gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.193.85 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
466 berichten.
TOV 3 heeft geschreven op 5 februari 2020 om 21:07:
Gisteren speelden Peter en Chris tegen Erwin en Jasper van Reflex Lisse. Het werd moeiteloos 5-0. En het was de eerste keer dat we ervan beschuldigd werden te laag te zijn ingedeeld. Tot hun teleurstelling haalde Reflex slechts 1 game binnen. Vorig jaar 3e en nu pas 1 punt. Wij nu 8 en volgende week tegen ATTC, naar alle waarschijnlijkheid onze concurrent voor de eerste plaats.
TOV 3 heeft geschreven op 1 februari 2020 om 13:03:
Peter en Chris togen op vrijdag naar Leimuiden en dachten bij een 0-3 stand tegen de jeugdige - in onze ogen dan - Bram en Mike de buit binnen te hebben. Geen game hadden de jongelui. Helaas werd het anders. Chris verloor stug en soms spectaculair verdedigend tegen een kundig aanvallende Bram. Peter had dat beter gedaan door veel dichter bij de tafel te blijven. 17-15 in de 5e na enkele matchpoints. In de laatste partij liet Peter zich verschalken door Mike. Hij werd heel verdrietig van slecht licht en een trage tafel. Mike schoof beter en aanvallend lukte bij Peter steeds minder. Zo is de druk van het favoriet zijn eraf en gaan we dinsdag verder, thuis tegen Reflex. Zouden zij de oude Wildenbeest opstellen? We gaan het zien.
ted v.d. ploeg heeft geschreven op 22 januari 2020 om 14:52:
Na een kleine dertig jaar niet meer meegedaan te hebben met de clubkampioenschappen leek het me wel eens leuk om weer mee te doen.
Door Peter de Haas (die zeer goed op dreef was) werd ik letterlijk van de tafel getikt (zeer sterk aanvallend spel) Ingrid had nu nog niet veel moeite met me (ik hoop me nog wel het komende jaar te verbeteren)
Een mooie partij in de halve finale
was het tussen Michiel van der Klugt en Ingrid Hoek, geweldige backhand aanvallen van Michiel uit 2e en 3e lijn, en goed contra spel
van Ingrid, je kon merken dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld.
De Finale tussen Peter de Haas en Michiel was ook een goede partij om te zien. Uit eindelijk werd Michiel de ware clubkampioen van dit jaar.

De kampioenschappen stonden weer onder leiding van Tom Braams,
die pools van 5 uit gekozen had , waarin de verschillen van speel sterkte van de spelers aardig waren verdeeld.

Met de vriendelijke groeten van Ted v.d. Ploeg
Chris heeft geschreven op 15 januari 2020 om 21:43:
Verrassende uitslag gisteravond bij de eerste ronde van de clubkampioenschappen. Leuk dat twee herintreders zich geplaatst hebben voor de volgende ronde.
ted v.d. ploeg heeft geschreven op 5 januari 2020 om 10:19:
Heel plezierig heb ik het snert toernooi ervaren op zaterdag 4 januari jl. Als gebruikelijk was de toernooi organisatie onder de goede leiding van Tom Braams. Na afloop konden we heerlijk genieten van de snert die op zorgvuldige wijze was klaar gemaakt door Arnold Geerlings Sr.
Het tafeltennissen zelf was voor mijzelf zeer spannend, ik had heel veel moeite met Arnold Sr. en Maaike doordat zij de bal zal mogelijk op de tafel hielden en dan onverwacht smashte Tegen Bert had ik op 30 nov. jl. in 2 games verloren, dus ik wist wat ik kon verwachten in de finale. De eerste 2 games won ik, daarna kwam Bert steeds beter in het spel en wist hij toch de partij naar zich toe te trekken.
De winnaar kreeg een groot blik snert cadeau en de nummer twee een wat kleinere versie.
Ik moet nog even iets kwijt over de tafeltennissport in het bijzonder. Mijn ervaring is dat de tafeltennis sport enorm wordt onderschat . Als ik het alleen heb over je conditie die je hiervoor moet hebben. Als ik een stevige duurloop doe van 40 minuten dan is mijn hartslag gemiddeld 10 slagen per minuut langzamer dan in een bv. finale partij, dan heb ik het niet eens over je reflex, techniek, en mentaliteit Maar het belangrijkste aspect is misschien nog wel de concentratie.
Met vriendelijke groeten Ted v.d. Ploeg
ted v.d. ploeg heeft geschreven op 2 december 2019 om 09:35:
Wat gezellig op 30 nov. bij het oud leden toernooi. Ik waande me bij de" Noordwijkse kampioenschappen" maar dan 45 jaar terug.
Het was goed georganiseerd door Tom en Ingrid.
Het niveau viel me beslist niet tegen. Gerben v. Schie, van Dijk Jr.
en Joost Mulder staken er behoorlijk boven uit. Guy Noordink was
ook behoorlijk op dreef , maar ja hij is inmiddels 56 jaar en dat scheelt ten opzichte van Gerben van Schie 24 jaar, dus die had in feite een makkie in de finale. Ik was wat minder tevreden over mezelf
ook al ben ik 74 jaar. Ik vond het in ieder geval prettig dat ik mee mocht en kon doen. Jammer dat mijn zoon Maarten zijn oude niveau
niet kon halen.
Voor Ellie Verkade Hoogeveen vond ik het heel fijn dat ze
in het zonnetje werd gezet, door de "voorzitter" Chris Andre voor haar verdiensten voor TOV. Maaike ging regelmatig met de schaal met lekkernijen rond wat alles bij elkaar een heel gezellige en prettige indruk maakte.
Dit "oud leden" toernooi is zeker voor herhaling vatbaar.
Met de vriendelijke groeten Ted v.d. Ploeg
TOV 3 heeft geschreven op 1 december 2019 om 20:27:
Na de smadelijke nederlaag tegen Spimill moesten we 2 keer met 5-0 winnen. Helaas raakte Peter geblesseerd en Chris in een vormcrisis. Rob en Bert deden wat je hoopt dat een invaller doet, een potje winnen. De dubbels gingen in onwennigheid verloren. Twee keer 3-2 verlies en een nette maar teleurstellende tweede plaats. Voor een psychiater is hier geen werk, Dick. Het komt allemaal door eigen schuld en toedoen, en de kwaliteiten van de tegenstander, al denk ik daar vlak na een verloren partij anders over.
Elly heeft geschreven op 1 december 2019 om 18:43:
Gisteravond ging ik niets vermoedend kijken bij het oud-ledentoernooi. Omdat ik vroeger de organisator er van was en ik veel van de oudleden ken, vind ik het altijd heel gezellig. Nu deed Pieter ook nog eens mee, dus nog een extra reden. Ik deed de deur open en zag dat de opkomst super was. Even later moest iedereen de zaal in, ik wilde eerst niet. Maar Maaike dirigeerde mij naar binnen. Vervolgens werd ik in het zonnetje gezet en benoemd tot lid van verdienste door Chris. De aanleiding is natuurlijk niet leuk maar ben er trots op wat ik voor de vereniging heb gedaan. Iedereen heeft het goed geheim gehouden en was dus totaal verrast. Iedereen bedankt voor de belangstelling en hoop dat het oudledentoernooi ook in de toekomst wordt gehouden.
Dick Verbeek heeft geschreven op 1 december 2019 om 11:59:
Niet honderd procent.

