gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.132.225 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
491 berichten.
Maaike heeft geschreven op 16 februari 2016 om 23:34
Alweer de derde wedstrijd van het seizoen, deze keer thuis tegen Taverzo. Dit team bestaat uit opa Peter, zijn kleinzoon en nog een jonge gast net uit de jeugd. Nou dan weet je het dus wel: jong en onbezonnen, maar verschrikkelijk hard smashen. De eerste wedstrijd moest ik beginnen tegen deze Sven. Het begon met winst van de eerste game, maar daar bleef het dan ook bij. Ik was niet bij machte om dit smashgeweld tegenstand te bieden en verloor helaas in vieren. Daarna was het de beurt voor Ary. Hij kon kleinzoon Jari in drie games makkelijk verslaan. Het dubbel werd gespeeld door opa Peter en Sven, het was een spannende partij die uiteindelijk in vijven door TOV gewonnen werd. De vierde partij mocht ik in vijf sets op onze naam schrijven. Winst van de avond was zeker. Helaas kon Ary in de laatste partij ook net niet genoeg tegenstand bieden en bleef de stand voor TOV hangen op 3-2.
Jan Doeke heeft geschreven op 7 februari 2016 om 14:50
TOV hard onderuit in Delft

De tafeltennissers van TOV hebben vorige week dinsdag ook hun tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie verloren. Met een uitslag van 8-2 werd de Noordwijkse formatie met duidelijke cijfers aan de kant gezet door DHC uit Delft. In deze wedstrijd trad TOV aan met Michiel van der Klugt, Renรฉ Does en Jan Doeke Biesheuvel.
Vanaf het begin van de wedstrijd liep TOV al achter de feiten aan. Mede doordat Does in zijn enkelpartij en Van der Klugt en Biesheuvel in de dubbel er niet in slaagden om hun partijen over vijf games naar zich toe te trekken, keek TOV na vier wedstrijden aan tegen een 3-1 achterstand. In de daaropvolgende wedstrijden slaagden de Noordwijkers er niet in om dit slechte begin nog ongedaan te maken. DHC liep in deze serie wedstrijden zelfs uit naar een voorsprong van 7-1. In de voorlaatste wedstrijd wist Does de eer nog te redden door in een spannende wedstrijd over vijf games het tweede punt voor TOV op het scorebord te zetten. Omdat Van der Klugt de laatste wedstrijd jammerlijk verloor, eindigde de wedstrijd met een uitslag van 8-2 in het voordeel van DHC.
Door de forse nederlaag staat TOV na twee wedstrijden stijf onderaan. Het moge duidelijk zijn dat in de rest van het seizoen alle zeilen bijgezet dienen te worden om degradatie te ontlopen.
Jos heeft geschreven op 7 februari 2016 om 00:27
Afgelopen maandag mocht TOV 3 de strijd aangaan bij Reflex Voorschoten. Ondergetekende werd opgehaald door Arnold, die al snel aangaf het liefst zijn drie wedstrijden aan het begin te spelen zodat hij weer verder kon met klussen, ik zou met Ruud weer mee terug kunnen rijden. In Voorschoten aangekomen echter, bleek hun eerste man exact hetzelfde plan te hebben. Allebei haast, dus snel de eerste wedstrijd spelen: Arnold maakt 0 โ€“ 1 voor TOV, wat ik vervolgens kon uitbreiden naar een 0 โ€“ 2 voorsprong. Ruud was echter nog steeds niet gearriveerd, dus het was tijd voor een belletje. Hij bleek zich in de dag vergist te hebben, waardoor hij geen auto paraat had staan en wij er dus met zijn tweeรซn voor stonden: 3 โ€“ 2. Hun eerste man was hierdoor meteen al klaar en kon zich richting huis haasten, waar Arnold wat meer pech had omdat hij nu aan mij vast zat om weer mee terug te nemen. Deze onverwachte achterstand trokken we meteen weer recht met een winstpartij voor ons beiden en de dubbel: 3 โ€“ 5. Toen de tweede man van Reflex vlak voor de zesde wedstrijd plotseling aangaf ook te vertrekken om met vrienden te gaan hangen, waren we opeens nog maar met zijn drieรซn over. Iets wat geen van ons ooit had meegemaakt in de trio competitie. Arnold maakte vervolgens eenvoudig 3 โ€“ 6, waar ik de laatste wedstrijd wat steekjes liet vallen en de tegenstander hun eerste echte winst partij gaf. Eindstand: 4 โ€“ 6 voor TOV.
