gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.132.225 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
491 berichten.
TOV 2 heeft geschreven op 25 september 2020 om 17:10
Met onze tweede wedstrijd tegen Eric en Bart van Reflex uit Lisse begon het ergens op te lijken, ook al was het niet erg goed. Jan pakte een punt tegen Bart maar Eric wist Jans sterkste wapens kundig te ontmantelen. Chris komt in de 3e klas toch iets te kort. Hij was voldoende scherp zoals bleek uit het aantal sorryballen dat hij mee had. Het werden toch twee verliespartijen in 4en. De vervangende partij voor het dubbel ging helaas verloren ook al won Jan zijn twee games. 4-1 verlies dus.
Grote Clubactie heeft geschreven op 25 september 2020 om 17:00
Een tussenstand na de eerste week: 100 loten. Dat is een goed begin!
TOV 4 heeft geschreven op 21 september 2020 om 09:47
Na alles geprobeerd te hebben om de wedstrijd te verplaatsten, was Caroline bereid om gelijk uit haar werk met mij mee te gaan naar ATTC. Nogmaals heel erg bedankt! ook voor de gezellige avond natuurlijk.

We overtreden gelijk de regels, want 1 moest zich nog omkleden en de ander was zijn badje vergeten... moest er 1 van de club lenen.
We moesten tegen 2 tegenstanders waar ik verleden seizoen eenvoudig van won, maar je zult lezen dat het dit keer wat anders verliep.

Rob begon met onbekend materiaal in zijn hand en wist de eerste punt na 5 games binnen te halen. Caroline nam het vervolgens plaats achter de tafel en verloor helaas met 3-0. Haar 2e wedstrijd ging helaas ook in 3-0 verloren. Wel even bij vermelden dat we 5e klasse spelen en ze toch wel tegenstand kon geven maar helaas net niet als eerst bij de 11 kwam (wat toch echt moet, om de game te winnen). Rob zijn 2e wedstrijd verliep eenvoudig 2-0 voor in games, maar toen was de koek op en sloeg hij niets meer raak, verloor met 3-2. Gelijk daarna de dubbel waarbij Rob het gelijk weer mog proberen tegen de dame waar hij net 2-3 van verloor, en ja hoor deze game wist hij eenvoudig te winnen.... iemand enig idee hoe dit kan??? In de dubbel wist Caroline helaas ook net niet de games te pakken, en Rob verloor ook zijn 2e game.

Einduitslag: 4-1 voor ATTC, ik weet zeker dat het paar maanden geleden nog eenvoudig andersom was... covid19 misschien.
TOV 2 heeft geschreven op 20 september 2020 om 13:00
Beste lezers. Nu ik toegevoegd ben aan team 2 neem ik ook maar het verslag voor mijn rekening. Ruud en ik togen afgelopen vrijdag naar Avanti. Ze hadden het daar goed geregeld. Waar er anders 10 tafels staan waren er nu slechts 4 strijdperken ingericht. Een let zou een hele prestatie zijn. Die kwam dan ook niet voor. Onze tegenstanders waren Tim en Roland. Zij hadden net als wij deze zomer doorgetraind, maar met iets meer resultaat zo bleek. 5-0 vonden wij wat geflatteerd maar dan hadden we het beter moeten doen. Ruud ontbrak het aan vastheid op zijn sterke punten en Chris heeft op dit niveau te weinig bijzondere wapens. Een paar punten verdienen nog wel een vermelding. Chris tobde bij het inspelen weer met zijn service maar dat was over in de wedstrijden. Ruud begon goed tegen Tim, een technisch goede jonge speler, maar verloor toch in vieren. In de wedstrijd die het dubbel verving, kwam Chris na een 10-0 achterstand tegen Roland terug tot 10 - 10, omdat Roland het zielig vond meteen het 11e punt te maken. Dat heeft hij geweten. Jammer genoeg ging de game toch nog met 12 - 10 naar hem. Tot slot een tip: stel je sterkste speler als 2e op, zodat deze in het 'dubbel' de 2e en 3e game kan spelen. Dinsdag thuis tegen Reflex 2.
Grote Clubactie heeft geschreven op 20 september 2020 om 12:35
De eerste 27 loten zijn verkocht. Top!
Tom Braams heeft geschreven op 12 maart 2020 om 16:47
Chris heeft gelijk. Waarom worden er haast geen verslagen meer geschreven in het gastenboek. Eigenlijk zijn het alleen Dick en Chris die trouw hun verrichtingen wereldkundig maken. En dat in zulke verschillende stijlen. Chris: kortbondig, vaak ietsje cryptisch (ligt natuurlijk aan mij, eenvoudige ziel) en Dick breedsprakig maar vol humor. Dus โ€Elck wat Wilsโ€, wat wil je nog meer. Ja, ja meer schrijfsels, ik dus maar..
Me aangesproken voelend, zal ik dus wat woorden wijden aan de thuiswedstrijd van deze week van Team 7 tegen Docos 11. Het Docos team bestaat uit een drietal coryfeeรซn. Het is een duo team, maar ze komen altijd met zโ€™n drieรซn. Dat zijn: Loes Kok, Wim v. Stigt en Ria van Cassel. Vooral de laatste is voor mij het โ€œgezichtโ€ van Docos al was ze nu alleen maar deelneemster aan het dubbelspel.
De wedstrijd verliep qua scoreverloop eender als de uitwedstrijd, want zowel Arnold als ik (Tom) wonnen van Wim, maar verloren beiden van Loes. Het dubbel werd door ons gewonnen en dus kon een overwinning met 3-2 worden genoteerd.
Het verloop was dat Arnold opende tegen Loes, wist nog wel een game te pakken maar de enorme vastheid van Loes werd hem uiteindelijk toch te veel.
Toen ik tegen Wim. Eerste game ging niet lekker en was voor hem, daarna 3 games gewonnen dus stand 1-1.
Het dubbel ging voorbeeldig in drie games klaar. 2-1 voor ons.
Toen Arnold tegen โ€œgood oldโ€ Wim ook in 4 games, het derde punt binnen gehaald.
Niet omdat het mijzelf betrof, wil ik toch wat dieper ingaan op de laatste pot die van mij tegen Loes-vast, want die was wel erg spannend en slopend. Later thuis, in geuren en kleuren aan mijn lief geprobeerd te vertellen. Haar reactie deed echter het nog aanwezige adrenaline-niveau bevriezen met โ€Joh, tis toch maar een potje tafeltennis? Welterusten!โ€
En zo relativerend moet je dus zijn ook al ben je bijna 75.
In die partij kwam ik na 8-11 en 10-12 met 0-2 achter, bijna hopeloos dus, maar met 11-3 en 11-7 kwam ik terug in de wedstrijd en dan die laatste game, zo veel kansen en evenzovele missers het wordt gewoon 10-12 en dusโ€ฆEinde verhaal
TOV 3 heeft geschreven op 11 maart 2020 om 19:26
Met Bram en Mike van Play Fair hadden Peter en ik nog een appeltje te schillen. De eerste wedstrijd eindigde immers in 3-2 voor TOV, waarbij Chris zich in de luren liet leggen door Bram en Peter door Mike. Zover kwam het deze keer niet. Hun niveau was hoger dan in Leimuiden (snelle tafel door houten vloer ten opzichte van sporthal vloer), maar daar waren we dit keer tegen opgewassen. Vijf keer winst in vier games. Het kampioenschap komt steeds dichterbij. Dan maken we ruimte in de 4e klas voor Rob en Chantal.

