Heel Nederland wacht op meer versoepeling of zelfs totale afschaffing van de beperkende maatregelen.  Ik spreek hier, hoe kan het ook anders, over Corona. Om een avondje te tafeltennissen en daarna een beetje te “socializen”, met drankje, gewoon zoals het was, lijkt me hoog tijd! Veel landen om ons heen zijn al zo ver dat alle beperkingen zijn of worden opgeheven dus het lijkt net ver weg dat dit ook hier zal gaan gebeuren. Veel anders dan maar gedwee afwachten zit er niet op, dus dat doen we dan ook maar.

Training
De training is nu dus begonnen en de deelnemers zijn enthousiast, heb ik begrepen. Maar ook is duidelijk dat de opkomst nog niet geweldig is. Dat moet wel beter worden. Er zijn voor de vereniging natuurlijk kosten aan verbonden, maar belangrijker is dat een sportvereniging natuurlijk mogelijkheden moet bieden om het spelpeil te verhogen, dat onlosmakelijk ook zal leiden tot verhoging van het spelplezier. Daarom vanaf deze plek een oproep om de training zo veel mogelijk te bezoeken. Het is uiteindelijk maar één uurtje per 14 dagen. De indeling van de training is iets gewijzigd:
19:00-20:00 uur beginnende leden (senioren + jeugd)
20:00-21:00 uur gevorderde senioren.

Meer speeltijden
Behalve de bekende speeltijden is besloten om ook op maandagmiddag (van 14:00-16:00u) de zaal open te stellen voor mensen die liever overdag spelen. Dit naast de woensdagmorgen. Behalve woensdag is ook de maandag toegankelijk voor inloop spelers die geen lid zijn maar peer keer € 3,00 contant betalen.
Ga naar “openingstijden” bij INFO op deze website voor een compleet overzicht van
de dagen en tijden.

RoTo-competitie
dinsdag 8 feb wordt de voorlopig laatste ronde gespeeld. Het zijn 3 wedstrijden Berok (Okker, Jan Hoek) – Roes ( Esmee, Rob)
De Herintreders (Richard, Patrick) – G & G (Gerda, Annette)
De Recreanten (Lenie, Wim, Dick) – Chrido (Chris, Jan Does)
Op 1 maart is er nog een inhaalwedstrijd:
De Kaatjes (Maaike, Ary) – Berok (Okker, Jan Hoek)
De volgende ronde i pas weer op 10 mei, als de NTTB competitie beëindigd is

NTTB competitie
De aanvang van de competitie is op dinsdag 15 februari, maar team 5 speelt al op vrijdag 11 februari de wedstrijd: Pecos 1 – TOV 5. Deze stond eigenlijk voor 11 maart op het programma maar op verzoek van Pecos is deze vervroegd. De Keek van volgende week zal een terugblik daarvan bevatten. We zullen zien of Arnold en Tom (ik dus) in Oegstgeest iets hebben kunnen uitrichten…
En zo krijgt de Keek Op De Week weer langzaam zijn oude gezicht.