gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.242.55 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
481 berichten.
Tom Braams heeft geschreven op 2 maart 2016 om 13:29:
Om van een wedstrijd waarin je zelf niets gepresteerd hebt een verslag te maken is niet de allerleukste opgave. Maar als je partner het tegendeel is van jezelf dan kan je niet anders dan hem alle lof toezwaaien en verder in alle nederigheid je verslag doen:
Gisteren stond de thuiswedstrijd tegen Docos op het programma. Ik opende de strijd om in drie games gewassen oren te krijgen. Arnold, het "tegendeel" in dit verhaal, kreeg als tegenstander een Scandinaviรซr die met de penhoudergreep speelde en daarmee rake klappen kon uitdelen. Het maakte weinig indruk op onze Noordwijkerhouter want Arnold wees hem in 4 games terug.
Toen het dubbel. Al lange tijd zijn wij hierin ongeslagen maar zie hier kwam onze Canossa-gang; we werden in 3 games weggevaagd.
Mijn tweede partij was tegen die penhouder-Ikea-man. Met een kleine opleving in de derde game werd in vier games met mij de vloer aangeveegd. Zo had ik dus heel wat te stellen: gewassen oren en geveegde vloer.
In de slotpartij kende Arnold weinig tegenstand en scoorde zijn tweede punt in drie games.
Arnold had weer eens een van zijn betere dagen, smashes met fore- en backhand die meestal raak waren en zijn typische spreidspel die de tegenstanders tot vertwijfeling bracht.
Moge hij deze vorm langdurig vasthouden!!!!
En ik? Ik houd me vast aan een opleving in mijn biljartcarriรจre die ik momenteel ervaar, voor zolang die zal duren...
TOV 2 heeft geschreven op 1 maart 2016 om 00:32:
Salamanders! Zaken gaan voor het meisje. De รฉรฉn moet voor zijn levensonderhoud naar Vietnam, de ander laat zich afbeulen door TNT post, en meldt zich overbelast af. Invallers gaven de voorkeur aan een ander meisje. Her name was RoTo, een meisje met een handicap, anders dan yellow feathers in her hair and a dress cut down to there, en toch aantrekkelijker. Al met al een avond om niet vrolijk van te worden. Peter was er toch een beetje bij in de persoon van Robert - slaan, juist als het niet kan. Chris won er voor het eerst deze competitie drie tegen deze promovendus, al gingen er twee met enige moeite in vijven. Aad en Simon wonnen hun eerste partij, en Lenie haar derde. Over het dubbel doet uw verslaggever er maar het zwijgen toe. Toen een vijfde nog mogelijk leek stond hij zelf bij het laatste punt te slapen. 7-3, waarmee kostbare punten voor handhaving door het putje gingen!
Ruud heeft geschreven op 27 februari 2016 om 14:25:
Maandag a.s. wordt de roto-wedstrijd de Brony's vs Verkade inghaald.
Tom Braams heeft geschreven op 23 februari 2016 om 14:02:
Onze wedstrijd die voor 24 maart was gepland werd op mijn verzoek gisteren al gespeeld.
Dat was een verre uitwedstrijd tegen Siok in Nootdorp.
Wie zich het verslag van onze wedstrijd van vorige week nog kan herinneren weet dat ik toen een partij in 5 games verloor na in de 5e game eerst ruim achter te hebben gestaan, inhaalde, maar toch verloor. Dit sterke staaltje heb ik gisteren weer eens herhaald. Eerst met 2-0 achter in games daarna 2 games winnen en dus de 5e. Bij het wisselen stond ik met 5-0 achter. Ik kom gelijk met 5-5 en kom zelfs nog iets voor te staan, maar - je voelt het al aankomen - ik verlies met 11-9, Dat was de openingspartij. In de volgende pot was Arnold aan de beurt tegen de sterkste tegenstander. In drie games verloor Arnold maar elke game had het minimale verschil van 2 punten.
Het dubbel liep uitstekend, we gaven nog wel een game weg maar in de andere 3 games waren wij heer en meester. Na de "break" had Arnold geen enkele moeite met de tegenstander
waartegen ik de openingspartij speelde. In 3 games was het tweede punt gescoord.
Tegen de sterkste tegenstander had ik geen verweer, pakte nog wel een game-pje, maar daarmee was het op. Einduitslag 3-2. Thuis hadden wij met 1-4 verloren dus wij hebben het nu wel iets beter gedaan. Eigenlijk moet ik zeggen dat Arnold het iets beter deed.