PS Ik mis de verslagen van de andere teams.
ted v.d. ploeg heeft geschreven op 9 maart 2020 om 16:56
Beste Kees,

Nadat ik je stukje gelezen had van 13 feb. jl. dacht ik bij mezelf wat ben ik toch een bofkont, dat ik relatief maar weinig klachten heb, al kan dat van de ene dag op de andere dag wel veranderen. Kees ouwe reus, ik hoop voor je dat je weer snel mag opknappen en dat we je weer gauw gaan zien in de kantine of in de zaal.
Met vriendelijke groeten Ted v.d. Ploeg
TOV 3 heeft geschreven op 8 maart 2020 om 17:28
Ik verwees al eerder naar onze Vlaamse bard, en ja tegen Vriendenschaar was het weer zover. Meisjes. Ze maken ons kapot meneer. Ze maken ons zo zot meneer. Mmm meisjes. Betske & Farida versus Peter 2 - 0. Chris liet zich niet van de wijs brengen, en haalde Betske van haar 100%. We hoefden niet te tellen want er was een officiรซle scheidsrechter met een elektronisch telraam. Ze moest oefenen voor de Eredivisie dames op zaterdag. Deftig hoor. O ja. Het dubbel was een eitje en TOV3 is nog steeds op koers voor het kampioenschap.
TOV 3 heeft geschreven op 22 februari 2020 om 17:48
Keek ik op de week, is-tie al geplaatst. Ook wij hebben wat kandidaten voor de psychiater van Dick. Inmiddels hebben Peter en ik 3 keer met 5-0 gewonnen, tot de nodige frustratie bij onze tegenstanders. Kitty en Frank van De Treffers vatten het sportief op en konden er er smakelijk om lachen. Het had anders kunnen lopen zeker met de hoeveelheid sorry ballen aan hun kant. Kitty beweerde dat je er niet op kon spelen, maar wij hebben onze twijfels. Aan de bar kwamen de Meisjes van Raymond van het Groenewoud nog voorbij en met Peter weet je het nooit als de vrouwelijke sexe in het spel is. Gelukkig herpakte hij zich tegen Kitty na een 2-1 achterstand nog net op tijd. 1-0. Chris moest wennen aan Frank's service. Dat kostte de eerste game. Daarna was er controle. Idem tegen Kitty en haar aparte manier van retourneren. Peter was wisselvallig tegen Frank maar won in 4en. Het dubbel was een eitje. Kortom, het gaat echt lekker. Jammer van de rustweek.