gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.110.106 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
484 berichten.
Caroline Valk-van Zoelen heeft geschreven op 8 februari 2019 om 17:27:
Hier een verslag van TOV 6.
Dit keer op donderdagavond om precies 19.20 uur, zoals Dick betaamd, werd ik op gehaald om richting Aarlanderveen ( of all places!!!) te reizen naar onze tegenstander van vandaag Spinmill.
Bestaande uit โ€œslappeโ€ Sjaak en โ€œkrasseโ€ Theo!
We hadden er zin an en Dick mocht (bijna) gelijk beginnen!!
Oh, oh, oh, ondanks een hevige strijd, kon Dick niet van deze โ€œslappeโ€ Sjaak, die zijn bijnaam, niet te danken heeft aan zijn slappe spel, maar om zijn enorm slappe handje, zowel voor als na de partij!!!
Dick was hevig, tot zeer hevig teleurgesteld en kroop zowat in zn eigen velletje om tot rust te komen!!
Mijn partij tegen โ€œkrasseโ€ Theo, die mij trouwens in geen enkel opzicht aan mijn eigen โ€œkrasseโ€ mannetje Theo deed denken, verliep vlotjes en ging in drieeen naar TOV!!
Daarbij moet vermeld worden, dat ik veel aan de tips en oefeningen van onze nieuwe trainer Fadil heb gehad. Dus Dick, misschien toch maar s komen trainen!?!?!?!?
Toen Dick weer uit zn velletje was gekropen en na een beetje peptalk van mij, begonnen we vol goede moed aan het dubbel en wisten die gelukkig in vieren te winnen!!
Daarna was het mijn beurt tegen Sjaak, die dankzij mijn lekkere spel (bedankt Fadil!!) wederom in drie games beslecht werd!!
Dicht op de tafel staan is mijn/Fadilโ€™s tip!!!
Het werkt echt Dick!!!
Waarna Dick helaas ook van โ€œssโ€ verloor!
Jullie begrijpen dat ik Dick gelijk door naar zn psychiater heb gebracht, ondanks dat hij eigenlijk gelijk naar huis moest om voor zijn cavia te zorgen!!!๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
Eindstand 3-2 en eind goed, al goed!!!!
Chris heeft geschreven op 8 februari 2019 om 12:33:
Eerst maar een stukje scorebord journalistiek. In de eerste competitieronde zijn er al belangrijke verschillen ontstaan in onze poule door 3 grote uitslagen. Daardoor wachtten ons onmiddellijk twee topwedstrijden. Eerst tegen de nummer 1 Reflex uit Lisse. Twee jonge honden tegen twee oude rotten met als uitslag 3-2 in het voordeel van TOV 3. Peter en ik lieten het dubbel liggen, en Peter was niet opgewassen tegen een andere linkshander, Dennis. Erik Jan was tegen ons beiden niet opgewassen. Volgende week tegen de nieuwe nummer 1, Spinmill; kijken of het wel lukt om de koppositie over te nemen.
TOV 5 heeft geschreven op 6 februari 2019 om 17:41:
Goed voorbeeld, doet goed volgen, behalve in de uitslag. TOV 5 (Maaike en Elly) mochten aantreden in de tweede competitiewedstrijd tegen ATTC 4. We moesten tegen 2 vrouwen, dus echt ouderwetse damescompetitie. Dat is ook het enige wat ik te melden heb, voor de rest was het niets. De dubbel ging nog wel in vijven en Maaike won nog een game, maar daar bleef het dan ook bij. 5-0 verlies. Hopelijk volgende week beter, wederom tegen ATTC, maar dan 6, wie weet?
Chris heeft geschreven op 3 februari 2019 om 17:38:
Goed voorbeeld doet goed volgen, en met een aansporing van onze onvolprezen wedstrijdsecretaris hierbij het verslag van onze eerste competitiewedstrijd uit tegen VVV. Heleen en Ymke waren onze tegenstanders, bekend bij de Kaatjes bleek in de nazit. Het werd winst met 4-1, en ook hier speelden bekende thema's waaronder die van de prestaties van Peter Post tegen de meisjes. Ik had thuis al bij Ingrid aangekondigd dat ik me afvroeg hoe Peter deze keer zou omgaan met de vrouwelijke krachten in de sport. Op de een of andere manier is hij nooit zichzelf en laat hij zich afleiden. Hij won zijn eerste game tegen Heleen zonder problemen. Daarna ging het steeds moeizamer waarna hij het tegen Ymke - die overigens de perfecte tactiek had uitgedacht - helemaal liet liggen. Ook bij mij ging het af en toe niet van een leien dakje maar geduld en tactisch schuifwerk bracht resultaat. Promotie zal nog lastig worden met 3 sterke en 3 minder sterke teams in de poule volgens de uitslagen deze week. Ieder punt zal tellen.
Dick Verbeek heeft geschreven op 3 februari 2019 om 10:07:
Al het goede komt in drieรซn.
Dit spreekwoord gaat ten dele op voor de wedstrijd die Caroline en ik afgelopen vrijdag hebben gespeeld tegen Sโ€™70 4.
Wat klopte was dat alle vijf de partijen in drieรซn werden gespeeld.
Ook klopte het dat wij drie partijen gewonnen hebben maar wat niet klopte was dat wij er twee hebben verloren.
Dat wij het dubbel hebben verloren was voor ons overigens wel even slikken, aangezien wij dit totaal niet gewend zijn. De statistieken tonen aan dat deze uitzondering de regel bevestigt.
Het was mijns inziens ook niet nodig dat Caroline haar single tegen John verloor.
Ik ben er nog niet helemaal uit of zij werd afgeleid door zijn โ€˜mooie benenโ€™, waarmee ze hem n.l. na afloop van de wedstrijd in de kantine breedvoerig complimenteerdeโ€ฆ..?

