gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.167.74 op.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
ted v.d. ploeg heeft geschreven op 5 januari 2020 om 10:19:
Heel plezierig heb ik het snert toernooi ervaren op zaterdag 4 januari jl. Als gebruikelijk was de toernooi organisatie onder de goede leiding van Tom Braams. Na afloop konden we heerlijk genieten van de snert die op zorgvuldige wijze was klaar gemaakt door Arnold Geerlings Sr.
Het tafeltennissen zelf was voor mijzelf zeer spannend, ik had heel veel moeite met Arnold Sr. en Maaike doordat zij de bal zal mogelijk op de tafel hielden en dan onverwacht smashte Tegen Bert had ik op 30 nov. jl. in 2 games verloren, dus ik wist wat ik kon verwachten in de finale. De eerste 2 games won ik, daarna kwam Bert steeds beter in het spel en wist hij toch de partij naar zich toe te trekken.
De winnaar kreeg een groot blik snert cadeau en de nummer twee een wat kleinere versie.
Ik moet nog even iets kwijt over de tafeltennissport in het bijzonder. Mijn ervaring is dat de tafeltennis sport enorm wordt onderschat . Als ik het alleen heb over je conditie die je hiervoor moet hebben. Als ik een stevige duurloop doe van 40 minuten dan is mijn hartslag gemiddeld 10 slagen per minuut langzamer dan in een bv. finale partij, dan heb ik het niet eens over je reflex, techniek, en mentaliteit Maar het belangrijkste aspect is misschien nog wel de concentratie.
Met vriendelijke groeten Ted v.d. Ploeg