Er zijn deze week verder geen competitiewedstrijden behalve voor de jeugdteams die zaterdag beide thuis spelen. Wel is er op donderdag een RoTo-ronde.
Tom Braams heeft geschreven op 23 februari 2016 om 14:02:
Onze wedstrijd die voor 24 maart was gepland werd op mijn verzoek gisteren al gespeeld.
Dat was een verre uitwedstrijd tegen Siok in Nootdorp.
Wie zich het verslag van onze wedstrijd van vorige week nog kan herinneren weet dat ik toen een partij in 5 games verloor na in de 5e game eerst ruim achter stond, inhaalde, maar toch verloor. De sterke staaltje heb ik gisteren weer eens herhaald. Eerst met 2-0 achter in games daarna 2 game winnen en dus de 5e. Bij het wisselen stond ik met 5-0 achter. Ik kom gelijk met 5-5 en kom zelfs nog iets voor te staan, maar - je voelt het al aankomen - ik verlies met 11-9, Dat was de openingspartij. In de volgende pot was Arnold aan de beurt tegen de sterkste tegenstander. In drie games verloor Arnold maar elke game had het minimale verschil van 2 punten.
Het dubbel liep uitstekend, we gaven nog wel een game weg maar in de andere 3 games waren wij heer en meester. Na de "break" had Arnold geen enkele moeite met de tegenstander
waartegen ik de openingspartij speelde. In 3 games was het tweede punt gescoord.
Tegen de sterkste tegenstander had ik geen verweer, pakte nog wel een game-pje, maar daarmee was het op. Einduitslag 3-2. Thuis hadden wij met 1-4 verloren dus wij hebben het nu wel iets beter gedaan. Eigenlijk moet ik zeggen dat Arnold het iets beter deed.
Er zijn deze week verder geen competitiewedstrijden behalve voor de jeugdteams die zaterdag beide thuis spelen. Wel is er op donderdag een RoTo-ronde.
Chris heeft geschreven op 20 februari 2016 om 17:04:
Ik voorspelde gisterenavond al dat Jan Doeke een heel ander verslag zou schrijven op basis van het wedstrijdformulier dan de aanwezigen hebben kunnen waarnemen. Michiel speelde zijn wedstrijden snel achter elkaar vanwege een heftige kiespijn, en de 3e man van Pecos was veel later. Het leidde tot een wedstrijd waarin Pecos langzaam uitliep en Ingrid in haar laatste partij de stand een draaglijk aanzien gaf. En voor Renรฉ geldt: nieuwe rubbers vragen oefening. PS Pecos sponsort Oegstgeest nog steeds.
Jan Doeke heeft geschreven op 20 februari 2016 om 12:03:
TOV verliest opnieuw

De tafeltennissers van TOV hebben ook hun derde wedstrijd van het seizoen verloren. In eigen huis gingen de Noordwijkers met 4-6 onderuit tegen Oegstgeest. De startopstelling bestond deze keer uit Michiel van der Klugt, Renรฉ Does en Ingrid Hoek.
Net als in de voorgaande wedstrijden was deze nederlaag voornamelijk te wijten aan een zwakke openingsfase. Na de eerste vijf wedstrijden keek TOV namelijk al aan tegen een 1-4 achterstand. Alleen Hoek wist in dit gedeelte haar wedstrijd in winst om te zetten. De rest van deze wedstrijden werd door TOV jammerlijk verloren.
De spelers van TOV toonden in het tweede deel van de wedstrijd echter aan over karakter te beschikken. Door een eenvoudige overwinning zorgde Van der Klugt ervoor dat TOV met hernieuwd elan het tweede gedeelte van de wedstrijd tegemoet kon treden. Hoek trok zich hieraan op en wist in haar derde wedstrijd verrassend eenvoudig de winst naar zich toe te trekken. Omdat Van der Klugt in de allerlaatste wedstrijd liet zien zijn oude vorm weer helemaal terug te hebben, zorgde hij ervoor dat TOV uiteindelijk toch nog vier punten wist te bemachtigen. Helaas lukte het Does niet om zich op te trekken aan het niveau van Hoek en Van der Klugt , waardoor hij zijn resterende wedstrijden verloor.
Door de nederlaag van 4-6 heeft TOV tot op heden alle wedstrijden van het seizoen verloren. Het logische gevolg hiervan is dan ook dat de Noordwijkse formatie gedeeld onderaan staat met Rijnsoever uit buurdorp Katwijk.