In mijn tuin zijn de vogels nog niet echt actief omdat het nog wintert, maar Caroline heeft kennelijk al enigszins last van premature voorjaars-nesteldrang. Het zij zoโ€ฆ

Tenslotte is het nog aardig te vermelden dat deze avond wel heel erg in het teken stond van het getal drie. Dit valt duidelijk af te leiden uit de standen op het wedstrijdformulier.
Als je namelijk de uitslagen van het behaalde aantal punten per game van alle vier de speler bij elkaar optelt en dit deelt door de diagonale optelsom van de oneven punten van uitsluitend de tegenstanders, en je trekt hier het aantal gemaakte netballen van Caroline af en je voegt tenslotte de geniale smashes van mij hier aan toe, dan zul je zien dat wanneer je deze uitkomst deelt door het aantal stampvoetjes van Caroline je gewoon weer op โ€˜drieโ€™ uitkomtโ€ฆโ€ฆ
Grappig, hรจโ€ฆ.?!
Dick Verbeek
Jan Does sr heeft geschreven op 18 januari 2019 om 18:44:
Hoi Kees,
veel beterschap gewenst en weer gauw aan de bar.
Ik kan begrijpen dat zo'n traject je niet in de koude kleren gaat zitten.

We missen de verhalen van je, dat je dat maar ff weet.

Gr Jan
Ruud Hoogeveen heeft geschreven op 17 januari 2019 om 18:06:
Hoi Kees gelukkig gaat het wat beter met je. Dat heet echt in de lappenmand . Hoop dat je gauw weer een keer een balletje komt slaan met dat (klere) houten plankje van je !!! Beterschap Kees Groeten Ruud
Ingrid heeft geschreven op 17 januari 2019 om 17:36:
Hoi Kees,
Wat goed om van je te horen en dat je flink aan de cardio bent in het revalidatiecentrum. Je hebt een bere conditie dus het gaat vast goed komen met je. Ik hoop dat we je snel weer treffen aan de bar op vrijdag avond met weer nieuwe verhalen over leuke zustertjes of collega's van me.
@ted vd ploeg: bedankt voor de felicitatie. Jammer dat ik geen geschiedenis heb geschreven dat een vrouw voor t eerst clubkampioen is geworden. Maar het heeft wel lang geduurd voordat er weer een vrouw won dus. Ik ben denk ik al meer dan 20jr lid maar dat was voor mijn tijd allemaal...
Dus Caroline, wie weet wordt je dan de 3e vrouw ooit die wint๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰
ted v.d. Ploeg heeft geschreven op 16 januari 2019 om 19:27:
Het is voor Ingrid Hoek hartstikke leuk dat ze clubkampioen is geworden. Helaas moet ik constateren dat zij niet de eerst vrouwelijke
kampioen is, dat is nl. Karin de Haas. Ik kan het weten wat ik speelde oa. met Karin en 8 andere TOV'ers een tienkamp en die werd gewonnen door Karin
ik werd toen 2e . Het jaartal was 1990 of 1991.
groetjes Ted v.d. PLoeg (63 jaar lid van TOV)
ted v.d. p;oeg heeft geschreven op 16 januari 2019 om 19:14:
Wat heb jij een pech gehad met je operaties. Zo zie je maar het is en blijft toch mensenwerk.,ook al zijn het nog de beste chirurgen.
Blijf goed cardio trainen dan speel je straks weer de sterren van de hemel.
Groetjes Ted v. d. Ploeg