumptie nuttigen.
Tom.
TOV1 (trio) heeft geschreven op 30 september 2021 om 09:11
Late eerste verslag van TOV 1 (trio) 'hun derde competitie wedstrijd'

Arie en Rob liepen elkaar maandagavond tegemoet bij TOV, waarna enkele tellen later Maaike in haar mooie grote Volvo ('trekker voor de caravan') kwam aanrijden en ze gedrieen naar Sassem reden.

Daar aangekomen was het even zoeken naar de juiste zaal (groot sportcomplex). maar voor 20uur begonnen we aan de eerste wedstrijd.
Rob had gelijk zin in een latertje en in de 5e game stond hij 10-5 achter, maar de tegenstander bezweek onder de druk. Het eerste punt ging naar TOV (10-12).
Arie wilde het juist niet laat maken en besloot naar het verliezen van de eerste game, het punt naar Sassem te laten gaan in 3 games. Maaike haar eerste competitie wedstrijd had een stroef begin, maar naar de eerste game te verliezen, won ze de daarop volgende 3 games.
Het dubbelspel werd gespeelt door Arie en Maaike, Rob had namelijk al genoeg moeite met het balletje oprapen, laat staan rondrennen rond een tafel. Arie bleef erbij dat hij het niet laat wilde maken en na het verliezen van de eerste game moesten de daarop volgende 2 games naar Sassem.
Rob en Maaike wonnen de daarop volgende 2 punten.
Arie won vervolgens zijn eerste game en Sassem wist wat er zou gebeuren en inderdaad de daarop volgende 2 games gingen naar TOV. 3 punten op een rij voor TOV!
Maaike verloor helaas haar laatste enkel in 4 games.
Rob won zijn laatste enkel, tot groot verdriet en verbazing bij Arie en Maaike, gewoon weer in 5 games. Hij won zijn eerste game met 11-1, maar vervolgens verloor hij de daarop volgende 2 games...
Arie was hiervan zo in de war dat zijn laatste enkel in 4 games?!? naar Sassem ging.
einduitslag Sassem-TOV 4-6
Na omkleden en QR check, nog snel een drankje gedronken, en netjes ~00:00uur weer terug in Noordwijk.
TOV duo 3 heeft geschreven op 29 september 2021 om 10:32
Na de blessure van Peter kon Chris voor de wedstrijd tegen DOING een beroep doen op Chantal. Zij liet daarvoor de Champions League wedstrijd van haar favoriete club lopen. Hulde! Zij speelde naar vermogen maar zoals ze zei, 'het liep niet'. Toch wist zij met haar contra spel prachtige punten te scoren. Een game winnen zat er echter niet in. In het dubbel pakten Chantal en Chris wel een game, en waren zij in de andere games echt niet kansloos. Bas en Roan waren al eerder tegenstander van Chris in de 5e klas, in 2014 en in 2009. Leuk hoor die statistieken in de beide apps. Het was niet fraai, maar het resultaat was hetzelfde, 2 keer winst voor Chris. Een 3 - 2 nederlaag en handhaving is nog steeds niet onmogelijk. Er moeten dan wel betere scores gehaald worden tegen de mede degradatiekandidaten!