Tom Braams heeft geschreven op 19 februari 2016 om 13:26:
Bij VVV was het deze avond druk. Alle tafels bezet. Ik mocht de openingspartij spelen en dat ging met veel spanning gepaard. Uiteindelijk in 5 games verloren (11-6, 9-11, 10-12, 12-10, 11-9). Wat je noemt "close". In de 5e game stond ik bij de wissel met 5-1 achter en wist het op te halen tot 6 - 8 voorsprong en dan toch nog de boot in.... balen. Arnold trok de stand weer recht met een eenvoudige overwinning. Omdat daarna overal het dubbel werd gespeeld werd er besloten dat ik mijn tweede wedstrijd zou spelen dus tegen de speler waar Arnold zojuist van won. Ik dacht deze varken wel even te kunnen wassen maar kwam bedrogen uit! Ik ging ervan af in 3 games.. opnieuw balen. Daarna sloegen we dus aan het dubbelen. Omdat Arnold en ik daarin bijna "meesters" zijn rolden wij de tegenstander in 3 games op. Stand 2-2 dus. De laatste pot was die van Arnold tegen die speler waartegen ik in 5 games ten onder ging. Ook Arnold had 5 games nodig, maar het verschil met mijn partij was dat hij wel won! (6-11, 11-8, 5-11, 11-7, 7-11). In de laatste game was er nog even een dispuut omdat de tegenstander dacht te zijn gehinderd door een speler van de naast gelegen tafel. De scheidsrechter oordeelde streng maar rechtvaardig en kende het punt aan Arnold toe omdat de bal reeds voor de hinder was geslagen. Dat ik toevallig die scheidsrechter was heeft hiermee niets, maar dan ook helemaal niets, te maken!
Onder het genot van Hertog Jan was er na afloop nog wat discussie over het voorval, maar we gingen als vrienden uit elkaar!
TOV 2 duo heeft geschreven op 17 februari 2016 om 17:57:
Gisteren gezellig auto trip naar Zoetermeer, we speelden tegen Taverzo 10. Robert begon zijn eerste wedstrijd met een 8-11 verlies, tweede wist hij mooi te winnen (11-7), helaas sloeg de tegenstander vervolgens alle aanvallende ballen hard raak (3-1 verlies). Toen begon Rob en kwam 2-0 voor te staan (11-7 en 11-5), gek genoeg liet hij het toch nog spannend worden, en verloor de 2 daarop volgens games, in de vijfde game wist hij orde op zaken te stellen en won hij met 11-6. De dubbel ging voor de !!2e keer!! in deze competitie naar ons. Vervolgens gingen we na de dubbel meteen door, en begon Rob aan zijn 2e enkel wedstrijd. Hij won de eerste game met 11-3, verloor vervolgens de 2e en 3e game (8-11 en 9-11), op eens begon de tegenstander weer zo te spelen als in de 1ste game en won Rob de wedstrijd in een 5 setter (4e in 11-7 en 5e 11-3). De overwinning was binnen aan Robert om hem groter te maken. Dit lukte Robert in een spannende 4 setter (16-14, 9-11, 14-12 en 11-4). Met een 4-1 overwinning gingen we vervolgens weer naar Noordwijk.

Zoals jullie misschien wel opvalt braaf met wedstrijdformulier voor mijn neus ingevuld, nu nog zorgen dat ik hem bij Tom krijg.
TOV 2 heeft geschreven op 17 februari 2016 om 11:24:
Het was een avond met veel emotie in de zaal. Oerkreten van een jeugdige Taverzo speler, geworstel met Reflex Lisse, en bij TOV 2 veel gemopper op bal en eigen onvermogen. Na degradatie uit de 3e klasse hebben we moeite om ons te handhaven in de 4e. Gelukkig had SIOK 3 ook zo'n speler, pa van Lingen, en dat leverde tenminste nog drie punten op. De andere twee onder wie de jonge van Lingen - relatief dan vergeleken met ons zestigers - waren om diverse redenen te sterk. Hans had nog last van zijn blessure, Peter speelde wisselvallig en Chris liet het liggen tegen de langste tegenstander die we ooit gehad hebben, en kreeg tegen Pascal eindelijk weer het gevoel dat hij het spel in ieder geval nog een beetje meester was. Het moet dus veel beter, anders volgend jaar 5e klas en op het eindfeest met pek en veren door het dorp op de Heen en Weer. Hans gaat voor verder herstel op zakenreis naar Vietnam zodat we voor vier wedstrijden een vacature hebben.