Na de eergisteren gespeelde laatste wedstrijd van dit seizoen heb ik mij gewaagd aan een terugblik, met als doel om te analyseren hoe het allemaal zo gekomen is.
Bij nader inzien bleek dat niet bijster verstandig want het noodlot slaat dan bij mij weer onmiddellijk toe. En waar je dan weer op kunt wachten: zware depressies! Ik had het kunnen weten.
TOV 6, het elite team, dat gedragen wordt door Caroline en mij eindigt doorgaans in de hogere regionen van de zesde klasse. De tweede of derde plaats blijken de laatste jaren voor ons heel normaal, ja zelfs vanzelfsprekend te zijn geweest.
Wij hebben er altijd bewust voor gewaakt om nooit als eerste te eindigen in de poule, omdat promoveren ons om moverende redenen niet erg aanspreekt. Dreigt het wel eens die kant op te gaan dan spelen wij gewoon even โ€˜duikbootjeโ€™. Dat is een spelletje dat ik iedereen kan aanraden die liever eerste wordt in een lagere poule dan laatste in een hogere klasse.
En oom te voorkomen dat de tegenstander dit door heeft volgt hier de gouden tip: je neemt gewoon je batje tijdelijk in de andere hand en dan zul je zien dat je vrij gemakkelijk verliest zonder dat het de tegenstander opvalt. Raak je te ver achter, dan gewoon weer batje in de andere hand. Heel simpel, nietwaar?!
Kijkend naar de eindstand van dit seizoen, dan blijkt overduidelijk dat ik - dankzij mijn grenzeloze naรฏviteit - iets te vaak het batje van de ene in de andere hand heb gegooid. Op een gegeven moment ga je zo iets gewoon lekker vinden en lust je er wel pap van!
Dit had tot gevolg dat wij vier keer met 0-5 hebben verloren, te weten tegen Scylla, Rijnsoever en de Treffers. Het eindresultaat is dat wij als een na laatste zij geรซindigd, te weten met รฉรฉn punt boven Spinmill.
Alhoewel ik Caroline hoger inschat dan mij zelf gebied de eerlijkheid mij toch wel om te erkennen dat wij beiden niet helemaal honderd procent zijn. Waar de accenten liggen tussen ons laat ik in hert midden; dat mogen de buitenstaanders zelf beoordelen.
In dit verband is het wel prettig dat ik mij er van bewust ben dat mijn psychater beroepsgeheim heeftโ€ฆ
Wat mij daarentegen wel enigszins beangstigt is dat Major Tom dat niet heeft, dus mocht hij uit de school klappen dat gaan we wel voor gaas!
Op het gevaar af dat mijn imago (en mogelijk ook dat van Caroline) een forse deuk gaat oplopen voel ik mij toch enigszins verplicht om - zij het dan enigszins cryptisch - weer te geven wat de optelsom van onze percentages is: 39! De onderlinge verdeling blijft strikt geheim.
Niet doorvertellen!

Dick Verbeek
Grote Clubactie heeft geschreven op 23 november 2019 om 17:33:
Tussenstand: 142 loten. Tijd voor de eindsprint. Geef TOV een extra financieel duwtje!!