gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.167.74 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Tom Braams heeft geschreven op 12 maart 2020 om 16:47:
Chris heeft gelijk. Waarom worden er haast geen verslagen meer geschreven in het gastenboek. Eigenlijk zijn het alleen Dick en Chris die trouw hun verrichtingen wereldkundig maken. En dat in zulke verschillende stijlen. Chris: kortbondig, vaak ietsje cryptisch (ligt natuurlijk aan mij, eenvoudige ziel) en Dick breedsprakig maar vol humor. Dus โ€Elck wat Wilsโ€, wat wil je nog meer. Ja, ja meer schrijfsels, ik dus maar..
Me aangesproken voelend, zal ik dus wat woorden wijden aan de thuiswedstrijd van deze week van Team 7 tegen Docos 11. Het Docos team bestaat uit een drietal coryfeeรซn. Het is een duo team, maar ze komen altijd met zโ€™n drieรซn. Dat zijn: Loes Kok, Wim v. Stigt en Ria van Cassel. Vooral de laatste is voor mij het โ€œgezichtโ€ van Docos al was ze nu alleen maar deelneemster aan het dubbelspel.
De wedstrijd verliep qua scoreverloop eender als de uitwedstrijd, want zowel Arnold als ik (Tom) wonnen van Wim, maar verloren beiden van Loes. Het dubbel werd door ons gewonnen en dus kon een overwinning met 3-2 worden genoteerd.
Het verloop was dat Arnold opende tegen Loes, wist nog wel een game te pakken maar de enorme vastheid van Loes werd hem uiteindelijk toch te veel.
Toen ik tegen Wim. Eerste game ging niet lekker en was voor hem, daarna 3 games gewonnen dus stand 1-1.
Het dubbel ging voorbeeldig in drie games klaar. 2-1 voor ons.
Toen Arnold tegen โ€œgood oldโ€ Wim ook in 4 games, het derde punt binnen gehaald.
Niet omdat het mijzelf betrof, wil ik toch wat dieper ingaan op de laatste pot die van mij tegen Loes-vast, want die was wel erg spannend en slopend. Later thuis, in geuren en kleuren aan mijn lief geprobeerd te vertellen. Haar reactie deed echter het nog aanwezige adrenaline-niveau bevriezen met โ€Joh, tis toch maar een potje tafeltennis? Welterusten!โ€
En zo relativerend moet je dus zijn ook al ben je bijna 75.
In die partij kwam ik na 8-11 en 10-12 met 0-2 achter, bijna hopeloos dus, maar met 11-3 en 11-7 kwam ik terug in de wedstrijd en dan die laatste game, zo veel kansen en evenzovele missers het wordt gewoon 10-12 en dusโ€ฆEinde verhaal