gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.167.74 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Dick Verbeek heeft geschreven op 9 februari 2020 om 10:18:
Hotelletje.
Dit voorjaar zitten er in onze poule twee pingpongverenigingen uit Gouda bij. Ik heb het laatst even opgezocht op de kaart en Gouda blijkt ergens tussen Leiden een Maastricht te liggen.
Dat wordt dan een hele kostbare zaak want om je goed voor te bereiden is acclimatiseren een eerste vereiste. En dan heb ik het nog niet eens over een hoogtestage die er voor moet zorgen dat je voldoende witte, rode, paarse en weet ik veel wat voor kleuren nog meer aan bloedlichaampjes gaat aanmaken.
Dus dat wordt dan een weekje โ€˜stelletje in een (leuk) hotelletjeโ€™! Nog wel effe thuis proberen uit te leggen natuurlijkโ€ฆ..
Van de week ga ik even om de tafel met onze gloednieuwe penningmeester om te overleggen of deze noodzakelijke kosten te declareren zijn. Een en ander is natuurlijk het gevolg van het feit dat wij zesdeklassers landelijk spelen, dus daar hoor je mij niet over.
Tot mijn grote vreugde heeft รฉรฉn team uit Gouda zich te elfder ure teruggetrokken, en dat verlicht de zaak natuurlijk weer enigszins.
Na het delen van deze frustratie is het is een verademing te ervaren dat als je uit moet spelen je niet verder hoeft te rijden dan naar een in de buurt gelegen dorp. Tot nu toe voelde Rijnsoever/Katwijk wel een beetje als een praatje bij de buren, al zijn die Katukkers wat moeilijker te verstaan dan mijn buren.
Deze keer mochten we uit spelen in Lisse bij Reflex. Sinds ik mee doe op het hoogste podium van de tafeltennissport heb ik Lisse nog nooit in mijn poule gehad, laat staan dat ik wist dat daar ook een vereniging zat.
Vanwege het feit dat โ€˜Vriendenkring Goudaโ€™ zich - zoals gezegd - had teruggetrokken was dit onze eerste wedstrijd na de winterstop.
Omdat Caroline moest toeteren, stappen, schilderen, blazen, stampen, figuurzagen of weet ik veel, had zij Jaap, het derde lid van ons team, gevraagd om in te vallen.
Met โ€˜Jaap uitโ€™ betekent doorgaans met winst weer huiswaarts, maar helaas ging dat in Lisse niet op!
Gezien het eindresultaat van 0-5 blijft het โ€˜een lastigeโ€™ om dan het wedstrijdformulier door te โ€˜appenโ€™ aan Major Tom. Dit in de wetenschap dat zijn avond dan verder ook weer verpest is. Vandaag gooi ik bij hem de blauwe kopie van het wedstrijdformulier door de bus. Ik doe dat altijd uiterst behoedzaam, zodat hij de brievenbus niet hoort klepperen en dan aan de deur komt om mij ter verantwoording te roepen vanwege deze zoveelste wanprestatie.
Oh ja, Caroline, en nu niet denken dat de uitslag anders was geworden als jij er bij was geweest!
Dick Verbeek