Chris heeft geschreven op 4 februari 2016 om 21:13
TOV 2 stelde opnieuw teleur, nu tegen oude bekende VVV met Ad, Peter en Christian. Na een 3 - 1 voorsprong en 2 - 0 in games in de 5e partij lieten Peter en Chris het verder liggen. Gelukkig was er invaller Jos, opnieuw, met twee winstpartijen en een goeie samenwerking in het dubbel met Chris. 4-6 verlies. Misschien brengt het vasten na de carnaval verlichting en nieuwe inspiratie.
Rob heeft geschreven op 4 februari 2016 om 17:41
Robert en ik mochten dinsdag tegen De Treffers duo 2, verleden seizoen ruim kampioen geworden in de poule van Tom en Arnold, vertelden ze ons.
Robert begon de eerste wedstrijd en won in 3 games, alle met 11-4.
vervolgens speelde ik en kwam met 2-0 voor. Maar de tegenstander kwam mooi terug en won de 3e en 4e game met 11-8 en 11-5. Een spannende vijfde game volgde, die ik won met 11-9.
De dubbel ging 'eenvoudig' (11-3 13-11 en 11-2) naar ons. de tweede single van Robert won hij weer mooi in 3 games. Aan mij de eer om de tegenstanders op nul punten te houden en dat lukte me in 3 games.
Een 5-0 overwinning.
Elly heeft geschreven op 4 februari 2016 om 12:27
Helaas ben ik het wedstrijdformulier kwijt, dus probeer het maar uit mijn blote hersenpan. De eerste begon ik tegen de alom bekende 6e klasser Sjaak. Ik begon goed met winst, maar de games daarna was Sjaak veel te vast en had ik er geen verweer tegen. Daarna mocht Maaike tegen de onbekende Albert. Bijna elke keer stond Maaike een straatlengte voor en liet ze hem weer terugkomen. Maar elke keer in de verlenging won Maaike, 1-1. Vervolgens ging het dubbel gemakkelijk naar ons. Ik moest daarna tegen Albert maar kon totaal geen potten breken. Maaike probeerde daarna de winnende punt binnen te halen, maar helaas, dit keer was Sjaak de sterkste. 2-3 verlies.
Dick Verbeek heeft geschreven op 3 februari 2016 om 11:42
Wel Haagse Hopjes maar geen Haagse Nopjes!
Caroline en ik zijn de voorjaarscompetitie redelijk goed begonnen tegen HTTV-070.
Na een lange reis van een klein uur mocht ik het spits afbijten omdat Caroline nog bezig was haar laat gegeten zuurkoolmaaltijd te 'verwerken'.
Het lukte mij wonderwel om in 5 sets van een steeds chagrijniger kijkende tegenspeler te winnen.
En zoals we van haar gewend zijn pakte Caroline in de tweede single in 4 sets het volgende (wel vriendelijke) slachtoffer.
Het punt van het dubbel haalden we snel binnen in 3 sets. Stand toen al 0-3 voor TOV.
Daarna zorgde Caroline overtuigend voor het vierde wedstrijdpunt in haar tweede single (4 sets). Ondanks dat we een team zijn doet het toch een beetje (erg) zeer dat Caroline weer 100% heeft gespeeld en mij dat niet lukt. Mijn therapeut probeert mij al maanden duidelijk te maken dat ik er mee zal moeten leren leven dat zij al lang door het sportieve 'glazen plafond' is gestuiterd.....
Ja, en dan het laatste: mijn single tegen de zwakkere van de twee tegenstanders: die verloor ik glansrijk in slechts drie sets. De deceptie sloeg bij mij weer genadeloos toe....? Rechtstreeks vanuit Den Haag mijn therapeut uit bed gebeld die mij enigszins wist te troosten.
Zijn advies: 'volgende keer wat meer geduld en minder schreeuwen' zal ik proberen ter harte nemen.
Eindresultaat 4-1 gewonnen. Ik vraag mij af of hiermee de lente is aangebroken voor TOV 6 en we ons goed weten te handhaven.
Wordt vervolgd.zyz9
Dick, duo-TOV 6
Tom heeft geschreven op 2 februari 2016 om 18:24
Nou ik heb Joost gebeld....die wist het ook niet !!
Elly heeft geschreven op 2 februari 2016 om 14:26
Waar ze die foto in de Noordwijker vandaan hebben getoverd mag Joost weten.
Bardienst of geen bardienst heeft geschreven op 1 februari 2016 om 22:08
Beetje jammer dat maandagmiddag de rommel van vrijdag er nog stond. Vaat in de gootsteen, koffieprut in het filter, en geld niet afgestort. Remco Camert schrijft mooie stukjes in de Volkskrant onder de naam Sombermans. Hier kon hij wel wat inspiratie halen!